oy cnm bende aynen böyle hissediyorum
ama bi şekilde geçicek kötü enerjileride üstüme çekmek istemiyorum
ama ister istemez böle oluyo sağ salim gidip gelse beni bırakmadan:kedi::kedi:
bunalımdayım çok çok zor bi dönemdeyim öle kaynatmaya çalışıyorum
ama çok canım yanıyo:asigim:
SANA NE OLDU KAYNANAN YÜZÜNDEN Mİ ATIŞTINIZ HAYIRDIR ??
Evet canım yaa kaynana bana sürekli maddiyat muhbbeti yapıo ama evini düzüyo bi yandan çünkü beni eve istiyo ondan eşyaları yeniliyo ben anlamıyorum sanki,ama bana gelince hep maddi sorunları anlatıyo bende istemediğim için beraber oturmayı ve nişanlımada bunları anlatamadığım için ona konuyu açtığımda acele etmeye gerek yok bi dahaki yaza kalsıada olur yeterki herşey yerli yerşnde olsun falan diodum geçen yine dedim bu kızdı bana sen neden her defasında aynı şeyi sölüyosun dedi bende maddiyattadn dedim pek ii deil gibi dedim.bu sabah nette konuşuyoduk yine açıldı evlilik muhabbeti ben buna kendini gerçekten hazır hissediomusun dedim bana bi patladı senin amacın ne naapmak istiyosun bilmediğim bişeymi var die yok dedim ne olcak sadece soruyorum dedeim hayır dedi sadece sormuyosun her seferinde ertelemekten bahsediyosun dedi bilmediğim bişi var dedi ben askere geldim sen böle oldun dedi yani benden şüphelendi ya soğuduğumdan yada başka bişi bilmiorum,bende en sonunda söledim annen bana böle böle dio dedim kendimi kötü hissediorum sanki sıkıştırıyomuşuz gibi falan dedimsürekli maddiyatı konuşuyo dedim, bahane uyduruyosun dedi bu kadar sorun olamaz bu dedi bende oluyo dedim her defasında sölenince oluyo dedm neden bana sölemiolarda bi sana sölüyolar dedi(artık inanmadığını ima etti heralde) bende seni düşünüyolar sölemiolardır dedim öle bişi yok bana herşeyi yapıp ediyolar bunumu sölemicekler dedi bende ne biliyim bana sölüyolar işte dedim kızdı etti valla bilmiyorum senin bu halin hiç ii deil sıkılarak sölüyosun bunları falan dedi hala daha benden kaynaklanan bişiden dolayı öle sölediğimi düşünüyo ben ne desem şüphesi geçmedi konuşcam annemle dedi konuş ama benim dediklerimi söleme dedim yooo sölicem dedi bende ii söle benim kimseden korkum yok sana yalanda sölemiorum dedim baya bi atıştık böle en son benim hayatımla ilgili planlar yapmayın arkamdan dedi bende benmi plan yapıorum annenlermi dedim bize sorma gereği duymuyolarki dedim kendi kafaalrında belirleyip bize uygulatmak istiyolar ev meselesindede böle dedim baya kızdı kapattırdı konuyu çekti gitti sanırım hala benden şüphelenio bunaldım valla yaa napcağımı bilmez haldeyim...mafoldumben