Sevdiğini özleyenler buyurun

dönerken ben çok ağlamıştım
aynı günün akşamı dönmüştük maalesef:S
üzülüo insan azcık tabe

bende hep 2 gün kalcam diye düşünüyordum,sonra problem oldu,günübirlik gidip gelcektim,o zaman çok kötü hayal kırıklığına uğramştım,kendimi hazırlamştm çünkü,neyseki 1 gün içinde problem halloldu,çok şükür 2 akşam kalcam :) k.validemle k.pederimle gidiyrz zaten bakalım...

aman en güzeli canımda işte bizim bi 3 yıl da öncesi vardı,birlikte olalı ocak ta 6 yıl biticek,uzun süre beklenceği için aileler istedi,bizde mecbur bekledik,zaten üniversite 1 sınıfta tanıştık,kafadan 4 yıl ünivrstydi,çalışma falan derken işte askere gitti,gelince allah izin verirse evlencez artık :)) gitmeden düğün yerimizide tuttuk 10 ekim orduevi olduğu için erken tuttk bide mayısta gelcek çünkü o zaman hiç yer bulmzdk.

SLM KIZLAR NASILSINIZ NE ZAMANDIR giremedim bi doğru düzgün köpek aldım terrayer cinsi resmini koymaya çalışacağım ama koyabilirmiyim bilmiyorum deneyeyim bi

nerelerdesin kız gamze naber ?
köpeğin güselmiş a.s çok tatlı
duvardaki sayılar ne şafak mı :uhm:

slm kızlarrrrrrrrrrrrr nabersiniz şafak 133
finaller başladı bende çalışıyom işte ama bazen çok daralıyorum
gamze guzelmiş köpegin çok tatlııı..

kızlar walla bu aralar pek iyi değilim hasta gibiyim biraz kafamda bozuk çok...giremedim yanii...ama 2 ocakta aldım köpeğim pofyy yiii daha yeni geldi ama 2 gündür onala vakit geçirmekten anlamadım vakit nasıl geçiyo..bana çok iyi geldi meğer pofyy e ihtiyacım varmışş yaa ... iyiki geldiii...hoşşgeldiinnn poffiiiimmm......eee sizler naptınız nasılsınızzz inş iyisinizdir yaaa hiç bişi ters gitmese keşke herkes mutlu olsa iyi olsa böyle istiyorum ve dua ediyorumm ....allah hepimizede mutluluk sağlık versin bu yeni yılda yaaa bu yıl çok güzel olsun inşşşallah:Saruboceq::teytey::dance:

7 ay oldu görmeyeli bnde çok ama çok ama çok ama çok özledim biriciğimi:1no2:senağlama:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…