Sevdiğini özleyenler buyurun

yok cnm yaa aslında evet kaynanayla ilgili kısımda var ama başka bi sorun şimidi uzunca yazmak istemiyorum ondan dedim ordan oku diye.ama yüzeysel antayım.benm aşkımın ailesi evlenince bizimle birlikte oturma düşücesindeler.ve bu benm canımı sıkıyo.iki cocugunada ev aldı adam ama bize para kalmamış kendi oturdukları evde hep birlikte yaşayacakmışız.kafayı yediricekler bana cnm.tabi daha başka şeylerde var ama diyorumya biraz uzun.ve ben cok yalnız kaldım.gecen aşkımın ailesi davet ettiler beni bunları orda söylediler.ve ben aşkımla konuşamıyorum bu durumu.canı sıkılır diye cekiniyorum.içime attım ama patlamak üzwreyim

uu anladım onu görmedim canım kusura bakma ama sanırım bu konuda biz pek yardımcı olamayız en iyi rahatlama sevgilinle konuşmanla olur çünkü olay onda bitiyor CADIARZU valla benim fikrimi sorarsan yazdıklarınla bile sen o kadının yanında yaşarsan kafayı yersin diyebilirim -tatlicadiarzu- bi kere sundukları bahane saçma inşallah ikinizde çalışan kişiler olursan kirada idare edebilirsiniz yada şu kira öder gibi ev olayından yararlanabilirsiniz yani istedikten sonra yol çok.. ama dediğim gibi bence sevgilinde çözülecek olay anladım ben şimdi neden bu kadar görmek isiyorsun :teselli:

kızlar geçmiş sayfalarada baktım size bişi dicem sadece denizcim özellikle seni ilgilendiriyor bu söylıcem söz iş fela demişsin herşey üst üstte geliyor demişsin
''KUL SIKIŞMATIKÇA HIZIR YETİMEZMİŞ''
BİDE ŞEY VAR Bİ HASİDİ ŞERİF YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM
''hak teala demişki kulum 1 istesin ben 1000 vereyim''..

ALLAH beni sınıyor canım farkındayım.ama sabrediyorum işte.herzamanki gibi sabrediyorum.aşkım varken bir dertti gitsin düzelsin dedim şimdi yokluguda bi dert oldu.sahipsiz gördüler beni yaa:çok üzgünüm:kızlar cidden kafamı toparlayamıyorum ne yapıcam bilemiyorum.nurcum sen biliyomusun bilmiyorum benm konuyu ama biliyosan sence sölemelimiyim aşkıma olanları?

şimdi tamamını okudum denizcim valla onlar nişanlı diye ev onlara verilecek diye bişe yok bence saçmalık yani madem bi ev alacak parası var ikiye bölsün iki çocuğuna versin en azından krediyle bi ev almaya peşinat olur aa kızdım vallaaa klava:

cok ihtiyacım var benm onasenağlamatelefonla anlatamıyorum.hem canı sıkılmaısn diyede sölemek istemiyorum.-tatlicadiarzu-

cnm ben onlardan ev falanda istemiyorum aslında.ben bi iş bulsam evimi tutarım gül gibi yaşarım kirada.benm canımı sıkan bu düşünceleri şimdiden.beni ne görüyolar anlamadımki.ama benm aşkımda suç.en başından anlatmalıydı kaynanaya bunu.anlattım dedi yalan söledi bana.onlarda ümitleniyo işte hala.benmde yüzüm yumuşaktır kaldırp bişey diyemiyrm saygımdan.yani anlıycağın kafayı üşütücemmm

kızlar gittiniz sanırım...bende yatayım bari,uyuyamayacağım kesin ama bakalım.iyi geceler....

canım ben başka biyere takılıyorum
istersen özelden sana adresini verebilriim
biz ordaki kızlarla buluştuk 12 kişi falan olmuştuk o gün..
hepimiz asker bekliyoruz süper olmuştu cnm
ocak sonuna doğru yine yapıcaz her ay yapıorz

Günaydın kızLar.. Şafak:101 aLLAhım Sana binLerce şükürLer oLsun yarabbim...
99 oLmaya son 1 gün :teytey:

kızlar günaydın,yarın bu saatlerde allahın izniyle aşkımın yanında olcam :) dün akşam valizimi hazırladım şimdi işe geldim iş çıkışı k.validemlere gidicem,nişanlımın yatağında yatıcam bu akşam:)) yanlış anlaşılma olmasın tabi nişanlım askerde zaten biliyosunuz :)) yarın sabah 07,25 uçağına bincez hayırlısıyla inşşş..
kızlar bu arada öyle bişey olursa bende gelirim yani istanbulda oturuyorum,asker yolu bekleyenler olarak görüşelim :))

Merhaba canım çok sevindim senin adına...süper bişey yaaa:içelim: bide ailenden yana şanslısın bak ne güzel izin vermişLer...gerçi nişanLısınız kaydirigubbakcemile3 işaLLah herşey istediğin gibi geçer...kaç gün kaLıcaksınız nişanlının yaınnda...
bu arada bende istanbuLda yım sen neresindesin...

çok sağol canım yarın gidicez pazar akşamı döncez inşş..3 gün :)) evet çok şükür izin verdiler,
canım ben beylikdüzünde oturuyorum sen neresindesin

urfada benim askerim canım :) seninki nerde ? yakınmışız güngören,en azından avrupa yakası.beylikdüzüne heryer uzak gerçi,ama yakınlaşıyoruz sanki gitgide :)

canım bence söylemelisin onu üzmeden tatlı dille söylemelisin içinde kalacagına söyle rahatla..ama onu yargılayarak degil acaba böylemi yanı söylemedin sanırım bana böyle dediler ama ben böyle düşünüyorum felan dersin ben bişey diyemedim ama sana söylmeyi uygun gördum bu karaı tek başıma veremem felan de...a.s

valla bende yazdıım kızlar şafağı şimdi.yazarken bi düşündümde 25gün bitmiş yaa.zorda olsa nasıl geçti inanmıyorum.inşallah diğer aylardada böle su gibi geçer.ama tabi içinde bogulmadannnnnben özleme dayanırım ama rahat bırakmıyolarki beni.huzursuz ediyolar yaa.gecen kaynana bana ne dedi biliyomusunz.oglum seni kaç günde bir arıyo dedi.bende hergün dedim bu bozuldu.şimdi aşkıma cep tel götürüyolar içeriye sokmaya çalışıcak aşkım.bana diyoki kaynana teli var diye oğlumu sık sık arama dio gülerek espri yapıyo aklınca.bende gülerek dedimki o beni arar,ben değilki dedim.benden önce o dayanamaz dedim.iyi demişmiyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…