- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
hoşgeldiin,
ben de üzüldüm ya,ama belki de askerdeyken bişeyler bitmiştir de söylemek için gelmesini beklemiştir..nebileyim asker birine ben ayrılmak istiyorum demek pek olmaz malum.hayırlısı... :sm_confused:
doğru diyorsun sanırım öyle bi durumlar olmuş :ecrin_bebek: haklarında hayırlısı olsun
şafak: 449 senağlama ama görmeme 19 gün kaldı kii sositososito
ayneeeennn!! kaydirigubbakcemile5 hatta ben 18 diyorum,ne de olsa önceki akşam yola çıkarız,günleri nerden bişey bulsam da azaltsam kardır sırnaşık şey
şafağı sayma,100 falan kalınca sayarız yoksa yandık .. senağlama
en güzeli yemin törenine geri sayııım hihoyyythihoyyythihoyyyt
evet kesinlikle bende şafak saymayı protesto ediyorum anlaştık 100 kalınca saymaya başlarız kaydirigubbakcemile5 nasılsa aynı zamanda gelecek askerlerimiz yerimseniben
hatta 18de değil bugün bitmedi mi artık 17 kaldı :dance:
selam kızlar kimler var bakalım
benimde keyfim yerinde çok şükür öğlen çok güzel bi mesaj atmiş:asigim:
bi kaç saat sonrada aradı konuştuk
sizler nasılsınız?bu arada zuhal kimdi:uhm:isimden çıkaramadım
nicki neydi
AsabiyE hediyelerini gönderirsin sende :teytey:
1 nisan doğum gününde öyle yapcam ben :jeyyar:
ordayken bile doğum gününü düşünüp bişeyler göndermen bence onu çok mutlu edecek
içeri sokabilceği birşey alırsın sende
kargo şubesine gönderirsin çarşısı olunca hafta sonu çıkar kendi alır:jeyyar:
böylece yazdığını da başkası okumazsırnaşık şey
artık asker olunca bi kaç gün rötar yapcak hediyeler napalım
benim planlarım bu yönde artık seni bilemem:lepi:
geceler uzun olup geçmek bilmeyince bunları düşünmeye yarıyo iştesırnaşık şey
yerimseniben süpeeeeerr :sm_cool:
seninki hangi şehirdeydi?kesin gidiyosun değil mi hiç kaçacak gibi bi gün değil vallahi sengözlerimebaksanab
o değil de doğum günlerinde,14şubatta falan ne yapacağız?bi de biz 2seneden fazladır tanışıyoruz ama 2aydır beraberdik,yani anlayacağınız tüm 'ilk' özel günlerimiz askerlik yüzünden yalan olacak.. :çok üzgünüm:
aynen öylee :roflol: bi de maaaaalesef benimkinin doğum günü de şubatta!bayağı bi hediyeye boğmayı planlıyorum yani sırnaşık şey
işte askerde olmalarının en beter yanlarından biri de bu.okadar kafa patlatıyosun değişik
bişeyler olsun diye,buluyosun da ama ya yapamıyosun yada sürpriz olmuyo!illla herşey haberli olacak.
neyse napalım şimdilik anca bukadar :sm_confused:
amaan sanki burda oldugunda doğum gününde hediye alacağını tahmin etmiyor muydu:roflol:
şimdi daha süpriz olur belki oraya hediye göndereceği aklına gelmez
sen gidip almasını söyleyince şaşırır
bende önümüzdeki aylar doluyum yaa
28 ocak yıldönümü
14 şubat
1 nisan doğum günü
anam bi Mart'ta boşum:roflol:
meltem az kalmış canım yaa ne güzeldir onun heyecanı şimdi
benim nişanlım izmir seferihisarda bi aksilik olmazsa ailece gidiyoruz inşallah sengözlerimebaksanab az önce aradı hafta sonları gidip görebiliyormuşuz bu haftasonu kaynanamla birlikte gidicez yani görmeme bi hafta var :sm_cool: yıl dönümümüz 7 aralıktı çok şükür bayram ertelemesi sayesinde kutlayabildik sevgililer gününde de giderim yanına sanırım :asigim: gitmek gibi bi şansın olursa kendin görür verirsin hediyeni olmadı kargo güzel fikir yerimseniben
benım sevgilimde bu gece çıkıyor yola izni bitti dönuyor
Allah kavuştursun canım ama bu sefer gitmemek üzere yerimseniben
ya bu arada bişey sorucam size dağıtım izninden sonra istediği zaman mı kullanabiliyor diğer iznini yoksa belli bi zamanın geçmesi mi gerekiyor fisfisfis
ay bide bişey daha dicem şimdi biz 15 ay bekliyoruz ya bu bi aylık izin içinde mi yani benimki aralıkta gitti ya 2010 martta dönecek diimi senağlama[/QUOTE
evet canım birdaha gitmemek üzere gidiyor sevgilim..
komutanlar nezaman gönderirlerse ozaman geliryor canım acil bi sorun çıkmadıgı sürece ama genelde son 7 ayı ya da 6 ayı kaldıgında izne gönderiyorlar canım.. bu izinde 15 ayın içinde canım..
evet canım birdaha gitmemek üzere gidiyor sevgilim..
komutanlar nezaman gönderirlerse ozaman geliryor canım acil bi sorun çıkmadıgı sürece ama genelde son 7 ayı ya da 6 ayı kaldıgında izne gönderiyorlar canım.. bu izinde 15 ayın içinde canım..
çok teşekkür ettim canım biraz acemiyim idare edersiniz diimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?