- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
neyse ben hiç iyi değilim günlerdir ne bilim depresyon gibi bişi oldum son günlerde kızlar iyi geceler demek istedim sizlere malesef iyi geceler diyebilmem için kocam yok yanımda boşlukta gibiyim yanımda olsaydı iyi geceler seni seviyorum demeden asla uyuyamazdık ama 2gündür sesini bile duyamadım.operasyona çıkmışlardı pazar gecesi hala haber yok inş bişi olmamıştır güzel rabbim sevdiklerimizi korusun kızlar
Hoşbulduk canım, 15 ay yapıcak eşim askerliği... Sevgiliyle eş arasında çok fark var be güzelim...meraba kızlar.bu arada çitlembikcim hoşgeldin aramıza cnm.benmde yeni gitti sevgilim 10gün oldu.zor oluyor ama gçiyor işte.bu arada kısa mı yapcak uzun mu askerlik?
canım "kara haber tez duyulur" derler Allah etmesin kötü birşey olsaydı şimdiye kadar çoktan haber gelirdi..neyse ben hiç iyi değilim günlerdir ne bilim depresyon gibi bişi oldum son günlerde kızlar iyi geceler demek istedim sizlere malesef iyi geceler diyebilmem için kocam yok yanımda boşlukta gibiyim yanımda olsaydı iyi geceler seni seviyorum demeden asla uyuyamazdık ama 2gündür sesini bile duyamadım.operasyona çıkmışlardı pazar gecesi hala haber yok inş bişi olmamıştır güzel rabbim sevdiklerimizi korusun kızlar
sLm kızLar nabersiniz bakaLım.....
aLLAh hepimizi sağ saLim kavuştursun vALLa
merve seninkinin acemiLiği Nerde canım....
çitLembik seninkinin de acemiLiği nerde...
kısacası yeni gidenLerin hepsi askerLeriniz NerdeLer....
bu daha iyi oLdu galiba.....
ŞafaK:140
gamzecim cnm bnm kafana takma kuzum
gelir açar sana bi kaç güne kadar tell
kıyamam sana ben
bak ben aşkına bugün selam yolluyorum cnm öpücüklerinide götürüyorum tmm mı:)
şafak: 036 karstayız bugün bebeğimm
mervenin adına cevap vereyim onunki askerde değil merve almanyada yaşıyor sevgilisi türkiyede ve yılda 1 ay görüşebiliyolar o yüzden o da şafak sayıyor yerimseniben
kendi adıma cevap vereyim :ecrin_bebek: nişanlım izmir seferihisarda uzun dönem senağlama
mervecim senin burda olduğunu görmedim o yüzden atladım utangaç
Şafak 23
az kaldı az
gel teskere gell
merve olsun vaLLa seninde bizden farkın yokk...
Bari seninki askerLiğini yaptımı...
Bide onu BekLeme vaLLa...
yapti canim cok sükür bide onu bekleseydim dayanamazdim valla senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?