• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

sen nasıl hergün dışarı çıkıyon nesi yaaaa?valla ben bayramad evdeyim sevgilimde izinde olucak ama ben çıkamam bukadar:( artık kaçıcas biryerlere bişey olmassa..

walla iş görüşmelerine gidiom yada dedemleree öle böle 10 dkda olsa görüşüyoz sadece her fırsatı değerlendiriyomm :))))

bende aşkımı çok özledim.. sanki günlerdir görmemişim gibisenağlama

yarın akşam görüşücez..iple çekiyorum:utangac:

AŞKIIIIIM BEN SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUM:asigim::asigim:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

slm kıslar ne war ne yok bakalım şafakları azaltmışınızz hadi gözünüz aydın rüyanaz ALLAH kawuştursun canım güz güzelii galiba seninkide gidecek askeree

selam kızlar nasılsınız?

bugün aşkımsız 99.günüm:delphin:

yarın 100 günlük asker olcak bi tanem..

daha yolum çook uzun :delphin:

87/4 çavuş varmış bulunduğu yerde şubatta o gidince bizde rahat etcez inş.hihoyyyt

Benim aşkım da bugün sınava girdi, yeri bayramda belli olacakmış, asker yolu gözleyenlerden olacağım bayramdan günsonra :(

kızlar benim aşkım artık asker bu günden itibaren.hala inanamıyorum ben bu duruma.10 aralıkta yeri belli olcakmış.12 aralıktada gitcek yalnız bırakıcak beni buralardasenağlamaofff kızlar zaman yaklaştıkça sizleri çok daha iyi anlıyrm:delphin:

Dün birlikteydik ama şimdiden çooook özledim :asigim::asigim:
Asker yolu bekleyenler Rabbim tez vakitte kavuşturur inşallah:teselli:

aşkım sana biLe inat bekLiorum..!
şafak 307senağlama
VAN
çok özledim aşgumu
benim iyiliğimi düşünüp beklememi istemiyo ama ben bekliorum
beklicemdesenağlama:delphin:
ÇOOK SEVİYORUM BALIM SENİ:utangac:Şeniz

slm kızlar sevgilim şuanda evınde sakaryaada bende evıme gidicem sevgilime gidicem cuma gecesi:)kavuşucas aşkımla ama o orda iken daha çok özledim sanki içim içime sıgmıyor sanki:)

kızlar benim aşkım artık asker bu günden itibaren.hala inanamıyorum ben bu duruma.10 aralıkta yeri belli olcakmış.12 aralıktada gitcek yalnız bırakıcak beni buralardasenağlamaofff kızlar zaman yaklaştıkça sizleri çok daha iyi anlıyrm:delphin:

mrk etme cnm gittigini anlamadım gelicekler herlde ben de inanamadım bi türlükaydirigubbakcemile2

Back
X