Sevdiğini özleyenler buyurun

meltem kıs giderosa gitmişinis çok güsel bi yer ya orası sen kastamonulumusun yoksaa

aa kız orayı da biliyorum deme delikafadulden anne tarafım bartınlı sahil boyu dolaşırkene keşfetmiştik orayı mükemmel bi yer yemesi yüzmesi gezmesi çok güzel sengözlerimebaksanab

bilym cnm yaw sevgilim kastamonu cideliii sırnaşık şey
orayı öve öve bitiremiyooo
inş gitcez önümüzdeki sene oraya.......

bilym cnm yaw sevgilim kastamonu cideliii sırnaşık şey
orayı öve öve bitiremiyooo
inş gitcez önümüzdeki sene oraya.......

sevgiline kurcaşile kapısuyu köyü de kumsalını anlatsın şekerim :dance: ben yazları ordayım valla evimizde var orda beklerim hem fatihe hem köye kaydirigubbakcemile3

sevgiline kurcaşile kapısuyu köyü de kumsalını anlatsın şekerim :dance: ben yazları ordayım valla evimizde var orda beklerim hem fatihe hem köye kaydirigubbakcemile3

çok anlatıyo zate sıkıyo bazen yeter diyorm hehe
her halukarda gidicek yerimis var hea tşk edrm şekerimsengözlerimebaksanab

selam kızlar ben çok mutluyum inşallah sizlerde mutlu olunn. sevdiğim adam ,yakışıklı askeri geldi özlem giderdik darısı başınıza

oooooooooooooooffffff offffffffff bu hasret bu yurege sıgmıyo kı askımı cok ozluyorum ya kızlar dua edın kavusalım sevdıklerımıze

yok canım benım asker degıl ama farkı yok polis(özel harekatcı) o yuzden onlarda dagda ve su an hakkarıde senın askerın nerede??? rabbım hepsını korusun

anladım esracım neysehh yarın burda olur o zmaan
bnde çok özledim aşkımı yaa
son günler insana çok koyuyor...

kız sen benım adımı nerden bılıyosun yarın orda nasıl oluyormus anlamadım ???

allah yardımcın olsun ıns bı an once kavusursun

anladım esracım neysehh yarın burda olur o zmaan
bnde çok özledim aşkımı yaa
son günler insana çok koyuyor...

oyy oyy için içine sığmıyordur şimdi senin
canım benim yaaa ne güzel sağ salim gelir inş. hepsi..

kız sen benım adımı nerden bılıyosun yarın orda nasıl oluyormus anlamadım ???

allah yardımcın olsun ıns bı an once kavusursun

sana demiyor şekerim bana diyo
seninde mi adın esra
asker bekleyen ne çok esra var ya hukaydirigubbakcemile3

her nerede varsa bütün askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum.. ALLAH bir an önce sağsalim sevdiklerine kavuştursun askerlerimizi......

vay adasız ha ne guzel ya cok sevındım memnun oldum adasım.bu arada sazanlarla yarıs eder gıbı oldum ha:))) neyse canım askerımızı de polısımızıde korusun rabbım kavusuruz ıns hepımız offfffff ben daha asker yolu beklıycem o zaman sızde olmazsınız (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…