Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim nişanlımın şimdi belli oldu,şanlıurfa kısa dönem,nasıl bi yer ki acaba.
bu gece 12 den sonra belli oldu canım,ya sanki burdan biri vardı ş.urfa da olan kimdi hatırlayamadım
üzülme cnm yaa kış daha çabuk geçiyorr
yani bnm öyle geçiyoo
yazı bitirmek çok daha zorr
gülçinim mujukss
iyiki varsın
her zmaan yanındayım kuzumm
kızlarr hepinize iyi geceler
kızlar 3 hafta sonra ilk kez eşimi nette gördüm ama hiç iyi geçmedi bugün hep ağladım eşim çok kötü çok fena bunalmış intihar etmekten felen bahsetti silah elimde bi kurşuna bakar kurtulmak felen dedi çok korkuyorum bişi olacak die sabahtan beri ağlıyorum bayram değil sanki işkence gibi o kötü olursa ben nasıl iyi olayım çok kötüyüm ama hiç birinizde yoksunuz tabi bayram bugün neyse hepinize iyi bayramlar kardeşlerim kib a.e.o çok öptüm
kızlar 3 hafta sonra ilk kez eşimi nette gördüm ama hiç iyi geçmedi bugün hep ağladım eşim çok kötü çok fena bunalmış intihar etmekten felen bahsetti silah elimde bi kurşuna bakar kurtulmak felen dedi çok korkuyorum bişi olacak die sabahtan beri ağlıyorum bayram değil sanki işkence gibi o kötü olursa ben nasıl iyi olayım çok kötüyüm ama hiç birinizde yoksunuz tabi bayram bugün neyse hepinize iyi bayramlar kardeşlerim kib a.e.o çok öptüm