evet şanslıyım ama insan şu durumda yakın yada uzak diye idrak edemiyor yakınlığına sevinemiyorsun bile... bi gerçek var ki gitti...
bence askerlik dönemi boyunca bir kez bile olsa, gidebilirsen süpriz yapıp git derim...uzak da olsa gidecektim ben, gözlerindeki o süprizin mutluluğu herşeye değer bence :):sm_cool:
yok canım fazla bişey yapmana gerek yok eskiden nasılsa ölee dewam et yeterr
nesli seninkinin işi neydi ki canım?
deniz selam bu arada nasıl alışabildin mi biraz olsun
aynı durum ve aynı dualar bende de var. sanırım sen benim bu forumdaki benzerimsin. sen de onun eskisi gibi sıcak olmasını özlüyorsan, sizinde ilişkiniz epey yıllanmış sanırım. CADIARZU
cnm ya aslında yıllanmış sayılmayız 3yıllık bir ilişki.benmki hep böleydi.yani yapı meselesi,çok geniştir,rahattır,romantiklik desen sıfırın altında,birazda duygusuzdur ama kızlar dediki birazcıkta olsa hasretten falan yumuşar,kıymet bilir.işte bende bir umut bekliyorum:çok üzgünüm:
çookkk zordur denizcimmmm çokkkk ben 7 ay boyunca hiç yüzünü görmedim bile çünkü çarşı izinleride yoktuartık ben görmeyi bıraktım diyordumki artık çıksada bi hava alsa çocuk diyordum düşünsene 7a boyunca sne evin içinde kaldıgını mesela insan kafayı yer.. ama allah sabır verd. bak 5 ayımız kaldı çok şükür:)hala inanamıyorum bazen ona yazıdıgım ve gönderemedim bi mektup geçti elime daha 11 ayı varmış ozaman ne kadar çok bi zamanış yaaa allahıma şükürler olsun geçti kaldı 5 ay:)
Denizcimm öle düşünme bu askerlik erkekler için bi dönüm noktası değişmeyen yok hiçç ama seninki tabi 5 ay kısa bi dönemm belki uzun olsa buraları seni daha çok özlerdii
seninkide baya soğuk kanlı walla ebn yolcu etmeye gittim terminalee sarıldık ağladım birbirimizee annesine sarılıncada ağladı mesela benimki çok düşkün değildir aileseine o ağladıys aherkes ağlar yaa
cnm ya aslında yıllanmış sayılmayız 3yıllık bir ilişki.benmki hep böleydi.yani yapı meselesi,çok geniştir,rahattır,romantiklik desen sıfırın altında,birazda duygusuzdur ama kızlar dediki birazcıkta olsa hasretten falan yumuşar,kıymet bilir.işte bende bir umut bekliyorum:çok üzgünüm:
yok, yine yıllanmışsınız. benim ki de 5 yıl oldu. ve aynı senin erkek arkadaşın gibi. sert, kuralcı ne nevaledir benimki. yani senin dileklerinin aynısı benim için de geçerli. ben bu askerlikten çok şeyle umdum ama sonucu merakla bekliyorum. cumartesi gitti ve sadece o gece aradı. yani benim sevgilim değil kısa dönem, 5 yılda askerlik yapsa değişmeyecek sanırım.:çok üzgünüm:
ama inşallah kızların dediği çıkar.
asker bekleyen tüm arkadaşlarıma sonsuz sabır ve güç diliyorum..
deniz nasılsın canım.okuduklarımdan anladığım kadarıyla askeri uğurlamışız....hayırlısıyla gitti sağ salim döner gelir inşallah.sen msn dede yoksun hayırdır
kızlar ben 5 ayda hiç değişiceklerini düşünmüyorum,biz 6 yıldır birlikteyz benm nişanlımda çok duygusaldır,havalanında vedalaşırken ikimzde birbirimize sarılıp ağladık,seni çok seviyorum dedi bende seni çok seviyorum dedim,ellerimiz zor ayrıldı,o an hiç aklımdan çıkmıyor,k.pederim sarıldı bana teselli etti benikameraya çektim onu sonra havaalanında bekleme salonuna bizi almıyolar çünkü o arada çektim,her akşam seyrediyorum,bugün konuştuk piyade topçu olmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?