asebiye sanırım senınki kutahyada asker ben de kutahyada okuyorum ama valla bilmiyorum tarif ettifign askeri şube nerede?
ALLAH iyi şekilde değiştirsin inşallah cnm.benm umudum hep bu askerlikti biliyosunuzyaaa,ALLAHım biraz romantiklik,biraz duygu,biraz anlayış,biraz kıymet bilme ihsan eylesin oralarda inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
canım bu tlf kartı olayından en muzdarip üyelerden biri ben olduğum için yanıtlamamda bi sakınca yoktur umarım ? benim sevgilim kütahyada havacı,ilk gittiğinde kendi kartında kontür kalmadığını ve kartların 15gün sonra geleceğini söylemişti.yemin törenine kadar da h.sonları bile çarşıya çıkamadıklarından,elimiz kolumuz bağlı lütfedip kart getirmelerini bekliyoruz.her tarafta bu böyle değildir tabiki,kantindeki abukluklar işte (!!!!!)klava:
mrb kızlar benim eşim de gitti askere pazar teslim oldu.nasıl geçecek bunca zaman bilmiyorum tarifsiz duygularınızın ortağıyım.izmir narlıdere kısa dönem.valla 3 gün ömür gitti ömrümden sanki kısası uzunu yok bu işin.beklemek boynumun borcu da şu hasret olmasa.herkesin allah yardımcısı olsun.
mrb kızlar benim eşim de gitti askere pazar teslim oldu.nasıl geçecek bunca zaman bilmiyorum tarifsiz duygularınızın ortağıyım.izmir narlıdere kısa dönem.valla 3 gün ömür gitti ömrümden sanki kısası uzunu yok bu işin.beklemek boynumun borcu da şu hasret olmasa.herkesin allah yardımcısı olsun.
valla canım şanslıymışsın benim nişanlımda hergün arıyor 1-2 dk konuşuyorz,bugün 3.günümüz,biz kontür kartı almıştık 2 tane 100 lük,hakikaten sesini duymak çokk iyi geliyor,daha şimdiden tel.da konuşurken yemin törenine gelin bak diyor,dedim gelcez allah izin verirse,09 ocakmış yemin törenleride.
safak 150 :)........................
allah kavuştursunn yeni gleenlerii
çabucak geçer inş. zaman
şafak: 044 malatya
Allah kavuştursun tyana,benim eşimde İzmir Gaziemir'e gitti,kısa dönem yapacak,dün akşam aradı 9 ocakta yemin töreni varmış,sabırsızlıkla bekliyorum o günü,herkes için zor bu hasret ,kısa ya da uzun,sevdiğimize duyduğumuz özlem bu,Allah sevdiklerimize kavuştursun bizi en kısa zamanda inş :Saruboceq:
cnm ya ne güzel yakınmış seninki.ben gidemem yanına ama gitmeye kalksam 1günüm yolda geçer.bi taraf sivas diğer taraf istanbul oooooooooooooooo
canım, benm nişanlımda kısa dönem ,9 ocak dedi bana,haftaya olması imkansız gibi geliyor bana çünkü acemilik 28 gün sürüyor ve ona en yakın cuma günü yemin töreni olur.
bengusu,benim nişanlım yemin töreninin önümüzdeki cuma olabileceğini söyledi yada 2 ocak ta en geç? niye fark ediyo ki?
cnm inşallah ya sen tecrübelisin.peki bu süreçte benm ne yapmam lazım?kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?