Sevdiğini özleyenler buyurun

ewt nesliciğim azaldı çok mutluyum yarından umutluyum hahahha:))))
bitsin bi an önce depresyon belirtileri göstermeye başladım artık hahaha

walla son ünler daha zor olacak ama sabırr ne kalmış demii bende acaba yarın mı gelecek diye bekliyorum artık ((

ewt yaa daha zor geçecek gibi ama takvime bakınca ne günler geçti bunlar mı geçmeyecek diye düşünüp rahatlıyorum biras daha ii oluorum... bakalım gözümde büyümüo okdr eskisi kadar ama işte...

denizcim gözün aydınn daha çok arayacak kızz üzülme inş bu uzaklık aşkınız için hayırlı olurr

canlarım şubatta badem gözlüm subaylık anlayışı kazandırma kursuna gidecek
ve ben yine onun kokusundan mahrum olacağım

canlarım şubatta badem gözlüm subaylık anlayışı kazandırma kursuna gidecek
ve ben yine onun kokusundan mahrum olacağım

ablacım hayırlısı olsun.zamanın ne getirdiği getireceği belli olmuyoki.bide şu bi gerçek uzaklıklar herzaman aşkı güçlendirirmiş:asigimlumlu tarafından bakmayı deneyelimkaydirigubbakcemile5tabiki çok zor ve bunu cok daha iyi anlıyorum şimdi.ama hayat bu,alnımıza yazılanın dışında bişey yaşamıyoruz:1hug:

walla kız benim ki değiştiyse ben değişmeyecek birini tanımıyorumm ama tabi iide olan ar daha kötü dee

selam kızlar

nesli evliliğe adım adım gidiyon he hadi bakalım düğün de bittisırnaşık şey

sıra size geldi:jeyyar:

hee gız bitti çok şükür ee sıra bizde tabii ama malesef ben ona hep hasret kalacam yaa düşünsene ewleniyoz belki 15 gün sonra gidiyoosenağlama

hee gız bitti çok şükür ee sıra bizde tabii ama malesef ben ona hep hasret kalacam yaa düşünsene ewleniyoz belki 15 gün sonra gidiyoo

walla kız benim ki değiştiyse ben değişmeyecek birini tanımıyorumm ama tabi iide olan ar daha kötü dee

ALLAH iyi şekilde değiştirsin inşallah cnm.benm umudum hep bu askerlikti biliyosunuzyaaa,ALLAHım biraz romantiklik,biraz duygu,biraz anlayış,biraz kıymet bilme ihsan eylesin oralarda inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…