ay bi başlık buldum okudum okudum tırstım :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/238821-bizim-evde-hayalet-var-10.html
bugün uçak biletimi aldımm,çok şükürr,09 ocak 07.25 şanlıurfa yolcusuyum :))) aşkımı çokk özledim,allaha şükür hergün sesini duyuyorum,ama yinede görmek gibi değil tabi : ( hiç rüya görmezdi,3 gündür rüyasında beni görüyormuş :) dedim inş.az kaldı 13 günümüz,ama şimdiden pazar günü nasıl ayrlcaz ,onu düşünyrm
çok korkarım ama bi okadr da mrk ederm böle şeyleri sırnaşık şey heheuLen deLi adından beLLi korkunç bişey oLduğu Ne die okuon...((:
ama merak ettim Bende bi bakıım...
ayy ne güzel yaaa benden de selam götür urfaya.... :1no2:
dönüşü düşünme şimdiden yoksa güzelim günü tadıyla yaşayamassın
çok korkarım ama bi okadr da mrk ederm böle şeyleri sırnaşık şey hehe
ikinizinde sevdiği aynı yerdemi....anammmm Ne güzeL.....
aynı şehir ama aynı ilçede diil şekerim
ben de aradım şimdi ankesörlüyü gelmiş devriyeden sevgülüm açtı tlfnukaydirigubbakcemile2 sesini duydum sonunda
nöbetteymiş ya şimdi de devriyeden gelip hopp nöbet kitlemişler :1ninca:
ne zor iş ya erkeklerinki.....
akşam arıycagını söledi kapattık
yok canım hususi arabanLa 15 dakka...otobüs tın tın gittiği için onunLada 45 dk felan...
bende fatihteyim canım yakınmışız kaydirigubbakcemile5 kısmetse velenince de burdayım senin belli mi yada kafanızda belli mi yerimseniben
MeLtem Bende güngörendeyim...Fatihe aşkımLa çok giderdim ...DiLek pastanesine biLirsin beLki.....
saol nergiscim
meltem fatihin neresindesn cnm benim okul da orda da
hatta d.yerim fatih
benimde doğum yerim fatih bak akraba çıkarsak karışmam sırnaşık şey fatih camisinin bi arka sokağındayım istanbul üniv.demi okuyorsun :uhm:
ayy ne güzel yaaa benden de selam götür urfaya.... :1no2:
dönüşü düşünme şimdiden yoksa güzelim günü tadıyla yaşayamassın
meltemcim bende fatihdeyim..
aşkımda burda.bizde evlenince fatihte kalmak istiyoruz
bizim için çok özel ve güzel bi yer çünkü
hem yıllardır burda oturuyoruz hem de her yer de bi sürü anımız var:asigim:
az önce konuştum İstanbulu çok özledim diyosenağlama
bu dilek pastanesinde de anısı olmayan yokkaydirigubbakcemile3
ne pastaneymiş bea gelip bulucam orayı hihoyyyt
evet ben onuda düşünüyorum canım,en azından 3 gün görücem,arte hotel diye bir hotel var 2 akşam orda kalcaz,int.ten güzel bi yere benziyor,sen dedin ya dikkat edin kötü oteller var diye o yzden korktum açıkçası ama zaten rez.yaptrıdğm kız otel komple asker ve asker yakınlarıyla doldu dedi,
evt ist ünv lalelideyimlaelaelaelaelae
kocamustafapaşada oturuyoduk eskiden
10dk da yanındayım valla ona göre -tatlicadiarzu-
oges bak benimki de fatihli bizimkiler arkadaş olmasınlar yoksam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?