Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşgeldiin,
ben de üzüldüm ya,ama belki de askerdeyken bişeyler bitmiştir de söylemek için gelmesini beklemiştir..nebileyim asker birine ben ayrılmak istiyorum demek pek olmaz malum.hayırlısı... :sm_confused:

doğru diyorsun sanırım öyle bi durumlar olmuş :ecrin_bebek: haklarında hayırlısı olsun

şafak: 449 senağlama ama görmeme 19 gün kaldı kii sositososito

yok arkadaslar geldikten 1 Yada 1 buçuk ay sonra ayrıldılar.. hayırlısı buymuş dicek bişey yok tabiki..

doğru diyorsun sanırım öyle bi durumlar olmuş :ecrin_bebek: haklarında hayırlısı olsun

şafak: 449 senağlama ama görmeme 19 gün kaldı kii sositososito

ayneeeennn!! kaydirigubbakcemile5 hatta ben 18 diyorum,ne de olsa önceki akşam yola çıkarız,günleri nerden bişey bulsam da azaltsam kardır sırnaşık şey
şafağı sayma,100 falan kalınca sayarız yoksa yandık .. senağlama

en güzeli yemin törenine geri sayııım hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet kesinlikle bende şafak saymayı protesto ediyorum anlaştık 100 kalınca saymaya başlarız kaydirigubbakcemile5 nasılsa aynı zamanda gelecek askerlerimiz yerimseniben

hatta 18de değil bugün bitmedi mi artık 17 kaldı :dance:

yerimseniben süpeeeeerr :sm_cool:

seninki hangi şehirdeydi?kesin gidiyosun değil mi hiç kaçacak gibi bi gün değil vallahi sengözlerimebaksanab

o değil de doğum günlerinde,14şubatta falan ne yapacağız?bi de biz 2seneden fazladır tanışıyoruz ama 2aydır beraberdik,yani anlayacağınız tüm 'ilk' özel günlerimiz askerlik yüzünden yalan olacak.. :çok üzgünüm:

selam kızlar kimler var bakalım

benimde keyfim yerinde çok şükür öğlen çok güzel bi mesaj atmiş:asigim:
bi kaç saat sonrada aradı konuştuk

sizler nasılsınız?bu arada zuhal kimdi:uhm:isimden çıkaramadım
nicki neydi

AsabiyE hediyelerini gönderirsin sende :teytey:

1 nisan doğum gününde öyle yapcam ben :jeyyar:

hoşgeldiinn

öyle ama haftaiçine denk geliyo,birliğe göndermem gerek.e ordan da herhaltı karıştırıyolar..
çok klasik bişeyler almak lazım oyüzden.yazdıkların falan çok sınırlı kalır,insan geriliyo başkalarının okuyacağını düşününce sırnaşık şey

ordayken bile doğum gününü düşünüp bişeyler göndermen bence onu çok mutlu edecek
içeri sokabilceği birşey alırsın sende
kargo şubesine gönderirsin çarşısı olunca hafta sonu çıkar kendi alır:jeyyar:

böylece yazdığını da başkası okumazsırnaşık şey

artık asker olunca bi kaç gün rötar yapcak hediyeler napalım

benim planlarım bu yönde artık seni bilemem:lepi:

geceler uzun olup geçmek bilmeyince bunları düşünmeye yarıyo iştesırnaşık şey

aynen öylee :roflol: bi de maaaaalesef benimkinin doğum günü de şubatta!bayağı bi hediyeye boğmayı planlıyorum yani sırnaşık şey
işte askerde olmalarının en beter yanlarından biri de bu.okadar kafa patlatıyosun değişik
bişeyler olsun diye,buluyosun da ama ya yapamıyosun yada sürpriz olmuyo!illla herşey haberli olacak.
neyse napalım şimdilik anca bukadar :sm_confused:

benim nişanlım izmir seferihisarda bi aksilik olmazsa ailece gidiyoruz inşallah sengözlerimebaksanab az önce aradı hafta sonları gidip görebiliyormuşuz bu haftasonu kaynanamla birlikte gidicez yani görmeme bi hafta var :sm_cool: yıl dönümümüz 7 aralıktı çok şükür bayram ertelemesi sayesinde kutlayabildik sevgililer gününde de giderim yanına sanırım :asigim: gitmek gibi bi şansın olursa kendin görür verirsin hediyeni olmadı kargo güzel fikir yerimseniben

amaan sanki burda oldugunda doğum gününde hediye alacağını tahmin etmiyor muydu:roflol:

şimdi daha süpriz olur belki oraya hediye göndereceği aklına gelmez
sen gidip almasını söyleyince şaşırır

bende önümüzdeki aylar doluyum yaa

28 ocak yıldönümü
14 şubat
1 nisan doğum günü

anam bi Mart'ta boşum:roflol:

meltem az kalmış canım yaa ne güzeldir onun heyecanı şimdi

off hemde nasıl :asigim: kalbimin ritmi değişti sanırım :asigim: uzun süre emin olamadım şaka mı değil mi diye şakaya bayılıyor bu erkekler ama çok şükür değilmiş sengözlerimebaksanab darısı hepinizin başına yerimseniben sanki dönüyo da :çok üzgünüm:

demek beni yarıyolda bırakıyosun,yemin töreni öncesi gidiyosun hee...öyle olsun :dilcikar: sırnaşık şey
evet ozaman ben de çaktırmayayım 14şubat haftasonuna denk geliyo yaşasııınnnnnn hihoyyyt sositososito hihoyyyt ama annem yalnız hayatta yollamaz,arkadaşlarından birini kafalamam lazım.. askerliğin de herbişeyi ayrı dert yahuu Çok üzgünüm çoook

benım sevgilimde bu gece çıkıyor yola izni bitti dönuyor

Allah kavuştursun canım ama bu sefer gitmemek üzere yerimseniben

ya bu arada bişey sorucam size dağıtım izninden sonra istediği zaman mı kullanabiliyor diğer iznini yoksa belli bi zamanın geçmesi mi gerekiyor fisfisfis
ay bide bişey daha dicem şimdi biz 15 ay bekliyoruz ya bu bi aylık izin içinde mi yani benimki aralıkta gitti ya 2010 martta dönecek diimi senağlama

ona sürpriz olsun diye içeriyi arayıp herhangi birine çarşıda onlara en yakın kargoyu sorsam nası olur a.s

çok teşekkür ettim canım biraz acemiyim idare edersiniz diimi

hadi allah kavuştursun seni yeniden gzllergzeli..
sizler nasılsınız kızlar?

22.12.2008 itibariyle :) ;

biten: 421
kalan: 039

çok teşekkür ettim canım biraz acemiyim idare edersiniz diimi

eger izine gelmesini istediginiz bi tarih varsa o tarihte gelmesi de mümkün cnm
şööle ki benim sevdicegim ekimde gelmek istiyodu
ama o tarihte gelmek isteyen çok vardı
komutanlara nişan yapacagını sölemiş öyle çıkabilmişti
yalan bazen gerekli cnm malesef
izinde biz aramızda söz taktık yüzükle gitti
dönüşte kola lokum fln dagıtmış içerde hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…