Sevdiğini özleyenler buyurun

herkese tünaydin kizlar :)

bugün cok nesesizim herzaman hayat doluyumdur aslinda ama bugün bi agirlik var üstümde ya kiminizin sevgilisi askerde ve dönmelerine daha bikac ay olsada sabir edebiliosunuz cünkü döndügünde bidaha hic ayrilamamk üzere beraber olabiliceksiniz benim ise sevgilmi görmeme daha 7 ay var ve 1 ay görüstükten sonra yine 11 ay ayrilicaz ne zamana kadar bu böyle gidicek diye soruyorum hep kendi kendime nesesizligimde bundan olsa gerek bi hüzün sardi bugün beni yasenağlama buraya yazipta rahatlamak istedim :çok üzgünüm:

aa gülçin ciddi misin kızkaydirigubbakcemile5

anlat bakalım biraz nerden çıktı bu

şafak da azmış

hazıra kondun he sırnaşık şey

canımm askerin geldikten sonra nereye gidecek 11 ay yaaaaaa

selam mervecim

bence üzülme uzakta bile olsanız birlikteliğinizi sürdürebilyorsunuz
demek ki gerçekten birbirinize değer veren insanlarsınız

araya mesafe girince insanlar hemen kolay olanı seçiyor

yani ayrılığı..

inş. sende en kısa sürede sevdiğine kavuşur ve bir daha ayrılmazsınız

birlikte oldugunuz her anı en güzel şekliyle değerlendirmeye bak bence

ayrı kaldıgınız zamanlarda anımsamak için bi sürü hatıran olsunyerimseniben

oooooooo:1shok::1shok: hadi hayırlısııııı canımm naniknanik

bu arada bende 2 tane asker beklşyorum ya hem abim hem sevgilim askerdeesenağlama

aslinda haklisin canim ama bazen dayanilmaz oluyo iste

canim sevgilim askerde deil kusura bakma iyi anlatamadim kendimi ben almanyada yasiyorum sevgilim ise istanbulda ve ben sadece yaz tatili oldugunda istanbula gidebiliyorum 1 ayligina ama sonra yine geri dönmek zorundayim senağlama

hımmmmmmmmm anladım cnmmm peki evlilik falan ne zaman düşünüyorsunuz

hımmmmmmmmm anladım cnmmm peki evlilik falan ne zaman düşünüyorsunuz

canim gecen yaz ailelerimiz tanisti önümüzdeki yazda sevgilimin ailesi söz yapalim diyolar ama benim ailem daha erken biraz daha bekleyin diyolar mirmirmirmir benim okulumun bitmesine daha 2,5 yil var. okulum biter bitmez istanbula temelli dönmeyi düsünüyoruz ailemle birlikte ins. ama gözümde uzuyo valla bu süresenağlama

hımmmmmmm anladımmm canım benim ya ailende haklııı madem temelli döneceksinizzz gelince daha rahatt rahat yaparsınız düğünü dimi?
cnm hasret kolay değill ama sabırr bak 2,buçuk sene sonra inş evleneksinizz ve bi daha hiççç ayrılmıcaksınızzzzyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

evet canim haklisin biraz olsun iyi geldi valla sizlerle paylasmak bu durumu :) sag ol cnm
bu arada askerinin gelmesine nekadar az kalmis canim benim yaa yerimseniben ne güzell ins. bu zamanda senin icin su gibi akip gecer :Saruboceq: simdi son günlerin ya gecmek bilmiyodur eminim

:teytey:

ayy canım iyi geldiğine çok sevindim keşke elimizden başka şeylerde gelse mesela biraz saçma olacakk ama keşke sihir yapabilsemm bütün sevenleri kavuştursam yaaa:dance:

evet cnm ya askerimin gelmesine az kaldı ama dediğin gibi bu günler çok zor geçio ya
inşallahh zaman hepimiz için su gibi geçer cnm hepimiz inş sonunda sevdiklerimizle evlenipp bi ömür mutlu mesut yaşarızzzz:teytey::teytey:

sLm Mervecim üzüLme Canım ....Sonunda kötü bi ayrıLık oLmasında BekLemek güzeL şey...
heLede Yarinin GeLeceğini biLiorsan dahada güzeL....
takma kafana canım bugünün tadını çıkar yanındamı sevgiLin...Seni seviormu buna bak...Gerisini boşver.....

ayyy hadi gel beraber yapalim ozaman bu sihirir:dance:

aminn canim ins. burdaki herkessss sevdigine kavusur mutlu mesut saglikli yasarlar :) birden nasil neselendim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…