Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşçakal nesli,

cicikız bende düşündüm onu sonra wazgeçtim gelişi yakın gelince alırım bişey benimkinin ztn 2 hfta önce çikolota istedi 50ytl werdim((( gitti paracıklarım ahh ahh hahahha:))))
bilmiorumkii göndersen çok mutlu olur ama... bence şöyle yap kargoya wer... o gidip kargodan alsın çarşıya çıkınca:)))) ona en yakın kargoyu bul... sonra çarşıya çıktıında söyle... oraya git süpriz de:) weya çıkacağı günün öncesi gece söyle:))) güsel olur yaa...

ben benimkine ne alacam yaa... acayip zayıflamış kıyafet alırım sanırım dolabını yenilemesi gerek 2 beden zayıfladı... ahh ahh bi de ben zayıflasam

seninki gelcek tabi göndermene gerek yok
ben karakolda birden gelsin de süpriz olsun istiyodumsengözlerimebaksanab

olsun canım sonuçta haa karakol haa karga ikiside aynı harfle başlıo hahahha:)))
şaaka bi yana yani bence o da süpriz olur we mutlu olur...
ama sen bilirsin genede yani kesin incelerle didik didik
mektupta okunur

olsun canım sonuçta haa karakol haa karga ikiside aynı harfle başlıo hahahha:)))
şaaka bi yana yani bence o da süpriz olur we mutlu olur...
ama sen bilirsin genede yani kesin incelerle didik didik
mektupta okunur

bi keresinde yollamıştm mektup o zmn komutan yanındaymış
yanında olunca da şöle bi evirmiş çevirmiş vermiş okumamış
ama yalnız olursa okur herlde hediye yollıyanlar nası yolluyo ki
komutanlar açıyodur mannak burda yok herld şu an o yollamıştı

aa mannak gelmişş kıss hediye yollamıştın açmışlar mı karıştırmışlar mı anlatsana şekerim :)

oooooooo maşallahhhhhh bütün kıslar toplanmışşşş
bende geldim kızlarrr nasılsınız bakalımm
şafak 12den sonrateytey::teytey::teytey:

bakıomm cicikıss hediye derdine düşmüşsünnn canım benim ya şu hediye işi çok zor ya vama sende bizim gibi çikolata gönderseneeee bu arada kaynanana bayılıyorum ben senin ya ne ii kadın maşallahhhh Allah aranızı bozmasınnn

nastasiacımm off ya hatırlıonmu 4 ay önce birbirimize zayıflıcaz diyodukkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aa mannak gelmişş kıss hediye yollamıştın açmışlar mı karıştırmışlar mı anlatsana şekerim :)

yettimmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cicikısımmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

canımm benimkini açmadılar ama bizimki önceden girişteki arkadaşıyla konuştu yani çocuk benim paketi saklamış sanırımm bizimkide kimse görmeden almışş ama seninki karakolda yanii ne biliyim bence açmazlar ya zaten o artık tam usta asker ya yenide değil bence açmazlarrr

mannakçım sen yolladıgında açmışlar mı kutuyu nolmuş
şeker çikolata fln dalga konusu olmasın sonra

saol cnm tam zamanında geldn heea.s
seninkinin haberi varmış ama ben süpriz olsun isityrm da
hediye neyse de yazdıklarımı okumasınlar:dilcikar:

hatırlamazmıyım mannakcığım zayıflayacaıma almıştım şimdi geri başladıım yere geldim ama weremedim((
şu askerlik bikaç ay daha olsa kesin werecektim ama(( hahhaha
benimde 12den sonra şafak :27...

saol cnm tam zamanında geldn heea.s
seninkinin haberi varmış ama ben süpriz olsun isityrm da
hediye neyse de yazdıklarımı okumasınlar:dilcikar:

anladımm canımm ya sende haklısınn ama ne biliyim ya bence okumazlar gibi gelio
bu arada ben çikolatalarımı böle sarmıştımmm belli olmuyolardıyerimseniben

neyse canlarım ben çıkıorum mannak'a devrediorum nöbeti:))))
gelirim gene amaaaa
fazla konuşmayın sonra oku oku bitmio yetişemiorum sizeee.... hahahaha

bende canım bi ara öyle bi gaza gelmiştimki süoer gidiodumm ama sonra yine yenildim boğazıma bende aynıyım yaaaaaaaaaaa

hahahaha benimde 5 kutu çikolatam wardı:)))
bi de mektubum ama kuryemde wardı arkadaşı gidip werdi:)))))
sorunum olmadı yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…