• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

herkezın yenı yılını kutluyorum kızlar :)
herkez ıcın ıyı bıl yıl olur ve herkez sevdıgıne kavusur ısallah :))))

SAFAK : 84 İSTANBUL offf bıtecek kızlar bıtecek :)

84 istanbul ne kız plakamaı bu yoksa? yoksa istanbuldamı asker? yoksa 34 istanbulun plakası:)

Kızlar selam, gelip bir selam vereyim dedim.

ben bir ara siteden engel yemiştim hatırlamıyorum sonrasında da girmedim bir iki defa girdim ancak okudum ve çıktım, benim askerimi unutmaya çalışıyordum ki zaten hiç görüşmediğimiz için artık aramızda bir şey yok,
izmire de geldi bayram zamanında ancak aramızda bir konu olmadı. kısa dönemler ay sonunda geliyorlar değil mi ne mutlu sizlere, ben kendi hayatıma bakmaya çabalıyorum malum hayat akıp gidiyor devam ediyor zaman işliyor.
Hayat işte seçimlerden ibaret bir akıştan ibaret ve saldım gidiyorum bakalım hayatım nerelere gidicek.
hepinizi çok çok öpüyorum beklemeye devam he :) kolay gelsin bakalım..

GÜNAYDIN CANIM :) evet canım senınde safak coook azalmıs gececek ve kavusacaz ısallah yaa
saymaktan sıkıldım artık :))))))))) nerdeydı senınkııı unuttum :(((

GÜNAYDIN CANIM :) evet canım senınde safak coook azalmıs gececek ve kavusacaz ısallah yaa
saymaktan sıkıldım artık :))))))))) nerdeydı senınkııı unuttum :(((
benım ki ordu da canım.. bakalım 1 şubatta istiyorum yanına gitmeyi 2 yılımız dolucak ozAMAN :asigim:
hergun azaldıkça içim bi tuhaf oluyo yaaa hergun daha çok heyecanlanıyorumkaydirigubbakcemile2

ordu da mı ayy bana cook yakın :) benım esımın memleketı :) canım yaaa işallah gıdersın yanına da görürsün askını :)))) evet azaldıkca ınsan sasırıyoo bazen ınanması coook zor oluyoorrr

evet sana yakın aşkım izinden dönüşte uçakla gitti samsuna indi oradan ordu ya geçti:)istiyorum gelmeyi ama bakalım hem benımm okul ozaman tatıl olucak hemde 12 saat sürüyo otobüsle biraz karşık durumlar ama bi anlık düşünceme bakar tabi:)

evet sana yakın aşkım izinden dönüşte uçakla gitti samsuna indi oradan ordu ya geçti:)istiyorum gelmeyi ama bakalım hem benımm okul ozaman tatıl olucak hemde 12 saat sürüyo otobüsle biraz karşık durumlar ama bi anlık düşünceme bakar tabi:)
canım sende ucakla gelebılırsın helekı su zamanda ucak otobüsten daha ucuzkene :)))) ve ucaktan ındıkten sonra 1.5 saat ordu :)))
işallaha kendını ayarlarsın güzelım

tünaydın kızLar hayırLı cumalar ....
NasıLsınız bakaLım...
NasıL gidio şafak saymak....

Benimde bugün şafağım:107 :utangac:

canım glirim inşallah keşke belli olsa gelecegim ama belli değil işte şimdiden alırdım bileti dahada ucuz olurdu ahhhhh ahhhh:)
nergis kız hem birilikte gelicek bizimkiler de senın nasıl 107 yerdi oluyo kız benım şafak 135:)

canım glirim inşallah keşke belli olsa gelecegim ama belli değil işte şimdiden alırdım bileti dahada ucuz olurdu ahhhhh ahhhh:)
nergis kız hem birilikte gelicek bizimkiler de senın nasıl 107 yerdi oluyo kız benım şafak 135:)

şöyLe oLuyo canım Benimki henüz hiç izin kuLLanmadı yaaa o yüzden izinLeri düştüm eğer geLirse şafak düşmücem...ama geLmezse seninkinden erken geLir...
Gerçi biz kuLLanmak istiyoruz ama şerefsiz komutanLar izin vermio....

şöyLe oLuyo canım Benimki henüz hiç izin kuLLanmadı yaaa o yüzden izinLeri düştüm eğer geLirse şafak düşmücem...ama geLmezse seninkinden erken geLir...
Gerçi biz kuLLanmak istiyoruz ama şerefsiz komutanLar izin vermio....
Lütfen böyle deme , çok üzüldüm.. Sevdiklerimiz önce Allaha sonra komutanlarına emanet...
ayrıca hem gelmese daha iyi olmaz mı bak bayağı az kalmış...
Allah sağlıkla kavuşturun.. Benim eşim daha yeni gitti bugün dahil 23 günlük asker..
Eğer ciddi bir durum olmazsa oda çok bunalmazsa ben dahi izne gelmesini istemiyorum.
Hem bir kez daha ayrılmamak için hemde daha erken kavuşabilmek, planlarımızı 1 ay daha erken gerçekleştirebilmek için..

Son düzenleme:
Lütfen böyle deme , çok üzüldüm.. Sevdiklerimiz önce Allaha sonra komutanlarına emanet...
Allah sağlıkla kavuşturun.. Benim eşim daha yeni gitti bugün dahil 23 günlük asker..
Eğer ciddi bir durum olmazsa oda çok bunalmazsa ben dahi izne gelmesini istemiyorum.
Hem bir kez daha ayrılmamak için hemde daha erken kavuşabilmek, planlarımızı 1 ay daha erken gerçekleştirebilmek için..

canım merhaba daha cook yenı askerde ondan ızın kullanmadan gelsın dıyosun coook zor gecıyoo günler vee ınsan cook özlüyooo valla ben bütün ızınlerı kullandırdım ama 2 gün 2 gün tabıı ben yanına gıdıyordum suan safak 84 beklıyecez artık gün gecsın dıyee
senın kı nerde asker :)
nergis senınde cook az kalmıs heeee :))))

Bende erken kavuşmak isterim ama hem doğuda asker hemde 8 aydır görmüyorum...
sende benim kadar çok görmeseydin sende böyLe söyLerdin...
doğuda oLduğu için çok bunaLdı bana çatıo ...
batıda oLsaydı eğer Zaten oda izin kuLLanmazdı ...
çünkü en azından ben gider görürdüm...
herkese izin verdiLer benimkiyLe birLikte bi kaç kişi daha izin kuLLanamadı...
FONT]

Son düzenleme:
Back
X