- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
ayy canım yaa onunkinin öyLe oLduğunu biLiordum senin isminLe onu karıştırdım...kafamçokkarıştı kusura bakma....Benimkide uzun dönemdi canım ama bak şimdi bitio çok şükür...HayırLısını diLe vaLLa....Bide ayrıLıkLar bazen iyi oluyo...ÖzLüyorLar Ve değer biLiorLar:jeyyar:
önemli değil canım yerimseniben daha 12 gün oldu gideli daha şimdiden diyor ne kadar üzmüşüm diye halbuki biz öyle doğru düzgün kavga bile etmezdik iyi geliyo iyi bende naza çekicem direk
ay bide bişey buldum hani böyle şafağı azalanlar şehirlere selam söylüyor ya benimde aklıma geldi telefon kodlarına baktım sırnaşık şey hepsi yok ama benim bugün ki şafağım var sırnaşık şey erzincan telefon kode 446 selamlar kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın hepinize. az kaldı mrak etmeyin bakın bana 20 aylık evliyim 12 aydan beri yalnızım ama rabbime şükür bitiyor bitti... kaldı 92 gün
Ayy iyi bari çok şükür ....:içelim:
ordan yırtmışın...ama vaLLa bende bak 4.5 ay kaLdı ...
7.5 aydır göremiorum ...Ve haLa ufukta izin yok....
bunaLdık artık....senağlama
ooo süper Canım Yaaa pLakaLara bişey KaLmamış vaLLa....hihoyyyt
canim benim yaa cogu gitmis azi kalmis valla biraz daha sIk disini bak askerden geldigi zaman hic ayrilmicaksiniz ne güzel :))
hem bazen böyle ayriliklar iyi oluyo akillari baslarina gelio bu erkeklerin hem degerini daha cok bilir canim benimm:1hug:
az kalmış nergisim ...ilk günlerimizi hatırlasana nasıl geçer bu günler diyorduk bak benim 3,senin 4 ayın kaldı
sağoL Canım Yaaa ....Ama vaLLa şu zamanda akıp geçsin Başka bişey istemiorum....
gel 2009 geLL....
gecer canim gecer merak etme ama bende ayni senin gibiyim 2009a girsekte baska bisey istemiyorum diyorum sanki 2009a girince hersey daha cabuk gecicekmis gibime gelio gerci benim daha temmuza kadar cok var ama :çok üzgünüm: sen kavusucaksin ozaman askinla :) sen kavustugundada benim bikac ayim kaliyo :1hug:
ahh ahh o günler bi gelsede askima büyük bi sürpriz hazirlamayida düsünüyorum :)
Canım Bende Mayıs 15 Te kavuşçam işaLLah ALLahımın izniyLe....
az bi fark Var aramızda....
Mayıs geLsin sonrada temmuz geLsin dimii:içelim:
Aynen canım yemin törenine bugün dahil 16 gün kaldı. Biz Kayseri yolcusuyuz siz ne tarafa...çitlenbik aramıza hoşgeldin bende nişanlımı uzun dönem gönderdim şafakları beraber sayarız artık.. asabiye de bizden ama biz anlaştık şafak saymıyoruz :ecrin_bebek: 100gün kalınca başlıcaz saymaya gamyoncuiremsu o yüzden yemin törenine 16 kaldı :asigim: hatta madem 9unda tören 15 kaldı bide önceki gün yola çıkarsak 14 sırnaşık şey
önemli değil canım yerimseniben daha 12 gün oldu gideli daha şimdiden diyor ne kadar üzmüşüm diye halbuki biz öyle doğru düzgün kavga bile etmezdik iyi geliyo iyi bende naza çekicem direk
ay bide bişey buldum hani böyle şafağı azalanlar şehirlere selam söylüyor ya benimde aklıma geldi telefon kodlarına baktım sırnaşık şey hepsi yok ama benim bugün ki şafağım var sırnaşık şey erzincan telefon kode 446 selamlar kaydirigubbakcemile3
hehe meltem alemsin ya
tel kodları ilginç fikir erzincan benim memleketim:lepi:
Plaka kodu 24 keşke plaka kodlarında olsaydık
şafak 339
şu 300'lerde bi bitsedelikafadulden
az kalmış canım bitmesine sık dişini biraz daha....
slm kızlar nasılsınız????
ne var ne yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?