Sevdiğini özleyenler buyurun

kıskandırıyolar insanı onlar da beee......

tlfda konuşuyodum daa zaman geçmiyo diyip duruyo
deli etti yaa illa üzcekklava:
benim canımı sıkma off layıp durma dedm:1rolleyes:

ciciş kız nasıl duygusal öle seninki e tabi kimin burçdaşısırnaşık şeyona biraz hassas davran ne öle canımı sıkma falan....kızarım sana baaaaaaakkötükedihüso

Merhaba kızLar aşkım izinde ama ben mutsuzum....Ne yapçağımı biLmiorum kafam çok karışık ...
SinirLerim bozuk...
ne yapçağımı biLmiorum ona çatıp duruyorum.....):

nergis noldu yaa walla çok üüsüldüm mutluydun ne güsel aşkında geldi nazara mı geldiniz yoksaa

Bilmiyorum kızLar vaLLa....MutLu değiLim ama ....akrabaLarı bi bırakmadı bizi....yanıma gelio zırt teLefon...
sinirLiyim çok fazLa ...Keşke geLmeseydi diorum yemin ederim....

nergis noldu yaa walla çok üüsüldüm mutluydun ne güsel aşkında geldi nazara mı geldiniz yoksaa

nesli varya bende sinir oldum izinli olduğu o 2gün rahatca konuşucaz demiştim.dertleşiriz özlem gideririz demiştim ama olmadı.hayalim tamamen dışında bi 2gündü.zehir oldu onada banada.illaki bi sorun cıkıyo yani.nergise noldu acaba yaaa?

nergiscim inan o kadar iyi anlıyorumki seni.aynı şeyler banada oldu.annesi babası akrabaları bi rahat vermedilier.yanımda olsa neyse.telde konuşamadık bile doğru düzgün.bende dedim keşke hiç çıkmasaydı izne diyeee.benim hiç işime yaramdı çünkü..

bu arad mrb cnm esracımmm

slm kızlar benimkinin de gelmesine bi elin parmaklarından az gün kaldı ew biz birbirimize girdim çok sinirliyim onaaaaa.....

yaa kızLar vaLLa yaaa....tam 8 aydır görmüorum...Ama akrabaLarı benden çok görüo bu nasıL bişeyse....anLam veremedim vaLLa...ÇOk bunaLdım biLmiorum 2 günümüz bitti bugün 3.gün ...ve ben bundan hiç bişey anLamış değilim Yani...

slm kızlar benimkinin de gelmesine bi elin parmaklarından az gün kaldı ew biz birbirimize girdim çok sinirliyim onaaaaa.....

vaLLa canım bunLarın hepsi aynı hiç bişeyi takmıoLar kafaya...Sende takma aslında ben nie takıorsam...
bırakçaksın kendi haLine napıorsa yapsın diceksin vaLLa....

hıı anladımm malesef öle oluyoo akrabalar anne baba hiç rahat bırakmıo siz görüşemionuzz booşuna izin kullanmış olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…