canım kızmamıssındır umarım karsıyaka yazısını gorunce dedım 35bucuk dıye.neyse sekerler ben kacar yarın gorusuruk ınsanallah askınızı gorun ınsallah ruyalarınızda hepinizi koskocaman öptümmmmmmmmmm
Sağol bitanem kaydirigubbakcemile3 Gelecekler inş sağ salim de onlar gelene kadar elim yüreğimde :Saruboceq: Kardeşimin olduğu yer gene iyi ama sevgilim elazığda senağlama
Sağol bitanem kaydirigubbakcemile3 Gelecekler inş sağ salim de onlar gelene kadar elim yüreğimde :Saruboceq: Kardeşimin olduğu yer gene iyi ama sevgilim elazığda senağlama
merak etme canım benım elazıg iyi bi yer hatta dogunun torpıllı ıllerındendır.elazıglılarda cok ıyıdır soguktur belkı bıraz kalbını ferah tut sen allah korur hepsını.
bız 2.sarka elazıga gıtmeyı dusunuyoruz hattagamyoncuiremsu
esra nine demedin gıızz biliyom dalga geçiyom be bacımm hem desende üstüme alınmam kine nine değilim ki daha walla bende ne numaralar var bi el atsam kendime ne şekiller yaparım ama inan ki hiç gönlüm almıyo bişi yapmak eşim yokki kime süslencem içimden gelmiyo hiç biyere giderken bile saçımı bağlıyom bikot bi badi tamam düşüyom yola walla hiç bakmıyom kendime gülüm -tatlicadiarzu-
gülüm yer iyi kötü farketmez bence vade yettiyse en güzel en rahat yerdede olur herşey yeri kötü olsada rahat olsun yeter bak banada çok dediler insanın gönlü almıyo istemiyo dedilerki doğu olsun rahat olsun burda olupta eziyet çekmesinden iyidir dediler ben yeni yeni fakedebildim bunu.....tabi benimki doğuda ama rahat değil hergün eziyet o ayrı ama şükrediyorum kars diğer yerlere göre daha tehlikesiz başka yapacak bişeyim yok şükrediyorum:Saruboceq:
hehe nine demedim şeker nineler gıbı genclestım dedın ya ona dedım.adım esra canım benım.
adaşım yatmaya mı gidiyorsun a.s.
bugun aşkımı rüyamda gördüm süperim
keyifler gıcır:sm_cool:
siz nasılsınız
Aynen canım..kardeşim antakya da abla diyo bomba atsalar ölürüz yani herşey vade.. Sevgilim grip olmuş dün başkada bi sıkıntısı yok çok şükür :Saruboceq: Allah hiçbirinin burnunu kanatmasın
Evet Metin'de çok memnun zaten artık yatma dönemlerine girdi gerçi benimki hep yatıyodu kaydirigubbakcemile3 Yazıcı olduğundan sırnaşık şey Soğuk ve dün hasta oldu kıyamam ya elimden bişey gelmediği zaman çok üzülüyorm
amin inşallah yaa korkunun ecele faydası yok ama insan korkuyo kendini alamıyo korkmaktan:1no2:
kıyamam ya sizin yıne gunlerınız sayılı bızım bıde gelecek yıl var ama ınsallah seneye bende askımla olcam senınkı yıne elazıgda kız benım askım hakkarıde senağlama
tüh bak gördünmü kaçıdım teşekkürleri yawww iyi geceler dedim kelebeğim bana teşekkür edecekti.................hehehehehehe şaka fıstığım iyi geceler öptümm
tesekkur ederım gamzecım :))) (bak ılk sana tesekkur ettım)bu arada ben askerlı ruya gorursem benımkı benı vurur.benım askım polis ama sen bılmıodun o yuzden sorun yok.
adasım gec geldın yaw keske bıraz daha kalabılseydım neysem yarın erken bulusalım öptüm hepinizi
gunıcencım bu arada az once yazmayı unuttum canım gecmıs olsun enısteye ınsallah ıyılesır bı an once:a015:
tesekkur ederım gamzecım :))) (bak ılk sana tesekkur ettım)bu arada ben askerlı ruya gorursem benımkı benı vurur.benım askım polis ama sen bılmıodun o yuzden sorun yok.
adasım gec geldın yaw keske bıraz daha kalabılseydım neysem yarın erken bulusalım öptüm hepinizi
gunıcencım bu arada az once yazmayı unuttum canım gecmıs olsun enısteye ınsallah ıyılesır bı an once:a015:
benimkide karsta şimdi ama kelebeğim seninkinin yanına gidecek yakında bide lanet olası israilin yüzünden asker giderse gazzeye gidecek büyük ihtimal ama çıkmıyo galiba ilk duyduğumda deli gibi oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?