Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlar bende öldüm öldüm dirildim,babam önce dedi yemin törenine git,sonra k.validem ben gelemiycem dedi,babam da dedi o zaman sende git ama kalma günü birlik git gel,o kadar moralim bozuldu ki,meğrsem benm uçak bileti paramıda k.pederim vercekmiş,e tabi 3 kişi ağır gelcek,bende nişanlıma dedim bak annen gelmesse ben gelemem,ben babana biletimi aldım diycem dedim,nitekim dedim ve k.pederim bana çok kızdı neyse sonra barıştık ama :) sonra nişanlım konuşmuş babasıyla şimdi k.validem de geliyor,kendi biletimi de ben bugn almaya gidiyorum allah izin verirse bende aşkımı doyasıya 3 gün görcem,bugn kalacak yer rezv.yaptırdım,ama kızlar beni en çok etkileyen k.validemin fedakarlığı,beni gönderiyor kendi oğlunun yemin törenine gitmiyor,çok kötü oldum,neyse herşey halloldu sonunda ,ikimizde görücez :))))

Eli öpülesi kadınmış.Allah hepimize böyle düşünceli kaynana versin:Saruboceq:Hakkını yemiyim benimkide çok iyi şimdilik.Özledim bile valla:1hug:

yok kızım ya yattı o iş senağlama annem izin vermedi :1no2: zaten yemin töreninde 3 gün görecekmişim hem ben kız tarafı olaraktan öyle her imkanda kendimi göstermeyeymişim özlesinmiş senağlama

naber kıslar çok şükür bugün sewgilimle sinamaya gittik ilk filmimiz muro :lepildu birazdan da düğündeki resmimizi buraya koyarım toplaşın toplaşın:dance::dance:

naber kıslar çok şükür bugün sewgilimle sinamaya gittik ilk filmimiz muro :lepildu birazdan da düğündeki resmimizi buraya koyarım toplaşın toplaşın:dance::dance:

ay bak bide bu kadar özleyenin arasında söylüyosun dimi bunları senağlama hayırlı olsun filminiz daha nice filmlere :dance:

walla hiç bir art niyetim yokk ben sizlerle herşeyi paylaşıyorumm ondan canım yoksa bu yollardan bende geçtima.s.

Allah belalarını versin yaa şırnakta görevden dönen askeri araca saldırmışlar 3 şehit 13 yaralı var....

maşallah nesliciim yakışıyonus ama sen topuklu giymişin sanırım giydiysen giyme ama giymediysen de dicek bişiyim yok bu konuda a.s erkek uzun olmalı
kırmızı gömlek de pek bi güsel olmuş kalbini sev kırmızı giy dii mi ama a.s

okadar uzun desenee :))) yok bacım o yüzdende klasik bişey gitdiğim zaman altı hep biraz spor kaçıyoo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…