Sevdiğini özleyenler buyurun

maşallah canım aman Allah çok çok daha iyi etsin inşallah bende iyiyim bugün pozitif günlerimden sanırsam laelaelaelaelae

amin amin inşallah hepimiz :Saruboceq: bende nişanı evde yakın akrabalarla yapmıştım. düğün iyi güzelde nişan gereksiz geliyor bana da gamyoncuiremsu evlenirken çıkarıcam ama acısını :lepi:

arkadaşıyla karşılaştım msnde.diycek bişey bulamıyorum dedi.seni sevio dedi.sevse yapmazdı böyle dedim.eşyalarını yollayacağımı söyledim.yapma bekle asker psikolojisindedir dedi.herkes kafamı karıştırıyor ama bugün hiç üzgün değilim.içim biraz buruk ama üzülmüyorum.çünkü gerçekten terk eden kaybeder terk edilen değil bu bir gerçek.iş görüşmesine gittim.fön çektirdim makyaj yaptım.oh dedim çıkınca kuaförden kendime geldim.işte dilek bu.erkekler vampir gibi.makyaj yapma onu giyme şunu yapma fön çektirme derken insan kendini salıyor.hasana üzülmekten 5aydır uykusuzdum.10 15gündür de yemekten içmekten kesilmiştim ama çok sevinçliyim sayesinde kilo verdim.arkadaşlarım şaşırıyorlar görünce nasıl oldu ne kadar çabuk diye.şaheser yarattı bencekaydirigubbakcemile5

dilağim çok züüldüm tatlım üzülme dicem neye yarar ama allah herzaman dediğimiz gibi hayırlısını versin..
amma bak sayesinden zayıflamışsın:)

kız deliii sırnaşık şey erkeklerin bizi üzmesine izin vermiycezzz hihoyyyt

canım bende çok üzüldüm ben daha yeni katıldım aranıza ama
kızlara sonuna kadar katılıyorum
o kaybetti... asker psikolojisi de bir yere kadar bence...
hatta benim bi lafım vardır onu yascam
mutsuz olduğunda dur ve dinle hayatı ne kadar yaşanmaya değer olduğunu fark et ve devam et yaşamaya

slm canlarım.....nasılsınız bakim...
neslicim canım cok sevindim kızzz darısı başımıza inşallah...ALLAH hepimize göstersin o günleri...

ay bitsin artık bu şafaklar yaa daraldım 12ay dır heeeeeee..

Son düzenleme:
dilekcim cnm bekle bence yaa.gün doğmadan neler doğar.zamana bırak biraz bakalım neler olcak...

walla çok iyi yapmışın diloşum kendine gel bi silkin yaaa.dengesizin biri için değmezdi zaten çektiğin eziyete sanada yazık günah hem asker psikolojisini falan geçeli çok oldu hasan beyimiz yaptığı resmen eziyetti ben sevindim böyle olduğuna bazıları kızabilir dediklerime ama bilmiyorlar ki aramızdakileri bizim artık kardeş gibi olduğumuzu acılarımıza dertlerimize birlikte üzüldüğümüzü aramızdaki farklı şeyi bilmiyorlar ...kaybeden o oldu bak şimdi yeni bi hayat yeni bi sayfa kazandın kimbilir daha neler kazanacaksın neler çıkacak önüne...tekrar dönmeyi hiç aklından bile geçirme aynı sorunlar tekrar yaşanacak belki daha çok üzüleceksin...o yüzden bikere kurtuldun uzaklaşmaya ve rahatlamana bak nolursun

selam kısslar gamzem neslicim dilekcim ve yeni gelen arkadaslar nasılsınız nasıl idio bensiz safakları yioruzzz bitioo yupyyyy

kızlar biraz önce ıssız adamı izledim bi ağladımki hiç sormayın(çok hoşuma gitti.aşkım gitti gideli aşk filmi izlememmiştim şimdi izledim iyi halt ettim((duygularım depreşti onu çok özledim.sarılmak istiyorum,öpmek istiyorum of offfffffffffffffffff((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…