Sevdiğini özleyenler buyurun

önemli değil canım yerimseniben daha 12 gün oldu gideli daha şimdiden diyor ne kadar üzmüşüm diye halbuki biz öyle doğru düzgün kavga bile etmezdik iyi geliyo iyi bende naza çekicem direk

ay bide bişey buldum hani böyle şafağı azalanlar şehirlere selam söylüyor ya benimde aklıma geldi telefon kodlarına baktım sırnaşık şey hepsi yok ama benim bugün ki şafağım var sırnaşık şey erzincan telefon kode 446 selamlar kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın hepinize. az kaldı mrak etmeyin bakın bana 20 aylık evliyim 12 aydan beri yalnızım ama rabbime şükür bitiyor bitti... kaldı 92 gün

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy süpersin Canım Yaaa süper düşünmüşsün Valla....
işaLLah pLaka günLerinde geLir canım....
ama önce beni yoLLamanız Lazım hadi yoLLayın Beni kıss artık bıktım vALLa...
ayy bazen hatırLıomda buraya iLk geLişimi şafağım 460 dı...
diordum ki geçermi yaa geçermi ...
ama geçiormuş.....hihoyyyt

Ayy iyi bari çok şükür ....:içelim:
ordan yırtmışın...ama vaLLa bende bak 4.5 ay kaLdı ...
7.5 aydır göremiorum ...Ve haLa ufukta izin yok....
bunaLdık artık....senağlama

canim benim yaa cogu gitmis azi kalmis valla biraz daha sIk disini bak askerden geldigi zaman hic ayrilmicaksiniz ne güzel :))
hem bazen böyle ayriliklar iyi oluyo akillari baslarina gelio bu erkeklerin hem degerini daha cok bilir canim benimm:1hug:

ooo süper Canım Yaaa pLakaLara bişey KaLmamış vaLLa....hihoyyyt

evet canım ya rabbime şükürler olsun bişey kalmadı...12 sonra pplakalrdayız.bende buraya geldiğimde senin gibiydim şafak:449 larda geziyordu geçti ama naasıl geçtiğini bide bize sorsunlar değilmi nergisim?rabbim tüm askerlerimizi korusun,sevdiklerine kavuştursun en tez zamanda .rabbim kimseyi hasretle terbiye etmesin

sağoL Canım Yaaa ....Ama vaLLa şu zamanda akıp geçsin Başka bişey istemiorum....
gel 2009 geLL....

sağoL Canım Yaaa ....Ama vaLLa şu zamanda akıp geçsin Başka bişey istemiorum....
gel 2009 geLL....

gecer canim gecer merak etme ama bende ayni senin gibiyim 2009a girsekte baska bisey istemiyorum diyorum sanki 2009a girince hersey daha cabuk gecicekmis gibime gelio gerci benim daha temmuza kadar cok var ama :çok üzgünüm: sen kavusucaksin ozaman askinla :) sen kavustugundada benim bikac ayim kaliyo :1hug:
ahh ahh o günler bi gelsede askima büyük bi sürpriz hazirlamayida düsünüyorum :)

Canım Bende Mayıs 15 Te kavuşçam işaLLah ALLahımın izniyLe....
az bi fark Var aramızda....
Mayıs geLsin sonrada temmuz geLsin dimii:içelim:

kesek yerıne ben asker olsaydım valllha razıyım ya yeterkı o evde otursun calısırımda ondan uzak olması cok zor ama ben genede huzunlenmek ıstemıyorum yeterkı sag sagkım gelsın cocukta yaparım askerlıkte yaparım kaerıyerde yaparım herseye razıyım:1hug:

Aynen canım yemin törenine bugün dahil 16 gün kaldı. Biz Kayseri yolcusuyuz siz ne tarafa...

hehe meltem alemsin ya

tel kodları ilginç fikir erzincan benim memleketim:lepi:

plaka kodu 24 keşke plaka kodlarında olsaydık

şafak 339

şu 300'lerde bi bitsedelikafadulden

az kalmış canım bitmesine sık dişini biraz daha....

daha çok var canım ya

sıkcaz ama bakalım ne kadar dişimiz kalcak sonunda

mayıs gibi izin düşünüyoruz inş. bi sorun olmazda gelir

kızlar ben çıkıyorum aşkıma paket göndercem kargoyla onu teslim ediyim:lepi:

öpüldünüz

selam kızlaaaaaaarrr kaydirigubbakcemile3

bugün çok mutluyum aşkım sabah nasıl olduysa aradı,2gün sesini duymamıştım yine:1no2:

Deniz'de olduğu gibi bende de onun ailesiyle tanışma durumu daha olamadığından,yemin törenine onlar gelirse ben gidemem diye düşünüyodum.hani o gün gitmem,haftasonu gider görürüm diyodum.bugün arayınca sordu gelecek misin diye,ben de 40.kez 'annenler gelecek miymiş' dedim,o da 40.kez 'büyük ihtimal gelmezler' dedi!!!büyük ihtimal die bişey yok artık gelecek mi gelmeyecek mi dedim,gerekirse ben onlara siz gelmeyin derim ama sen gel dediii hihoyyyt :asigim: hihoyyyt
kalacak yeri de ayarladım mı 3gün görücem aşkımııı Şeniz çok mutluyuuummm sositososito

kıs meltem sen benden de önce gidecektin dimi görmeye :uhm: napıosun sesin çıkmıo pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…