• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

denizcim evet ya benm nişanlımın arkadaşları var,hakkari ye gidenler,çok şükür urfa hem sıcakmış orası:) nöbetlerde üşümez,seninkide bizim buraya gelmş hayırlısı olsun canm çok şükür dua edelim hayırlısyla gidp gelsinlr kısa dönem olması çok iyi oldu,benmkide pazar günü 7.00 uçağıyla gidicek.bu arada düğün günümzüde aldık 10.10.2009 orduevini tuttuk :) mayısta yer bulamazdık hallettik.

cnm benm çok sevindim ne güzel düğün tarihinizde belli ne mutlu sana,çok şükür bu günümüze:nazar:şimdi nasıl ayrılcaz onu düşünelimsenağlama

denızzcccım en cok senınkını merak ediyordum:jeyyar: ...hayırlı olsun canım..bu arada arkadasımın sewgilisininde istanbul-metrıs miş..belki tanısırlar..ben isim wereyım bak ...mustafa inşaat muhendısı kocaelinden gelcek ama zonguldak ereglili..aklında bulunsun mutlaka karsılasırlar ıkısıde kısa dönem aynı yerde kalırlar sanırım...adına sewındım hayırlı olsun tekrar canım :dance::teytey::teytey::teytey:

cnm benm çok teşekkürler.aklımda bulunsun söylerim aşkıma ben mustafayı.bu arada dualarınıza ihtiyacım var ayrılık çok zor olcak yaa.tutuyrm ağlamıyorum hiç bi patlarsam yandıksenağlama

denizzzzzzzz kız ne ballısın yawrummmm
hadi gözün aydınnnn
"şu metrisin önü bir uzun alan, bir tek seni sevdim gerisi yalan sırnaşık şey"

cicişim çok sağol yavruuummmmm,valla bu türküyü dönderip dönderip dinlerim haaa,ama varya hiç sevmem aslında,neyse artık 5ay sevicezkaydirigubbakcemile3

cnm benm çok sevindim ne güzel düğün tarihinizde belli ne mutlu sana,çok şükür bu günümüze:nazar:şimdi nasıl ayrılcaz onu düşünelimsenağlama

hiçç sorma bugün biletini aldık,bi tuhaf oldum nasıl ağladım anlatamam,zaman geçtikçe dahada kötü oluyorm,nefes alamıyorum sanki,ilk günler hemen şafak saymaya başlamıycam,biraz zaman geçsin diyorum.

hiçç sorma bugün biletini aldık,bi tuhaf oldum nasıl ağladım anlatamam,zaman geçtikçe dahada kötü oluyorm,nefes alamıyorum sanki,ilk günler hemen şafak saymaya başlamıycam,biraz zaman geçsin diyorum.

cnm ya hiç sorma benmki biletini aldı ama ben elime alıp bakmadım bile tahammülüm yok.yapamıyorum dayanamıyorum.napcaz biz kııız?bende nefes alamıyorum aynıyım varya,zaman azaldıkça kafayı oynatcam zannediyorum,çok kötüyüm kader arkadaşımsenağlama

ah cnm benm ya,insanın tek başına iştahıda gelmezki ama cnm sabret kocacığın hiç ayrılmamak üzere döncek sana,bu arada pc nde problem kalmadı dimi?

ASLINDA BEN KAYNANAMLA OTURUYORUM YALNIZ DEĞİLİM ama kaynana evde değil şimdi gerçektende yemek felen boş iştahım yokki yiyemedim zaten BAYRAM GELMİŞ NEYİME NEYİME diye bi türkü var onu dinliyorum

Back
X