Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet Canım az KaLdı ama tam 10.5 ayda sadece 10 gün gördüm....
Herkes geLio izne ve gerçekten zor biyerde askerLik yapıo ....herşeyden uzak..En azından batıda oLanLar msn den biLe oLsa sevdikLerini görebiLio...
ama bizde buda yok...haksızmıyım Yani oyaLayıp duruyorlar ...merkeze inince yoLLucaz dediLer indiLer haLa tık yok....

canım coook haklısın tabıkıı yaaa üzülmee umudunu kesmee işallah yollarlarr belkı az kaldı dıyede yollamayabılırler pekı nıye daha önce ızın kullanmadı ızın mı vermedıler yıne
doguda harbı hersey zor yaaa allah kolaylık versın bütün askerlere :))
benım esım ıstanbulda cook ıyı yerde ve ıznede cıkabılıyoo ıstedıgı zaman bıde ben süreklı gıdıyorum görüyorum dısarıda cıkıyooo coook sükür ısallah sende kavusursun canım yaa

Canım zaten bende ciddi bir durum olmadığı sürece dedim..
Elbetteki zor şartlar altındaysa ve dinlenmeye ihtiyacı varsa gelmeli..
Demek istediğim onu zorlayacak yada eglemsini gerektiricek bir durum olmadığı müddetçe gelmesini iztemezdim..
Tbaiki çok özlenir özlenmez mi... Ben canımı yoldaşımı her şeyimi gönderdim 23 gecedir bu gibi yatakta yalnız yatıyorum..
İnsanın sevgilisinde yada nişanlısından ayrı düşemsinin çok daha ötesinde bir şey bu..
Ama hala dediğimin arkasındayım eğer gelmesini gerektiricek bir durum yoksa ve eğer zor şartlar altında değilse gelmesini istemem..
Allah nasip ederse 2 ayda bir ben gider hafta sonu görürüm..
Eşim şu an için Kayseride ve komando muhtemelen doğuda görev yapıcak.
Ama olsun oralarda bizim vatanımız Rabbim sağlık versin , güç kuvvet nasip etsin..

Canım biz Kasım ayından beri izin aLmaya çalışıoruz...Bayramda gelicekti tam komutanın biri çıktı ben bayramda evimde olamıorum askermi olucak dedi ...iptal ettiler izinLeri...
ama 1 2 gün sonrada adam evine gitti bayramı evinde geçirdi.....benimki iyice bunaldı çünkü valizini bile hazırlamıştı....ama sabredioruz bakalım ...

canım senı cook ıyı anlıyorum benımde esım askerde ve yatakta yanlız yatmanın ne zor oldugunu ıyı bılırım sabırlı olup günlerın gecmesını beklıyecegız :) evlı olmanın en ıyı yönü ıstedıgın zman gıdıp görüyosun canım :)bıde benım oglusum var tabııı onu ıcınde coook zor ((((((
evtt saglıklı olsunlarda önemlı olan ooooooooo

nası da denk gelmiş ikisi bi arada dimi a.s kötü olmuşş
neyse ki ikisinin de sonuna az kalmış

ya ne acımasızlar offf kendılerıı hıcmı aıllerını özlemıyokıı yanıı ayıp yaaa
ısallah hersey gönlene göre olur canım :)))))))

nergiscim ya çok önemli nedenler sölemeyi denedi mi
sözlenicem evlenicem çok acil bişi var bilmem ne desee :uhm:

nergiscim ya çok önemli nedenler sölemeyi denedi mi
sözlenicem evlenicem çok acil bişi var bilmem ne desee :uhm:

canım o kadar çok komutana gidip geLdiki inanmazLar dio...
Bende dedim sözLenicem de dedim...
dioki aşkım komutanın odasını mesken tuttum inanmazLar bu saatten sonra dedi...
dedik NapaLım bundada bi hayır vardır....
oLsun bakaLım...Zaman geçio en azından.....

hmm tabi baştan düşünmesi lazımdı cnm
olsun her şeyde vardır bi hayırCADIARZU

Allah hepimize kolaylık versin.. Diyecek yada yapıcak bir şey yok..
Allahın izni ile aslanlar gibi gelicekler...
Senin eşin nerede canım? ne kadar kaldı? Gidip görebiliyor musun?
Ne kadarlık evlisin? çocuğun kaç yaşında?
Çok mu soru sordum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…