• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

üzülme cnm yaa kış daha çabuk geçiyorr
yani bnm öyle geçiyoo

yazı bitirmek çok daha zorr

gülçinim mujukss
iyiki varsın

bu gece 12 den sonra belli oldu canım,ya sanki burdan biri vardı ş.urfa da olan kimdi hatırlayamadım

cnm bnm bi ark.ım var suruçta
yani şanlıurfa suruçta çok rahat diyordu
daha öncedende bi ark.ım orda yaptı şanlıurfada
çarşısı war herşeyi warr
merak etme..
5 ay mı yapıcak 12 mi?​

:)
hımm bayağı geç uyumuşsun ama cidden hiç merak etme urfa çok rahat ve güzel bi yer;)
zaten 5,5 ay hemencecik geçer inş.

bayanlar günaydın hepinize....cümlemizi rabbim tez zamanda kavuştursun .HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.ben bu bayramdada ayrıydım eşimden:( çok az kaldı ama şükür rabbime,az diyorum ama geçmiyor zaman

oo bayağı azaltmışsın ggozen
bundan snrası daha hızlı geçer...
darısı yeni gidenlerin başına artık=)
biz sıramızı savıyoruzz

azalttık ama nasıl o günleri nasıl geçirdiğimi bir ben biliyorum ,sağolun birde sizler kızlar.hele bide evli olunca daha bir zor geçiyor.rabbim cümlesini korusun

amin canm bizde askere gitmeden önce evlensek mi demiştik ama iyi ki evlenmemişz,böyle çok zor olcak,bide öyle düşünemyrm haklsın,ama seninde az kalmş bak, hayırlısıyla bende pzrtsiden itibaren saycam 155 gün :))

kızlar 3 hafta sonra ilk kez eşimi nette gördüm ama hiç iyi geçmedi bugün hep ağladım eşim çok kötü çok fena bunalmış intihar etmekten felen bahsetti silah elimde bi kurşuna bakar kurtulmak felen dedi çok korkuyorum bişi olacak die sabahtan beri ağlıyorum bayram değil sanki işkence gibi o kötü olursa ben nasıl iyi olayım çok kötüyüm ama hiç birinizde yoksunuz tabi bayram bugün neyse hepinize iyi bayramlar kardeşlerim kib a.e.o çok öptüm

canım benim Rabbim yardımcın olsun dua et bol bol yapıcak başka birşey yok destek olmak lazım beklemekde de zor

kızlar 3 hafta sonra ilk kez eşimi nette gördüm ama hiç iyi geçmedi bugün hep ağladım eşim çok kötü çok fena bunalmış intihar etmekten felen bahsetti silah elimde bi kurşuna bakar kurtulmak felen dedi çok korkuyorum bişi olacak die sabahtan beri ağlıyorum bayram değil sanki işkence gibi o kötü olursa ben nasıl iyi olayım çok kötüyüm ama hiç birinizde yoksunuz tabi bayram bugün neyse hepinize iyi bayramlar kardeşlerim kib a.e.o çok öptüm

ALLAH sabır wersin canım yaa niye öle olmuş kii çok üzüldüm inan kii bol bol dua et canımm inş tez zamanda sıyrılır bu psikollojiden:1hug:

Back
X