- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
Kızlar nasılsınız?Bayağıda kaynatmışsınız?Zaten ben yokken kaynatın siz hep?klava:
selam kızlar bende öldüm öldüm dirildim,babam önce dedi yemin törenine git,sonra k.validem ben gelemiycem dedi,babam da dedi o zaman sende git ama kalma günü birlik git gel,o kadar moralim bozuldu ki,meğrsem benm uçak bileti paramıda k.pederim vercekmiş,e tabi 3 kişi ağır gelcek,bende nişanlıma dedim bak annen gelmesse ben gelemem,ben babana biletimi aldım diycem dedim,nitekim dedim ve k.pederim bana çok kızdıneyse sonra barıştık ama :) sonra nişanlım konuşmuş babasıyla şimdi k.validem de geliyor,kendi biletimi de ben bugn almaya gidiyorum allah izin verirse bende aşkımı doyasıya 3 gün görcem,bugn kalacak yer rezv.yaptırdım,ama kızlar beni en çok etkileyen k.validemin fedakarlığı,beni gönderiyor kendi oğlunun yemin törenine gitmiyor,çok kötü oldum,neyse herşey halloldu sonunda ,ikimizde görücez :))))
hoşgeldiin ..
saol sen nasılsın?
yok yav bence durulmuşlar bile.. a.s bi herkesi biarada yakalayamıorum yahuu
Aynen canım yemin törenine bugün dahil 16 gün kaldı. Biz Kayseri yolcusuyuz siz ne tarafa...
selam kızlaaaaaaarrr kaydirigubbakcemile3
bugün çok mutluyum aşkım sabah nasıl olduysa aradı,2gün sesini duymamıştım yine:1no2:
kıs meltem sen benden de önce gidecektin dimi görmeye :uhm: napıosun sesin çıkmıo pek
naber kıslar çok şükür bugün sewgilimle sinamaya gittik ilk filmimiz muro :lepildu birazdan da düğündeki resmimizi buraya koyarım toplaşın toplaşın:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?