Sevdiğini özleyenler buyurun

yok canım herşey gayet iyiydi yanii güzeldi küçük bi bizimle ilgili değil aile arasında bi mesele wardıı sonra bu hale geldi keyfi bilir artık tabi benimdee

neslicim cnm o sorunlar bu aşamada her ilişkide çıkar emiin ol.önemli olan beraberce göğüs germeniz.siz tam tersini yapıyosunuz iyice uzaklaşıyosunuz.yapmayın cnm böyleee

amam denizcim tek başına göğüs gerilmiyoo

cnm sen cok haklısın farkındayım ama farkında olmadan onu kendinden uzaklaştırmısssın.senin alındığın gücendiğin şeyleri erkekler sallamıyolar sonra yüzlerine vurunca sıkılıyolar sinirleniylr trip yapıyolar güzelim bunları biliyosun.siz biraz özleyin birbirinizi şimdi sinirlisiniz herşey düzelicek bence

zaten kesinlikle aklı başına gelene kadar umrumda değill tlfnumuda kapadımm baya bi özlesinn

kızlarrr neler oluyor burada nesli aklınıbasına al deniz sende daha şimdiden kıskanmaya başlama çıksın çocuk çarsıya bi hava alsın okadar sap ın için de butun hafta yeşil ördek gibi solaşmka onlarla ugraşmak ne kadar zordur bilirsin çıksın çocuk hava alsın biraz bee aaaa varmı başa derdi olan kızayım:)

yok kızz neyini kıskancam resimlerini görüdm cok çirkin olmuş zaten kim bakar ona benden başka:)))))kurban olurum ben ona yaaa o benm keltoşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm:jeyyar:

neslicim cnm bence telini aç cevap verme o daha cok çıldırtır erkekleri:jeyyar:

evet cnm tek tek göze geliyoruz.bu gün herkes dökülüyo vallaaaaa sen nasılsın bari?iyim de cnm lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen:Saruboceq:

aman bi yerlere nazar boncuğu asalım ya ben iyiyim çok şükür derdi olmayan azınlıktayım galiba benimki zongulkdağa düşmüş onun rahatlığı var hatta :asigim:
ay bende gördüm aşkımı ciddi ciddi kel olmuşlar dediğin gibi denizcim bizden başka kim bakar onlara bu halde kaydirigubbakcemile3

valla nurcum gitmeden önce kellik vardı hafiften önlerde ama şimdi traş falan resmini gördüm şok oldum yaaaaaaaaaaa.böle giderse hepten kel gelcek burayaaa.ama ben seviniyrm ohhh daha kızlar bakmazlarrrrr:dance:

vallahi kızlar en önemlisi güven duymak, ben eğer kız görseydimde yine güvenirdim aşkımaa,ayrıca kızlar ben bugün çokk mutluyum k.pederimle babam gittiler ordu evine,aslında biz daha önce gidip rezarvasyon yapmıştık düğün yerimizi ama onlarda gittiler,baktılar .k.pederim kaporasını falan verdi çokk şükür halloldu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…