Sevdiğini özleyenler buyurun

üzülmeyin be canlarim valla siz böyle yapiosunuz ya ben daha kötü oluyorum.. icim bi tuhaf oluyo bu günler gecici bunu unutmayin zorda olsa gecicek böyle düsünün benide üzmeyin hep sizler icin dua ediyorum daha dogrusu hepimiz icinsenağlama
bunlarinda üstesinden gelicez ins.a.s.

sağolsun canlarım ama hakkaten zormuş askerlik işi hem gidene hem kalana
yaşlandırdı beni:1ninca:

a.s.sağoL Canım Benim yaaa....işaLLah hepimiz en sonunda bekLememizin karşıLığını aLıcaz...Ve sevdikLerimize kavuşucaz....çok özLedim ben bitanemi yaaaa...çokkkk

Canım Seninki gittimi izinden...Kaç gün izin kuLLandı....

gitti canım salı gunu sabah teslim oldu işte..20+2 kullandı canım bütün izni bitti sadece 3 gun özel izni kaldı onuda bi sorun çıkmassa kullanmaz ya da komutanı kandırabilirse ben şubatta gitmeyi düşünüyorum ordu ya ozaman gidersem kullanır belkikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hımm iyi Benimkide hepsini kULLanıcak Canım bitek mazeret izinLeri kaLıcak ...
geLebiLirse tabi...HayırLısıyLa bi geLsinde ondan sonrası koLay işaLLah....

hımm iyi Benimkide hepsini kULLanıcak Canım bitek mazeret izinLeri kaLıcak ...
geLebiLirse tabi...HayırLısıyLa bi geLsinde ondan sonrası koLay işaLLah....
sende benım gibi 7 ay görmedin dimi ama çok guzel oluyo nergissyaa biz hergun görüştük çok şükür 5 dk kada olsa görüştük yanı:) çok guzel geçirdik iznimizi yani süperdi:)abısınde kaldı ailecek film izledik annesine kahvaltıya gittik butun aile kahvaltı yaptık karassuya gittik orada kaldı ne bileyim çok çok guzeldi yaaa:)ama tabı yıne ayrıldık ama bu ayrılık artık son ayrılıktı tabi olsun canım artık çok az kaldı allahın izniyle mayısta bitiyo kavuşucassssssskaydirigubbakcemile5

Canım Benim 7.5 ay oLdu Benim haLa geLemediği için ama GaLiba yıLbaşında burda oLucak .....Daha beLLi değiL ama bakaLım iştee....

bugün uçak biletimi aldımm,çok şükürr,09 ocak 07.25 şanlıurfa yolcusuyum :))) aşkımı çokk özledim,allaha şükür hergün sesini duyuyorum,ama yinede görmek gibi değil tabi : ( hiç rüya görmezdi,3 gündür rüyasında beni görüyormuş :) dedim inş.az kaldı 13 günümüz,ama şimdiden pazar günü nasıl ayrlcaz ,onu düşünyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…