Sevdiğini özleyenler buyurun

hemen üstüme alınıp cvp veriyorm cnm iyiyiimm a.s. sırnaşık şey
sennn

alın tabiki benim güsel arkadaşımmmmmmm:içelim:

bende iyi gibiyim işte ya bugün çok sıkıcıydı benim için ya zaman inan geçmiyo ya sen şimdi kızıcan biliom az kalmış zaten diyerek ama inan mervecim günde defalarca takvime bakıyorum yaa zaman çok zor geçio bi kaç gündürrsenağlama

kendine uğraşlar bul cnm boş durma hiç
ben bakmıyorm takvime fln gerçi baksam ne daha çok varr
örgü fln örüyorum ben sen de örr a.s
tüm gün elekrtk yoktu zate nete de giremedm deli oldum

kendine uğraşlar bul cnm boş durma hiç
ben bakmıyorm takvime fln gerçi baksam ne daha çok varr
örgü fln örüyorum ben sen de örr a.s
tüm gün elekrtk yoktu zate nete de giremedm deli oldum

oyy kıyamam sana ya elektirik olmayınca çok kötü oluyo yaaaaa
cnm dantel yapıom ama bugün cnm onuda ellemek istemedi
arada olur bana böyle ya var bende dengesizlikksırnaşık şey
bide kötü kötü rüyalar görüom sabah ezanından önce o kadar çok korkuomki uyanıom uyuyunca yine rüyaya devam ediyom dua okuyom yine devam ediyom ya anlamadım gittiiii

ben de karışık karışık rüyalar görüyom ya ala alaa
bi rahat uyuyamadım iki gündür kafam kazan olmuşş sırnaşık şey
sembollerle dolu rüyalar ama düşündüm hatırlayamadm şimdi :))

kendime bi kollu süveter ördüm ne diyolar adına çıkaramadım :)
şimdi boştayım a.s

oooooo hamaratttt kıssssssssss ellerine sağlık valla ben hayatta öremem ya hemen sıkılıyorum ya keşke örebilsemmm

örersin cnm yavas yavas nolcekk
sıkıntıdan yapılıyo işte giymesi çok zevkli oluyo kendin örünce a.s

iyi akşamlar kızlaaarr

bugün nasılsınız bakalım?ben bugün telefonda konuşamadım,pek keyfim yok sizden ne haber :uhm:

denizcim iyice aileler kaynaşıyo anlaşılan çok sevindim kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyolar annenle bişeyler uyduramaz mısınız yemin töreni için,hem baban ararsa da çok sıkışmazdın annen idare ederdi :uhm:

denizcim üzülme kızz walla bende gidemedim benimkide izmirdeydi malesef insanın içinde kalıyo hep o ama sonra biliyosun ki onun gözleri sadece seni arıyo orda aslında sadece senin olmanı istiyo biraz moral buluyosun ama sakın üzülme tamam mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…