Sevdiğini özleyenler buyurun

neyse ben hiç iyi değilim günlerdir ne bilim depresyon gibi bişi oldum son günlerde kızlar iyi geceler demek istedim sizlere malesef iyi geceler diyebilmem için kocam yok yanımda boşlukta gibiyim yanımda olsaydı iyi geceler seni seviyorum demeden asla uyuyamazdık ama 2gündür sesini bile duyamadım.operasyona çıkmışlardı pazar gecesi hala haber yok inş bişi olmamıştır güzel rabbim sevdiklerimizi korusun kızlar

üzülme ne olur :teselli: bizler variz burda cogumuz sevdigimizden uzagiz yada kavusmayi bekliyoruz buna bende dahilimsenağlama sayili gün cabuk gecer canim sen yeterki bol bol dua et ins. tez zamanda esinin sesinide duyarsin canimm :Saruboceq:
a.s.

biliyorum canım sizler varsınız bende biliyorum hepimiz kavuşmayı bekliyoruz benim ondan şikeyet ettiğim yok zaten pazar gecesi operasyona çıktılar terörist grubu geçecekmiş bilgi gelmiş gece yarısı gitti nöbete oraya pazar akşamı konuştuk bunu dedi başkada haber alamadım ölücem meraktan bi sesini duysam iyi olduğunu bilsem yeter ama yok duyamadımsenağlamasenağlama

neyse kızlar ben çıkıyorum uyumak ve unutmak istiyorum nası yapıcam bu dediğimi bilmiyorum ama en azından uyumaya çalışacağım sabah arar belkide onun sesiyle uyanırım belki şimdilik herkese iyi geceler allaha emanet olun sizde askerlerimizde

canim aklina hemen kötü kötü seyler getirme allah hepisini korur sen merak etme ve icini ferah tut mutlaka firsat buldugunda arar ama sen dualarini eksik etme rabbim hepisini korur ins.:1hug: eminim bikac gün sonra kizlarr askim aradi sesini duydum cok mutluyum icim rahatladi diceksin bak görürsün a.s.

gamzecim cnm bnm kafana takma kuzum
gelir açar sana bi kaç güne kadar tell
kıyamam sana ben
bak ben aşkına bugün selam yolluyorum cnm öpücüklerinide götürüyorum tmm mı:)

şafak: 036 karstayız bugün bebeğimm

meraba kızlar.bu arada çitlembikcim hoşgeldin aramıza cnm.benmde yeni gitti sevgilim 10gün oldu.zor oluyor ama gçiyor işte.bu arada kısa mı yapcak uzun mu askerlik?
Hoşbulduk canım, 15 ay yapıcak eşim askerliği... Sevgiliyle eş arasında çok fark var be güzelim...
Aynı evi paylaştığın gece aynı yastığa baş koyduğun insandan uzaklaşmak dahada koyuyor...
canım "kara haber tez duyulur" derler Allah etmesin kötü birşey olsaydı şimdiye kadar çoktan haber gelirdi..
Aklına kötü şeyler getirme, olumlu düşün.. Operasyona çıkmışlar bir görünüp gelicek değil ya uzun günler sürebilir..
Bİzlerin çok metanetli olması gerekiyor, bu çok zor ama öyle olmalı... Allah herkesin askerini korusun..

Son düzenleme:
çitlenbik aramıza hoşgeldin bende nişanlımı uzun dönem gönderdim şafakları beraber sayarız artık.. asabiye de bizden ama biz anlaştık şafak saymıyoruz :ecrin_bebek: 100gün kalınca başlıcaz saymaya gamyoncuiremsu o yüzden yemin törenine 16 kaldı :asigim: hatta madem 9unda tören 15 kaldı bide önceki gün yola çıkarsak 14 sırnaşık şey

sLm kızLar nabersiniz bakaLım.....
aLLAh hepimizi sağ saLim kavuştursun vALLa
merve seninkinin acemiLiği Nerde canım....
çitLembik seninkinin de acemiLiği nerde...
kısacası yeni gidenLerin hepsi askerLeriniz NerdeLer....
bu daha iyi oLdu galiba.....

ŞafaK:140

mervenin adına cevap vereyim onunki askerde değil merve almanyada yaşıyor sevgilisi türkiyede ve yılda 1 ay görüşebiliyolar o yüzden o da şafak sayıyor yerimseniben

kendi adıma cevap vereyim :ecrin_bebek: nişanlım izmir seferihisarda uzun dönem senağlama

bugün de benimkine selam söyleyeceksin diimi naniknanik

evt cnm benimki askerde deil ben askerdeyim gibi bisey valla :çok üzgünüm:
ama bende sevdigimden uzakta oldugum icin sizlerle paylasiyorum iste :))
ama inanin kizlar hepimiz icin dua ediyorum özellikle sevdigi askerde olanlara
benim sevgilim askerde olmasada hasretligin nekadar zor bisey oldugunu cok iyi biliyiorum canim a.s.
ama bende safak sayiyorum istanbula gidicem temmuzda :dance:

safak 219 :roflol:

ayy canım yaa onunkinin öyLe oLduğunu biLiordum senin isminLe onu karıştırdım...kafamçokkarıştı kusura bakma....Benimkide uzun dönemdi canım ama bak şimdi bitio çok şükür...HayırLısını diLe vaLLa....Bide ayrıLıkLar bazen iyi oluyo...ÖzLüyorLar Ve değer biLiorLar:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…