Sevdiğini özleyenler buyurun

aşk olsun şekerim yani ben yazıyrm ya a.s

ne bilim cicim yaa kaç gündür yazıyorum bişeyler.ama öyle bi sohbete dalınıyoki bi cvp veririp hemen geri dönüyosunuz.sonra ben tekrar yazıyorum bu sefer kimse cvp vermio((ciciş yaa zaten ben kötüyüm bu aralar beni yalnız bırakmayınnnnn:çok üzgünüm:

aşk olsunnn hepimis birimis için dii miii a.s
üzülme o kdr yaww

aşk olsunnn hepimis birimis için dii miii a.s
üzülme o kdr yaww

evet cicişim hepimiz birimiz için.zaten böle olduğuna inandığım için burdayım canım.yaşasın topicimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!birbirimizi ihmal etmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

evet cicişim hepimiz birimiz için.zaten böle olduğuna inandığım için burdayım canım.yaşasın topicimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!birbir imizi ihmal etmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

evetttt a.s iyi ki burası var
öle hemen alınma cnm küstünüz mü fln

evetttt a.s iyi ki burası var
öle hemen alınma cnm küstünüz mü fln

cnm valla cevremdeki herkese böyleyim varya.cok hassasım bu ara cok özledim herşey ters gidiyo falan.kafama cok takıyrm.sinirlerim cok bozuk.yemn törenine gidemedim ailesi geldi bi mutlular anlatamam.heray gitceklermiş görmeyee.yaaa ben napıcam gidemiyorum göremyrm.işte bunlar biraz üzüyoooo

canım yazmıştım babam ameliyat olunca erteledik demiştim sizee

hımm cnm evet okumuştum ama kafam biraz yerinde değil aklımdan cıkmış.ALLAH acil şifalar versin cnm.sizin işte olur en kısa zamanda.zamanı bellidir.gec olsun güç olmasın.canım buraya kadar geldiniz çoğu gitti azı kaldı ne güzel

kıskandırıyolar insanı onlar da beee......

tlfda konuşuyodum daa zaman geçmiyo diyip duruyo
deli etti yaa illa üzcekklava:
benim canımı sıkma off layıp durma dedm:1rolleyes:

mervecim daha yeni geldim resimlerimi bulayım koyarım:) sende ne bagırıyon çocuga bea:) canımı sıkma demil çocugaaa aaaaa:) üzmeyin koçişlerinizi geliek bak as kaldı mayıs 17de buradalar allahın izniylee..

canlar nasılsınız
bende istemiyorum zaman geçsin diye
şubata az kaldı senağlama

mervecim daha yeni geldim resimlerimi bulayım koyarım:) sende ne bagırıyon çocuga bea:) canımı sıkma demil çocugaaa aaaaa:) üzmeyin koçişlerinizi geliek bak as kaldı mayıs 17de buradalar allahın izniylee..

bul koy cnm :)
benmki 17sinde burda olamaz çünkü 2 gün geç teslim oldu
o yüzden 3 gün geç çıkıcak geç olsun da güç olmasın dimi sırnaşık şey

evli olunca tabi aynı evde yaşanıyo alışılıyo
anlıyorm ama başka çaresi yoksa katlanılcak...üzülme yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…