- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denızcım hadi allah gönlune göre verdi hayırlı olsun ama ben okudumda bulamadım nereye düştü canım 5 ay olucakta nereye düştüğünü bulamadım yaaa:)
denizcim evet ya benm nişanlımın arkadaşları var,hakkari ye gidenler,çok şükür urfa hem sıcakmış orası:) nöbetlerde üşümez,seninkide bizim buraya gelmş hayırlısı olsun canm çok şükür dua edelim hayırlısyla gidp gelsinlr kısa dönem olması çok iyi oldu,benmkide pazar günü 7.00 uçağıyla gidicek.bu arada düğün günümzüde aldık 10.10.2009 orduevini tuttuk :) mayısta yer bulamazdık hallettik.
denızzcccım en cok senınkını merak ediyordum:jeyyar: ...hayırlı olsun canım..bu arada arkadasımın sewgilisininde istanbul-metrıs miş..belki tanısırlar..ben isim wereyım bak ...mustafa inşaat muhendısı kocaelinden gelcek ama zonguldak ereglili..aklında bulunsun mutlaka karsılasırlar ıkısıde kısa dönem aynı yerde kalırlar sanırım...adına sewındım hayırlı olsun tekrar canım :dance::teytey::teytey::teytey:
denizzzzzzzz kız ne ballısın yawrummmm
hadi gözün aydınnnn
"şu metrisin önü bir uzun alan, bir tek seni sevdim gerisi yalan sırnaşık şey"
of of herkesler düğün yerini tsrihini bilem ayarladı bir ben mi kaldım lenn efkarlandımm![]()
iyi akşamlar kimler var ordamısınız
cnm benm çok sevindim ne güzel düğün tarihinizde belli ne mutlu sana,çok şükür bu günümüzeşimdi nasıl ayrılcaz onu düşünelimsenağlama
kendime yumurta pişiriyom acıktım beyacokacimcoookmerhaba gamzecim nasılsın?
ablacım seninle daha doğrudüzgün tanışamadık ama hep takip ediyorum seni bak karşılaştık bugün nasılsın ben afyondan gamze 20 yaşındayım evliyim eşim karsta asker şafağım 351 eeee nasılsın benimde ablam ol yaww :1hug:kızlar şafaklar bir daha azaldı
nasılız bakalım
kendime yumurta pişiriyom acıktım beyacokacimcoook
hiçç sorma bugün biletini aldık,bi tuhaf oldum nasıl ağladım anlatamam,zaman geçtikçe dahada kötü oluyorm,nefes alamıyorum sanki,ilk günler hemen şafak saymaya başlamıycam,biraz zaman geçsin diyorum.
offff yaaaaaaaaa neden yazmıyonuzz hadi yazın accık çabuk olun yaaa NACİDEMİ ÖZLEDİM NERDE NASIL HABERİ OLAN VARMI
ah cnm benm ya,insanın tek başına iştahıda gelmezki ama cnm sabret kocacığın hiç ayrılmamak üzere döncek sana,bu arada pc nde problem kalmadı dimi?
geldim tatlım burdayım,sen nekadar evliyken askere göndermiştin eşini cnm?