Sevdiğini özleyenler buyurun

kız gamze öle hergün şafak düşersen hiç geçmiomuş gibi gelir canım ben ayda 1 kere düşüyodumm wllaa amann ne kadar azalmış diiyodum sanasa tawsiye ederimm

slm nasılsınız bu hfta ewe gitmediim için fazla giremiorum anca bakabildim birascık:))))
az kaldı kızlar baya mutluyum... aşkım yanımda olmadan geçireceğim sadece bi hftasonum kaldı:)))))
o da hemen geçer inş:)))) ondan sonra kavuşacağım inş aşkıma....
hepimizin sevdiklerine kavuşmasını diliyorum en kısa zmnda...

nesliciğim senin işler nası gidio isteme söz falan oldumu... giremiorum nete kaçırıorum olayları:)))))

kızlaaar nabersiniiiz kaydirigubbakcemile5

aşkımla konuştum az önce,bugün yine o gıcık moral günlerinden yapıyolarmış.bana göre gıcık en azından..sırnaşık şey biletleri zorla satmışlar,ballandıra ballandıra da anlatıyolarmış ama bitek aşkım gitmemiişşş Şeniz kıyamam benim yüzümden karları temizlio şimdi

yemin törenine son dööööört sositososito

asabiyee kıs moral gecesinde dansöz mü varmış :)

varmış yaa sorma!! bi de ballandıra ballandıra anlatıyolarmış o var bu var sen niye gelmiosun diyee!! klava: ama gözüme girdi kerata kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

9 ocak yemn törenine çok az zaman kaldı,eşimi o zaman göreceğim inş ve 2 gün birlikte olacağız,günlerin bir an önce geçmesini istiyorum ama o 2 gün hiç geçmesin istiyorum :Saruboceq:

gamzeciğimm köpeğin çok tatlı yaa dünde görmüştüm zatenn resmini
çok şeker sana arkadaş olurr:)

ay şekercim o kadar az mı kaldı yaa hihoyyyt çok sevindirik oldum sınavlara daldım ben kendimi kaybettim biri bulsun beniii -tatlicadiarzu-

meltemcim oluyo canım heryerde oluyo genelde ama senınkine denk gelirmi bilmiyom sen sevgiline aç aç nedemekmiş de o anlar:))

kıs meltem ben de inanamıyorum vallahi yaa o gün hiç gelmeyecek gibiydi kaydirigubbakcemile5

canım benm de bildiğim moral gecesi heryerde oluyo ama her birlik aynı gün yapmaz bence..günahını almayalım şimdi eniştenin yerimseniben

off çok heyecan yapmaya başladım ben yaa :dance::1hug:

meltemcim oluyo canım heryerde oluyo genelde ama senınkine denk gelirmi bilmiyom sen sevgiline aç aç nedemekmiş de o anlar:))

bi denk gelmiş olsun da söylememiş olsun parçalarım onu klava: zaten az gün kaldı direk ellerimle parçalarım hemde :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…