üzülmeyin be canlarim valla siz böyle yapiosunuz ya ben daha kötü oluyorum.. icim bi tuhaf oluyo bu günler gecici bunu unutmayin zorda olsa gecicek böyle düsünün benide üzmeyin hep sizler icin dua ediyorum daha dogrusu hepimiz icinsenağlama
bunlarinda üstesinden gelicez ins.a.s.
sağolsun canlarım ama hakkaten zormuş askerlik işi hem gidene hem kalana
yaşlandırdı beni:1ninca:
ben bahcelievlerdym cnm sen
Canım Seninki gittimi izinden...Kaç gün izin kuLLandı....
bende fatihteyim canım yakınmışız kaydirigubbakcemile5 kısmetse velenince de burdayım senin belli mi yada kafanızda belli mi yerimseniben
he yaa sora begenmicekler geri geldiklerinde hihoyyyt
gitti canım salı gunu sabah teslim oldu işte..20+2 kullandı canım bütün izni bitti sadece 3 gun özel izni kaldı onuda bi sorun çıkmassa kullanmaz ya da komutanı kandırabilirse ben şubatta gitmeyi düşünüyorum ordu ya ozaman gidersem kullanır belkikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
vaLLa canım yaaa Bende yaşLadım bizimkiLer geLene Kadar buruş buruş oLcaz mervecim....kaydirigubbakcemile3
sende benım gibi 7 ay görmedin dimi ama çok guzel oluyo nergissyaa biz hergun görüştük çok şükür 5 dk kada olsa görüştük yanı:) çok guzel geçirdik iznimizi yani süperdi:)abısınde kaldı ailecek film izledik annesine kahvaltıya gittik butun aile kahvaltı yaptık karassuya gittik orada kaldı ne bileyim çok çok guzeldi yaaa:)ama tabı yıne ayrıldık ama bu ayrılık artık son ayrılıktı tabihımm iyi Benimkide hepsini kULLanıcak Canım bitek mazeret izinLeri kaLıcak ...
geLebiLirse tabi...HayırLısıyLa bi geLsinde ondan sonrası koLay işaLLah....
Bizi beğenmeme gibi bi LüksLeri yok Canım artık...
biz neden yaşLanıoz onLarın yüzünden parÇalarım vaLLa ....
MeLtem Bende güngörendeyim...Fatihe aşkımLa çok giderdim ...DiLek pastanesine biLirsin beLki.....
sizin için yaşladnık biss
sende benım gibi 7 ay görmedin dimi ama çok guzel oluyo nergissyaa biz hergun görüştük çok şükür 5 dk kada olsa görüştük yanı:) çok guzel geçirdik iznimizi yani süperdi:)abısınde kaldı ailecek film izledik annesine kahvaltıya gittik butun aile kahvaltı yaptık karassuya gittik orada kaldı ne bileyim çok çok guzeldi yaaa:)ama tabı yıne ayrıldık ama bu ayrılık artık son ayrılıktı tabiolsun canım artık çok az kaldı allahın izniyle mayısta bitiyo kavuşucassssssskaydirigubbakcemile5
fatihli olupta bilmemek gibi bişey mümkün mügüngörene biraz yabancıyım uzak mı fatihe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?