Sevdiğini özleyenler buyurun

yaa nerden açmam Gerekio Yapamadım.....:bbo:

YA CANIM KUSURA BAKMA UĞRAŞTIRDIM SEN AMA BİŞEY SORUCAKTIM ONUN İÇİN KUSURA BAKMA OLMAZMI

BAK CANIM YUKARDA SİTENİN ADIININ ALTINDA KULLANCI PANELİ YAZIYOR ORAYA GİR ORDAN SOL TARAFTA AYARLAR ÖZELLİKLER VAR ORAYI TIKLA SECENEKLERİ DÜZENLE Yİ SEC ORADA ÖZEL MSJ AYARLARI YAZIYOR ALTINDADA ÖZEL MSJ SİSTEMİ AKTİF YAZIYOR YANINDAKİ KUTUCUĞU İŞARETLİCEKSİN BUKADARŞeniz CANIM AMA VAKTİN YOKSA UĞRAŞMA CANIMCIM kaydirigubbakcemile5

tmm canım haLLettim ...YazabiLirsin....:asigim:

artık bende buradayım.. sevdiğimi, eşimi 12 gün önce askere gönderdim...
özledim, hemde tarifsiz bir özlem. geceleri sensiz yatmak çok üzücü...
Buz gibi ayaklarım , hiç ısınmıyor... beni sımsıkı sarıp koklaya koklaya uyutmanı özledim..

aşkınıızı ne kadar güzeL anLatmışsın canım....işallah tez zamanda Gelir kaç gün yapçak askerLiği

canlarım nasılsınız
ablanız saat 6 da gürcüce kursuna gidicek
bugün başlıo
badem gözlüm pek bi agresif :roflol:

ahhh gülümm benim kıyamam en iyi ben bilirim kocan yanında olmadan uyumak ne zordur.onsuz uyumak sabaha onsuz gözünü açmak ne kötüdür o gün çok berbat bi gündür ben bilrim askere gitmeden evvel yanıma gelmeden uyuyamazdım asla o gelirdi sokulurdum ona sarılırdı ancak öyle uyuyabilirdim onsuz uyku haram zaten gideli 121.ci gün ama daha doğrudüzgün uyku nedir bilmedim.çok özledim kocamı inşallah kazasız belasız sağsalim gelecekler allah onları bize bağışlayacak bizi ayırmayacak üzülme nolur canım

canlarım nasılsınız
ablanız saat 6 da gürcüce kursuna gidicek
bugün başlıo
badem gözlüm pek bi agresif :roflol:

iyi ablacım sorma bende de ona benzer bi dert var çalışmak istiyorum ama izin vermiyo gecen verdi bikere daha akşam olmadan aradı ben dayanamıyorum senin çalışmana nolur çalışma diye vazgeçti oysa maddi durumumuz çok kötü şuanda daha öncede yazmıştım buraya uçak bileti için elişi yaparım diye bana cvp yazmıştın hatta hatırladınmı ablacım oyüzden çalışmam lazım ama gönlü dayanmıyo izin vermiyo napıcam bilemiyorum walla daha bilmediğiniz okadar çok sey varki anlatamıyorum hepsinide burda çok bunaldım ablacım bu arada sanada saygısızlık olasın yani evli olupta ayrı olmanın ne demek olduğunu benden daha iyi bilirsin sen bizden daha uzun süredir ayrısın en iyi bilirim dediğime bakma :teytey:

aşkınıızı ne kadar güzeL anLatmışsın canım....işallah tez zamanda Gelir kaç gün yapçak askerLiği
Sağol canım.. Allah hepimizi yolunu beklediklerine kazasız belasız kavuşuturu inşallah... 15 ay yapıcak..

çeken bilir ancak... yaşamayan birnin "seni anlıyorum" demesi malesefki sadece lafta kalıyor..
Siz bayağı bir yol almışsınız bak 121 olmuş bizim daha 12
Ama Allaha bol bol dua ediyorum. Rabbim sabır ve sağlık nasip etsin..
Beklemek biraz üzücü ve yorucu oluyor ama canı sağ dönsün bana, beklemeye razıyım..

Son düzenleme:
meraba kızlar.bu arada çitlembikcim hoşgeldin aramıza cnm.benmde yeni gitti sevgilim 10gün oldu.zor oluyor ama gçiyor işte.bu arada kısa mı yapcak uzun mu askerlik?

çeken bilir ancak... yaşamayan birnin "seni anlıyorum" demesi malesefki sadece lafta kalıyor..
Siz bayağı bir yol almışsınız bak 121 olmuş bizim daha 12
Ama Allaha bol bol dua ediyorum. Rabbim sabır ve sağlık nasip etsin..
Beklemek biraz üzücü ve yorucu oluyor ama canı sağ dönsün bana, beklemeye razıyım..[/q

haklısın canım çeken bilir bizim 121 oldu ama nasıl oldu gelde bana sor sizinde olacak elbette biliyosun ne kadar zorda olsa geçecek güneş batmak zorunda

ayy kıslar werdim sewgilime hediyesini ama görünce güldü bende güldüm sonra öptü beni teşekkür ettim aşkım dedii:asigim: bende sana alıcam dedii

ayy kıslar werdim sewgilime hediyesini ama görünce güldü bende güldüm sonra öptü beni teşekkür ettim aşkım dedii:asigim: bende sana alıcam dedii

anaa kıs demek yanında açtırmaya cesaret ettin he kaydirigubbakcemile3
al işte böyle yapıyosunuz habire beni çatlatıyosunuz..alcam dedi ama ne alıcak nasıl bişey seçecek o sana nezaman verecek ne diyecek vs vs vs gel de çatlama! :1shok:
bi bakıomuşsun o da sana boxer alıyomuş..'ben de sana alcam demiştim aşkım hem rahat edersin bununla' diye..komik olurdu aslında :roflol:

hheee ama ben alma sakın dedimm bakalım dinleyecek mi benii walla ettim cesaret yoksa merak ederdm yüzünüü :)))

hheee ama ben alma sakın dedimm bakalım dinleyecek mi benii walla ettim cesaret yoksa merak ederdm yüzünüü :)))

alsın alsın iyidir sırnaşık şey

iyi yapmışsın kaçmazdı zaten a.s

bakalım bu hediye ne gibi değişikliklere yol açacak sırnaşık şey

walla bi değişiklik oldu aslında ama sölemem bu araada artık gelecekler istemeyee biz ne zaman müsait olursak gelceklerr

neslicim hallettin bu işi de sırnaşık şey
şimdi ondan bekliyoruz bakalımmmmm nası bişi alcak dantelli mi :asigim:

walla bi değişiklik oldu aslında ama sölemem bu araada artık gelecekler istemeyee biz ne zaman müsait olursak gelceklerr

sen de çok fenasın he :dilcikar: iyi söyleme bişey hep öle ucundan acık anlat :roflol:

vay bee demek ciddi ciddi evli hatunlar kervanına katılıyosun sen de he,biz kaldık bööyle karta kaçıcaz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…