Sevdiğini özleyenler buyurun

ayşe abla gürcü lük varmı?

bu arada herkese slmlarrrrrr.. nesli kızzzzz öptürdünmü yoksaaa sen yokmusun sennnnnnn

hee öpmek istesem çoktan öperdimm ama arada çok çekiniyo insan ne biliyim ya diyosun belki onunla ewlenmeyeceksin niye yapıyosunn ama artık saçma geliyo o düşüncelerr

kisss sende hem adama kalpli boxer aliyosun sonrada beni öpmesin diyosun davetiye cikarmissin kisss seni öpmesi icin seni gidi seni az deilsin sende :jeyyar::jeyyar:

selam kızlaaarr a.s.

noluyo 2gündür pek bi durulduk yahuu

kütahyada yaşayan yada iyi bilirim diyen var mı bi yardımcı oluverin kıııss kaydirigubbakcemile3

ya kıslar bişey sormak istiyorumm şimdi benimkinin önceden kiracıları wardı araları ii kadın ewli ama amam ben iki defa hoş olmayan resimlerini gördüm şöyle birincisinde sewgilimn yanında çok çirkin bi oturma şekli wardı birindede böle sadece göğüs kısmına kadar war ordada böle göğüsleri görünüyo tabi ben çok sinirlendim sizce abartıyormuyum yoksa haklımıyım ya ????

yok canım başbaşa değil birisinde karşılıklı oturmuşlar birisi çekmiş galiba birisindede kendisi atmış tlfna

selam kızlaaarr a.s.

noluyo 2gündür pek bi durulduk yahuu

kütahyada yaşayan yada iyi bilirim diyen var mı bi yardımcı oluverin kıııss kaydirigubbakcemile3

yanlış hatırlamıyosam gzellergzeli arkadaşımız kütahyada okuyodu-tatlicadiarzu-
ona sorarsın gelince

işte bitanesinde kisi war bitanesinde böle kadının göğüs çatısı falan belli ben bugün hatta kawga çıkardım ben o gözle bakmadım falan dedi abartma dedi bana sanki kadının niyeti bozuk gibi geldi sizce abartıyormuyum

valla cnm bana hiççç sorma kimseye güvenemem o konuda
çünkü neler duydumm neler okudummm bugüne kadar
kendime bile güvenmem sırnaşık şey dermişimmm

şahsen hiç bi erkek komşumuzla yan yana dahii fotografım yok yani senin de yoktur kadın genç mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…