- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
Biz sizin ablanızz ağbiniz sayılırızzzzbenim eşimde 15 yıllık polis memuru olacakk
birden aklımaaa taaaaaaaaa ozamanlar geldii bende senin gibi böyle heyacanlıydımmmm
nişanlılık gibisi yok kızlar tadını iyi çıkarınnnn
ciciş hoşgeldin :dilcikar:
nergisim ya
subaylığı kazandı kursa gidecek tuzlaya
6 ay kurs
slm kızlarrrrrrrrrrrr
şafak: 07 antalyaya selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yeni takip çizelgem nasıl olmuşşş çok şekşiiiii dimiii:roflol::roflol::roflol:
kızLar ne zmanadır bekLediğim an geLdi en sonunda aşkım Yarın Gece istanbuLda oLucak...
aLLAhım yaaa mehtabımız doğan güneşşş....Bunu demeyi çok istemiştim...
çok özLedim mis kokuLumu çokkk...
Haberi duyduğumda ağLadım yaaa ....aLLahım geLdiği günüde nasip etsin işaLLah...:teytey::dance::sm_cool:
:roflol:
selamını aldık şeker evet takip çizelgen çok şekşiiiiiiii :jeyyar:
canım pomem anladığım kadarıylaaa komserlik sınavımı oluyorr eğer öyleyse sen yinede şansını dene derim bennn
çünkjü bazenn uzun boyluda çıkarabiliyorlarrr
benim babişkolarda polis yani hem kendi babişim hem aşkımın babişi zaten arkadaslar aynı devre aynı yerde goreve baslamıslar aynı yere sarka gıtmısız vs...bende olmayı cok ıstemıstım ama nasıp olmadı ayrı mıydın abla sende nısanlıyken yoksa aynı sehırdemıydınız ya bole cok zor ya farklı yerlerde olmak
bu arada pomem komıserlık sınavı degıl 4yıllık unv mezunları ıcın acılmıs bı sınav 6ay egıtım gorup polis oluyolar ablacım
canımmm ya senin adına çok sevindimm
dediğin gibi Rabbim inşallah teskeresini aldığını günü görmeyide nasip etsinn
sıkı sıkı sarıll askerine off ya bende çok özledimm ya benimde doğan güneş dememe sadece 7 gün kaldıı çok ama çok heyecanlanıyorum ya
eda ablacımmm askerim tam 7 gün sonra senin şehrinden uçağa binecek ve inşallahhh burda olacakk havalarr nasıllllhihoyyythihoyyyt
ayy kızlar ya bu arada benim askerim 16 ocağa bilet almıştı ama tezkere tarihinde değişiklik olmuşş 17sinde çıkıcak yaa biletimizde iptal oldu:a015: yarın inşallah çarşıya çıkıcak aşkım inş bilet bulabilir cumartei gününe ya:uhm::uhm:
Ay canım senin askeriinde değilmii adanada olan demek 7 gün kaldı çok sevindimmm sankii ben eşimin yanına gidiyormuşum gibi mutlu oldummm
Valla sana sıcak dedim buralarr ama ilk defa bizzz bukadar soğuk gördükk adanada geçen haftaaa
ama şuan çok güzel hele bugünn yazdan hava vardı
buLur işalLah canım biLeti sen burda ayarLasaydın keŞke...
oLmazmıydı öyLe bişey...
selam kızlara.s.
nergiscim hadi gözün aydın çok sevindim senin adına
mannak kamuya açık alanda öyle çizelge olmaz kızım ayıp:roflol:
mananeee mananeeeeeeeeeee:jeyyar: ösledim işte aşkımı gerçekte o resimdeki gibi olmamısa evlenmemize çok varr ama napıyımm bende resimmlerle idare ediomm delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?