vaLLa canım bunLarın hepsi aynı hiç bişeyi takmıoLar kafaya...Sende takma aslında ben nie takıorsam...
bırakçaksın kendi haLine napıorsa yapsın diceksin vaLLa....
çok artisleşti geliorum die ukala ukala konuşuo denizciğim kırıo beni ama farkında deil...
bi de ana kuzusu gibi konuşup duruo beni sinir edio
çekemiorum erkeklerin anakuzusu gibi konuşmalarını ben bi bayan olarak böle bağımlı deilim...
Kızlar benimde nişanlım az önce çarşı iznine çıkmış msn'e geldi.Gülüştük konuştuk sonra ben işyerinde old için biraz ilgilenemedim oda tabi başka arkadaşlarıyla konuştu.Benim birden moralim bozuldu,saçma saçma ksıkançlık krizlerine girdim.Şimdi de çıktı zaten neden böyle oluyor anlamıyorum,o msn e gelince delleniyorum resmen,bir acayip biri oluyorum.Off yaa
kıslar bizde ayrıldıkkkksenağlama
SAğol canım evet öyle yapıcam,ama neden böyle oluyorum yaa,bambaşka bir ben oluyorum,kendimi tanıyamıyorum.Bu kısançlık beni delirtecek.cnm bence yersiz bi kıskanclık yapmışsın bosu bosuna germişsiiniz birbirinizi yaa.sen ilgilenmmişsin oda konuşmuş cnm.sen üzülme şimdi arayınca güzel güzel konuş onlada
hiç olmamış gibi bu olay
SAğol canım evet öyle yapıcam,ama neden böyle oluyorum yaa,bambaşka bir ben oluyorum,kendimi tanıyamıyorum.Bu kısançlık beni delirtecek.
nergiscim inan o kadar iyi anlıyorumki seni.aynı şeyler banada oldu.annesi babası akrabaları bi rahat vermedilier.yanımda olsa neyse.telde konuşamadık bile doğru düzgün.bende dedim keşke hiç çıkmasaydı izne diyeee.benim hiç işime yaramdı çünkü..
bu arad mrb cnm esracımmm
özLemcim aynı dert bendede var kıskançlıktan duruyorum yeter artık yaaa...
bu ben değilim içime sanki başka biri girmiş gibi...arıorum bağırıorum ona başka bişey yapmıorum paso bağırıorum.....senağlama
Bilmiyorum kızLar vaLLa....MutLu değiLim ama ....akrabaLarı bi bırakmadı bizi....yanıma gelio zırt teLefon...
sinirLiyim çok fazLa ...Keşke geLmeseydi diorum yemin ederim....
yaa ben bıktım artık hep tek başıma sawaşıyorum moralim bozuk msnde yazışıyoz konuşaşmam şimdi arkadaşla oyun oynayacaz dio ama yani çok önemli bi konuyduu bende keyfine bak dedimm nasl olsa bişeyle ilgilendiğin yok dedim kızdım bağırdımm şimdide hemen peşine düşüyo ama ben bıktımm yaa
mrb canım benim..nasıl gidiyor ne zaman çarşı iznine çıkıcaklar ya belli değil diyor benimki bu hafta için :1no2: cuma belli oluyormuş galiba.
kızlar bu arada hepimiz sanırım aynıyız bizim genlerimizde var demek ki,bende bazen kendime engel olamıyorum krizlere giriyorum,sonrada kızıyorum kendime,ama işte insanın elinde değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?