canım adana da insanlar hayatıı boyunca kar görmemişlerdirrr kar nasıl birşey bilmezlerrr şehir dışına çıkmayanlarrr
buraya hiç kar yağmazzz için rahat olsunnn
sevgilin geldiğindeee ona sorr yazlarıı nasıl orda diyeee eminimm çok yandık diyecektiirr çok sıcaktır ,b uralar birdee biz halen bile gündüzleriii kapı pencere açık oturuyoruzz
sırtını güneşe verdinmii tamammdır burda
Slm kızlar ben geldim...
Şuan dünyanın en mutlu insanlarından biriyim...
Aşkımı pazar akşamı gelicek diye beklerkenn perşembe akşamı geldi...
Bana süpriz yapmak istemiş...
Cuma günü istirahatliyim aşkım bütün gün senleyim dedi.
Peki dedim tüm gün konuştuk meğer evdeymiş...
Aşkım işten kaçta çıkıcan nasıl gidicen filan dedi...
Anlattım...Son buluştuğumuz yer varya orda bir çay içsene dedi...
Hem bende ararım konuşuruz dedi....
Aklıma hiç bir şey gelmedi konuşuyorduk zaten uğrucam filan diye...
Oraya gittim telde konuşuyoruz aşkım kalabalıkmış ya oturduğumuz yere kadar gidemiyorum geri dönüyorum dedim...Aşkım gitme dedi...nasıl heyecanlandım anlatamam ama hayal kırıklığına uğramamak için neden dedim?Arkana bak aşkım dedi...Yok hayır bakmıcam gidiyorum ben dedim...Hızlı hızlı yürümeye başladım...Aşkım ya nereye dedi...Arkamı bir döndüm sevdiceğim karşımda ne yaıcağımı şaşırdım...Başımı yerden kaldıramadım kıpkırmızı oldum..Sonra toparladım sım sıkı sarıldım aşkıma :) Üşümüş kaç saat beklemiş beni...Papatya aramış ama bulamamış birlikte yürürken gördük hemen aldı...İçim o kadar rahat ki darısı sizin başınıza kızlar...hihoyyythihoyyyt
Slm kızlar ben geldim...
Şuan dünyanın en mutlu insanlarından biriyim...
Aşkımı pazar akşamı gelicek diye beklerkenn perşembe akşamı geldi...
Bana süpriz yapmak istemiş...
Cuma günü istirahatliyim aşkım bütün gün senleyim dedi.
Peki dedim tüm gün konuştuk meğer evdeymiş...
Aşkım işten kaçta çıkıcan nasıl gidicen filan dedi...
Anlattım...Son buluştuğumuz yer varya orda bir çay içsene dedi...
Hem bende ararım konuşuruz dedi....
Aklıma hiç bir şey gelmedi konuşuyorduk zaten uğrucam filan diye...
Oraya gittim telde konuşuyoruz aşkım kalabalıkmış ya oturduğumuz yere kadar gidemiyorum geri dönüyorum dedim...Aşkım gitme dedi...nasıl heyecanlandım anlatamam ama hayal kırıklığına uğramamak için neden dedim?Arkana bak aşkım dedi...Yok hayır bakmıcam gidiyorum ben dedim...Hızlı hızlı yürümeye başladım...Aşkım ya nereye dedi...Arkamı bir döndüm sevdiceğim karşımda ne yaıcağımı şaşırdım...Başımı yerden kaldıramadım kıpkırmızı oldum..Sonra toparladım sım sıkı sarıldım aşkıma :) Üşümüş kaç saat beklemiş beni...Papatya aramış ama bulamamış birlikte yürürken gördük hemen aldı...İçim o kadar rahat ki darısı sizin başınıza kızlar...hihoyyythihoyyyt
canımmm adaşımmm yaaaaa nasıl sevindiğimi sana anlatamamm yaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool:
ayyy çok güzelll ya sende kavuştun askerine ya Rabbim bi daha hiç ama hiç ayırmasız siziiii
kısss niye arkama bakmıcam gidiom dedinnnn sırnaşık şeysırnaşık şey
darısıda bizim başımızaaaayerimseniben
gözlerim doldu resmen okurken ne güzel kavusmussun sevdicegine cok sevindim senin adina cnmsenağlama darisi benim basima benim sevgilim askerde deil ama ben gurbet eldeyim senağlama
Çok heyecanlandım canım ya hiç beklemiyordum...
Ciddi ciddi gidiyordum yanii...
Birde arkana baktığında orda görememek var işte o zaman yıkılırdım...kaydirigubbakcemile
Allahıma şükür kavuştum darısı tüm asker yolu gözliyenlerin başına...
Allah hepinize bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah...
Seninde şafak azalmış maşallah allah kavuştursun adaşımm:1hug:
süpermiiişşşş.. delikafadulden darısı başımıza gerçekten,daha çookkkkkkk var senağlama
ayyy canımm benim yaaa inan tahmin edebiliyorum o heyecanıı
benim daha 25 günüm vara ama o buluşma anını düününce inan öyle garip oluyorumki içim içime sığmıyor sankii
ama inan öyle mutlu oldumkii sonunda kavuştun askerine yaa :dance:
Valla canım ya yedik bitirdik askerliği...
İçim o kadar rahat ki...
Biliyon şırnaktaydı her sabah mayın aramaya çıkıyorlardı...
allah tüm askerimizin yardımcısı olsun...
Sizin de mutlu haberlerinizi gelir okurum inşallah...
Söz her fırsatta gelicemm:1rolleyes:kaydirigubbakcemile5
Amin canım...
Bizimde 460 gündü bitmez diyordum nasıl geçicek diyordum...
Gerçekten çok zordu ama burdaki herkesden allah razı olsun çok desteklerini gördüm sevincime üzüntüme hep ortak oldular...Halada öle...Bende seincimi sizlerle paylaşayım dedim ilk fırsatta koştum netin başına...Umarım sizinde sevinçli haberlerinizi okuruz...:içelim: Bu arada Şafak kaç?
gell tabiki cnm ya biz seni çok özlüyoruzz:çok üzgünüm:
ayy canım şimdi o yatağa nasıl huzurlu rahat giriyorsundur ya biliyon oda seninle aynı şehirde evinde yatıoo çok güzel bi duygu olsa gerekka.s
benim daha 10 gün oldu gideli,kabus gibi yani.. :çok üzgünüm:
zaten artık şafak değil-yemin töreni günü için sayıyorum ancak öyle avutabilirim heralde kendimi benneyaptımki en azından ona 19gün var sırnaşık şey
ayy süper bi kawuşma olmuş gözün aydın walla okawuşma o 460 günü alıp gidiyoo benimki geldi ama ben hala bu topicteyimm sen gel haa:)))))
Hemde nasıl içim o kadar rahat ki...hihoyyyt
Ya kızlar benim kahrım gerçekten çekilmez...
Bana 24 saat mesaj çekmedi ertesi akşam mesaj attı aradı gördüm ama ondan önce uyuyorum ii geceler diye mesaj atmıştım cvp vermedim...
Ertesi gün yine ses yok...Akşam yine uyuyorum diye mesaj attım...Yine mesajını gördüm ama cevap vermedim...
Geldiği günde söledim gördüm ama cevap vermedim dedim...
Seni ne kadar merak ediyorum ya başına bir şey gelmişse diye seni bu kadar düşündüğüm içinde kendime kızıyorum dedim...Aşkım yaa açıklama yapma derdinde bana...Ben fazla gururcuyumm mantığı ön planda tutmaya çalışırım her zaman...Buğün mesela o mesaj atana kadar yazmadım hiç bir şey...Bu huyumdan vazgeçmem lazım...O yüzden özellikle şafağı fazla olanlar benim hatalarıma düşmesinler...Gerçi ben kendi kendimi yedim ona belli etmedim ama buda kötü yani...Allah hepinizin yardımcısı olsun...Ama inanın bana geçmiyor gibi gelsede geçiyor...Dularım sizlerler kızlarr:Saruboceq:
Uzun dönem mi canım?
allah yardımcın olsun o kadar iyi anlıyorum ve anlıyoruz ki...
Ama bak ben buraya geldiğimde benden az şafağı olanlar vardı ben geldiğimde 300 günden yeni düşmüştüm...Kaç kişi tezkere aldı ben hep bitmez diyordum ama bitti bizde aldık tezkereyi...Adaşımın ve birçok arkadaşın az kalmışş.Onlar alıcak sonra sıra sana gelicek sen bizim gibi senden fazla şafağı olan kişilere destek olucaksın...Böle akıp gidicek...Destek olucaz birbirimize ki günler geçsinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?