valla bende yazdıım kızlar şafağı şimdi.yazarken bi düşündümde 25gün bitmiş yaa.zorda olsa nasıl geçti inanmıyorum.inşallah diğer aylardada böle su gibi geçer.ama tabi içinde bogulmadannnnnben özleme dayanırım ama rahat bırakmıyolarki beni.huzursuz ediyolar yaa.gecen kaynana bana ne dedi biliyomusunz.oglum seni kaç günde bir arıyo dedi.bende hergün dedim bu bozuldu.şimdi aşkıma cep tel götürüyolar içeriye sokmaya çalışıcak aşkım.bana diyoki kaynana teli var diye oğlumu sık sık arama dio gülerek espri yapıyo aklınca.bende gülerek dedimki o beni arar,ben değilki dedim.benden önce o dayanamaz dedim.iyi demişmiyim???
çok iyi demişsin canım,hey allahım ya oğlundan seni kıskanıyor daha şimdiden yani,ya ben cesaret edemiyorum götürmüycem cep tel.birini yakalamışlar ya 25 gün uzatmış askerliğini,o yzden çok korkuyorum allah korusun hergün 2-3 defa konuşuyorz yeter bana,ankesörlünün tel.nunu verdi bende arayabiliyrm akşam,artık böyle idare edicez
urfada benim askerim canım :) seninki nerde ? yakınmışız güngören,en azından avrupa yakası.beylikdüzüne heryer uzak gerçi,ama yakınlaşıyoruz sanki gitgide :)
selam kızlar
sade ve sadece 3 haftamız kaldı
yani 021 gün
şafak panosu nerede?
walla ilk kez duydum burdaa:)
bakalım biri aydınlatır bizi şimdi:)
sen bi şarkı sölemiştin o şarkı süper ya ilk senden ögrenmiştim o yüzden her dinleyişte sen aklıma geliyosun a.s
metin arolat ın çok özledim seni die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?