Sevdiğini özleyenler buyurun

SELAM KIZLAR GÜNAYDIN
sonunda plakalara düştük ŞAFAK 81 düzce oluyomus :))) yasasın yasasın günler azalıyooo yaaaa cook şükür kı allahıma :)))))) darısı sızlere kızlar :)))))

evet kızlar yazılarınızı okudum ve benım esımın de eglencesı olcakmıs ordu evınde yaaa (((( dansöz felan gelmıyecek dedı ama bencede gelır yaaaa üfffffffffffff yanı ne gerek varsa :))))
bıde benım esımın tertıplerıne ıstanbul önemlı yerlerıne gezı düzenlemısler offf yaaa nası askerlıkse buuu :))))))

sLm kızLar şafak :104 çok şükür yarabbime az kaLdı çok şükür ....
bu arada kızLar benim aşkımın acemi birLiğinede gitmişti ....dansöz...sinir oLmuştum..

gülcın kesınlestımı canım senınkının cıkıs tarıhıde evet senle plakalara düştük sonunda :)))))
nergis senınde azalıyoo canım :)) ısallah darısı bütün kızlara :)))))

kızlar merhaba herkese

hafta sonu çarşıya çıktı benimki.
görüştük ama yinede görmemiş gibiyim
duruldum yine bu aralarsenağlama

zaten özlemekten sinirlerim bozuk kapatın şu dansöz muhabebtini
yolarım valla hepsini sırnaşık şeykötükedihüso klava:

Canım bızde öyle ınternetde görüşüyoz ama tabıkı özlemımız gıtmıyooo ((((
ızne gelmıyor mu senın askın
kız nere dansöz yolluyon bak bende senınkınıj yanına yollarım heee :)))))))))

evet menekşecim haklısın gtimiyo özlem yetmiyo
benimki mayıstan önce gelemiyo izine canım..
zaten usta birliğine gideli 1,5 ay falan oldu

yollamuyorum YOLUYORUM ya hu sırnaşık şey
bu kızların bahsettiği bütün dansözleri yolasım var da ondan bahsediyorum :)
aşkım henüz öyle bişey demedi bana moral günü falan diye ama
eğer olur da giderse onu da yolarımsırnaşık şey

Son düzenleme:
nerden çıktı bu dansöz,eşim hiç bir şey söylemedi,yemin törenine gidince sorayım bakalım olmuş mu orda öyle şeyler,ya aslında dansözün çıkmadığı kanal yok ki zaten hem dansözler bile artık daha kapalı bir çok kişiden ama canlı canlı görünmesi bu beni biraz kıllandırır ne yalan söyleyeyim kötükedihüso

amannn 15 ay boyunca kız görmuyorlar zaten 1 saat dansözu görseler kaç yazar bişey yapamıyacaktan sonra:))

dansöz bize de gelmişti :) ama oraya gitmek yerine uyumayı tercih etmişti nası olsa serbest bırakıyolar

kaldı 3 gün...hihoyyyt
az kaldı bitanem Allahın izni ile geliyorum
otel rezarvasyonuda tamam artık yer yerinden oynar:jeyyar:
Kayserili arkadaşlar vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özürü bir borç biliriz..:hooray:

gerçekten 3 gün mü kaldı tam görmemeye alışıyorum derken görücem sonra yine aynı yıkım senağlama ondan sonra yine tam elışıyorum dicem bu sefer dağıtım izni senağlama ya bu izin işi iyi mi kötü anlamadım ki :uhm:

oo otelde yer yerinden oynıcak desenekaydirigubbakcemile3
tadını çıkarın şekerim

kızlar ya merak ettim şimdi bana hiç öyle bişey bahsetmedi,ya açıkçası pekde önemli değil zaten,dediği gibi 1 saat dansözü görse ne olur görmese ne olur,aşkımı görmeme 3 gün kaldı bu arada :))

valla bana da bişey demedi benim ki klava: yarım saat içinde arar sorarım ben ona klava:
şekerim sorun zaten dansöz değil ki onu kıskanacak değiliz ama neden oturup bizi düşünmek varken hem de dinlenmek varken bunların yerine eğleniyormuş gibi yapıp o yağlı kadınları izlesinler :dilcikar: resmimize baksınlar çok bayan görmek istiyolarsa hıh işte :dilcikar:

haklısın meltemcim
benmki onları izlemeye gitmedigi için mutlu olmuştum a.s

ay şekerim şimdi konuştum hemen sordum hesabını hıh diye onlarda sadece 3 4 asker gitar çalmış zaten yer olmadığı için arkadaşlarıyla dışarıda durmuşlar yazık kıızz üşümüşler de biz kızlar acayip yaratıklarız yaww ama seviyorum biziii :lepi:

olur mu canım öyle şey,benimki de dansöz falan geldiğinde gitseydi saçını başını yolardım.
ne demek 15ay kız görmüyolar..bikere öyle bi zorunluluk mu var?görme imkanları olsa salalım çayıra görsünler mi diyecektin.hem 15ay prangalı mahkum değil bu adamlar ..

ollldu,ben de 15ay seni göremedim kızlarla toplaştık moral günü yaptık zenne oynattık desek nasıl olur? sırnaşık şey
ayrıca 'moral' yarıçıplak kadın görmekle mi oluyor?iyice tepem attı bu akşam..
tam da mektubu gelmişti mutlumesuttum bugün ama neyse

sizinkiler gitsin izlesin anacım ozaman dansözleri bilmemneleri,benimki uzak dursun da ..
kaydirigubbakcemile3

3 gün kaldı gerisi boş .. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…