üç gündür konuşamamıştık şimdiq canımıniçi tlf almış çok sevinçliyimmmmmmm hihoyyyt
ne güzel yaa rahat edersiniz artık hihoyyyt hepinizle ayrı seviniyorum ..yemin törenine kadar bizde sevinecek bişey yok ne de olsa :1no2:
benimki de 2gün arayamamıştı da 3.gün aradı,telefonu kapadıktan sonra hıçkıra hıçkıra ağlamıştım vallahi çok kötü yaa senağlama
ama bugün güne aşkımla başladım çok mutluyuuummmm :dance:
Kızlar nasılsınız bakalım?Bugün aşkım çarşıya çıktı.Ben dün gecedenheyecan yaptım uyuyamadım sabaha kadar.Sonra saat 6gibi gözlerim gitmeye başladı.9da kalkarım dedim.Bir uyandım saat 11.30.Nerdeyse ağlıycaktım.Hemen açtım msni.Aşkım orda.Saat 2ye kadar konuştuk gördüm.Yine de içim buruk.9dan 2ye kadar görmek vardı birde 11.30dan 2ye kadar görmek var.Neyse buna da şükür...:asigim:
sırnaşık şey kıyamam yaa daha yarımsaat önce konuştuk ama nasıl boş bulduysa telefonu yine aradı şok oldum. açaraçmaz 'seni çok sevdiğimi söylemiş miydim?' dedi,
ben de herzamanki gibi söylemedin dedim :roflol: napalım insan 24saat söylese de doymuyo .. o da tekrar söyledi tabikiii,nasıl süper bi gün bu yaaa :asigim: :sm_cool:
aslında o mecazi anlamda değilmiş-ağız kulaklara harbiden varıyomuş anlayın artık..:teytey:
Kızlar nasılsınız bakalım?Bugün aşkım çarşıya çıktı.Ben dün gecedenheyecan yaptım uyuyamadım sabaha kadar.Sonra saat 6gibi gözlerim gitmeye başladı.9da kalkarım dedim.Bir uyandım saat 11.30.Nerdeyse ağlıycaktım.Hemen açtım msni.Aşkım orda.Saat 2ye kadar konuştuk gördüm.Yine de içim buruk.9dan 2ye kadar görmek vardı birde 11.30dan 2ye kadar görmek var.Neyse buna da şükür...:asigim:
Slm kızlar ben geldim..
Hepiniz çok saolunn darısı sizin başınıza dularım sizlerle kızlar...
ASABİYE canım ya dün gece kardeşim gelince birden çıkmak zorunda kaldım ii geceler diyemedim özür dilerim...
hoşgeldiiinn a.s. (bakınız papatyalar.. sırnaşık şey )
hiç önemli değil canım,senin başın kalabalık olur heralde buaralar..
şu yemin töreni bi gelsin ben de daha mutlu olucam innnşallaaah :asigim: hihoyyyt
Yok kız başım kalabalık değilde...
Sevdiceğimi anlatıyom ya burda kardeşim gelince birden kapamak zorunda kaldım...delikafadulden
En sevdiğim çiçeklerrr çok saol anım yhaahihoyyythihoyyyt
Gerçi sevdiceğim gülü seviyor hatta papatyanın yanında aliyim dedi de ben istemedimkaydirigubbakcemile3 Papatyalar kötü kokuyomuş bende dedim bana alıyorsan benim sevdiğim çiçekler önemlii benim dediğim oldu fazla inatçıyım galiba
sırnaşık şey e haklısın,sana alındığına göre senin sevdiğin seçilmeli yaani hıh sırnaşık şey
benim annem de öyle,çiçek dedin mi illlla güzel kokucak..çiçek anlayışı o kadının
boşver şekerim bizim inadımız yeter bunların alayına :roflol:
çokkk sevindim nilaycımmm
gözlerin aydınnn
darısı diğer arkadaşların başına Şeniz
naber kknın inatçı kısları birisi çiçekmi dedi ahh gül kadar zarifini görmedimm:asigim:
zuhal sevgilisi askerden döndugunde ayrıldılar artık oda pek takılmıyor bu siteye ayşe abla..
amanın o kadar bekleyip ayrılmışlar mı :1shok: valla tanımıyorum ama üzüldüm :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?