Sevdiğini özleyenler buyurun

hadi yaa emin misin :1shok: ama benimki daha acemi birliğinde orda öyle olmaz sanırım.. :1no2:

hadi yaa emin misin :1shok: ama benimki daha acemi birliğinde orda öyle olmaz sanırım.. :1no2:

yok canım olmaz sanmıyorum... acemilikte herşey sıkıntı zaten

benimki usta birliğinde..

aşkım öyle söyledi.ben askeriyeye göndercektim
kargo şubesine gönder 3 saat veriyolar dedi çıkıp alıp geliyorsun dedi
o zaman nettede görüşebilcez:sm_cool:

çok iyiymiş yaa senin adına sevindim vallahi a.s
evet bizde herşey ayrı dert ..
bakalım belki bizim de yemin töreninden sora çarşı izni falan olur senağlama

günaydııın kızlar nasılsınız???? aferin size dün ben gittikten sonra fazla konuşmamışsınızdelikafadulden yetişeceğim inş size kaydirigubbakcemile2

merkezde canım, az kaldı 27 gün sonra gelecek inş:asigim: sizde en kısa zmnda kavuşursunuz inş tatlım, evet ilk başlarda baya şikayet ediyordu sıcaktan ama şimdi memnun sanırım, okadar soukta askerlik yapanlar var üzülüyorum onlar için:1hug:

nilaycığım gözün aydın canım, kavuşma anınız çok hoş olmuş gerçekten bana öle bişey yapsa sarılır ağlardım bi de kızardım ndn böle yapıosun die:)))))
her zmn süprizlerini bozmuş, bozamadıklarımda da kavgaya çewirmiş biri olarak... kötü bi huyum var ama napayım kontrol bende olsun istiyorum:)))))
darısı benim ve bütün sevdiğini bekleyenlerin başına, Allah'ın izniyle bizde bi kavuşsak sevdiklerimize:))))

yok canım yok biz kar bilmeyizzz
bugün soğudu ama buralarrr 2 gün sora yine ısınırrr
ne güzel sevdiceğine kavuşmana az kaldıııı

ah canımbenim nasıl duygulandımmm sen yazarken ben heyacanladımmm

Şafak 26
kızlar günaydın nasılsınız moraller nasıl bakıyorum artık herkes şafağın son demlerinde geriye sayıyoruz artık Rabbim herkese hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin AMİN

üç gündür konuşamamıştık şimdiq canımıniçi tlf almış çok sevinçliyimmmmmmm hihoyyyt

denetlemeler fln varmış hiç zamanı olmamış zate uykusuz geziyomuş yavrum bnm
aman yae bitse gariii......

ayyy bizimde şimdiye kadar en fazla konuşmadığımız 50 saattir ama çok gelio o da bana(((

Kızlar nasılsınız bakalım?Bugün aşkım çarşıya çıktı.Ben dün gecedenheyecan yaptım uyuyamadım sabaha kadar.Sonra saat 6gibi gözlerim gitmeye başladı.9da kalkarım dedim.Bir uyandım saat 11.30.Nerdeyse ağlıycaktım.Hemen açtım msni.Aşkım orda.Saat 2ye kadar konuştuk gördüm.Yine de içim buruk.9dan 2ye kadar görmek vardı birde 11.30dan 2ye kadar görmek var.Neyse buna da şükür...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…