anam 50 cent gelecek ben kaçr canlarımm öptüm byy
askere gitti ve ben onu çooooooooook özledim
hoşçakal nesli,
cicikız bende düşündüm onu sonra wazgeçtim gelişi yakın gelince alırım bişey benimkinin ztn 2 hfta önce çikolota istedi 50ytl werdim((( gitti paracıklarım ahh ahh hahahha:))))
bilmiorumkii göndersen çok mutlu olur ama... bence şöyle yap kargoya wer... o gidip kargodan alsın çarşıya çıkınca:)))) ona en yakın kargoyu bul... sonra çarşıya çıktıında söyle... oraya git süpriz de:) weya çıkacağı günün öncesi gece söyle:))) güsel olur yaa...
ben benimkine ne alacam yaa... acayip zayıflamış kıyafet alırım sanırım dolabını yenilemesi gerek 2 beden zayıfladı... ahh ahh bi de ben zayıflasam
merwecim şurda 5 6 ay kaldı ewlenmemize şimdi aşmazsam çok sıkıntı çekerim ilerde yanında giyinemem rahat dolaşamam
olsun canım sonuçta haa karakol haa karga ikiside aynı harfle başlıo hahahha:)))
şaaka bi yana yani bence o da süpriz olur we mutlu olur...
ama sen bilirsin genede yani kesin incelerle didik didik
mektupta okunur
aman bacım daha biz bile dökemedikk resmiyetee
aa mannak gelmişş kıss hediye yollamıştın açmışlar mı karıştırmışlar mı anlatsana şekerim :)
yettimmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cicikısımmmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
canımm benimkini açmadılar ama bizimki önceden girişteki arkadaşıyla konuştu yani çocuk benim paketi saklamış sanırımm bizimkide kimse görmeden almışş ama seninki karakolda yanii ne biliyim bence açmazlar ya zaten o artık tam usta asker ya yenide değil bence açmazlarrr
saol cnm tam zamanında geldn heea.s
seninkinin haberi varmış ama ben süpriz olsun isityrm da
hediye neyse de yazdıklarımı okumasınlar:dilcikar:
hatırlamazmıyım mannakcığım zayıflayacaıma almıştım şimdi geri başladıım yere geldim ama weremedim((
şu askerlik bikaç ay daha olsa kesin werecektim ama(( hahhaha
benimde 12den sonra şafak :27...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?