• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

yanıyor kalbim hızla

belkide kükürtlü gazla

seviyorum seni ben sülfürik asitten fazla

sana olan aşkımda reaksiyon var benim gerekirse uğrunda elektron veririm

kızıl bakır renginde o dudakların senin çekinme bir öpücük ver karbon kokan sevgilim

görmeden seni eğer ölürsem ben herşeyim

ufacık bir denklem yaz mezar taşıma sevgilim

kimyacımısın şekerim hihoyyyt

cnm ne bombası yaa hemde istanbulda yüreğime indi valla.bide esracım seninki yerinde kalmıycakmı,benimkine orada bitirirsin demişler çünkü

kısa dönemlerde de gönderme oluyomuş başka yerlere diye biliyrm ama:sm_confused:
bombayı atmışlar da patlamamış Allahtan

iyi akşamlar kızlar :ecrin_bebek: şafak 453 senağlama

Son düzenleme:
cnm takma kafana yaa arar eminim.benm aşkım aradığında söylüyo sürekli eğitim veriliyomuş,fırsat bulamıyolarmış bide tel sırası çok oluyomuş eminim seninkide öyle bişeydir.biliyorum çok üzgünsün şuan ama sesini duyunca hepsi geçiyo,en kısa zamanda arar merak etme.duamızı tekrar yapalım inşallah bizim onları özlediğimizin 10katı özlerler bizi,düşünürler,kıymetimizi anlarlar.onlarsızlık nasılsa bizsizliğin ne demek olduğunu orada öğrenirler inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:

inşalah allah ım amin. hayatında özlemediği kadar özler, kıymetimi anlar, meğer sevgilim ne değerliymiş allah ım der inşallah...kaydirigubbakcemile5

hayal etmesi bedava nasıl olsa.

ama beni rahatlattın çok teşekkür ederim.

seninki iatnbul metris miydi? eğer öyleyse arkadaşımız var orda bizim. ne iş yapıyordu bide senin sevgilin? karakter analizi yapacağım mesleğe göre.:smiley-cool:

ewt cicikız kimyacıyımmmmmm....Kimyacının aşkı da böle oluyor ama ne yazık ki artık sadece içimde kalmak zorunda bizim şafak karanlıktı..karacı subay( en azından 15-20 yıll) ben sadece özlemekle yetiniyorum şimdi sadece .. :'(

iyidir cnmm hafta yarılandı bitti sayılır.......
senden nbrr bi sorun yok dimiii

Aman canım Allaha çok şükür yolunda herşey.Bugün 4kere aradı benimki.Hayret ettim.Geçen akşam işten eve geç geldim mesai yaptım ona kızdı.Şimdi günde bikaç kez arayıp hatırlatma yapıyor eve geç kalmıyorsun diye:sm_cool:

ne güzel cnm ya arasa bi dert aramasa bi dert sırnaşık şey heheh
mrk ediyo dogal olarak :nazar: Allah nazardan saklasınnn

Aman canım Allaha çok şükür yolunda herşey.Bugün 4kere aradı benimki.Hayret ettim.Geçen akşam işten eve geç geldim mesai yaptım ona kızdı.Şimdi günde bikaç kez arayıp hatırlatma yapıyor eve geç kalmıyorsun diye:sm_cool:

ne güzel siz rahat görüşebiliyorsunuz ben günde 4kez konuşmayı rüyamda bile göremiyorum.2gündür ses seda yok senağlama
zaten artık şafak sayıp da iyice bunalım olmayı da bıraktım,yemin törenine geri sayım yapıyorum onda bari idare edebilirim napalm :sm_confused:

ne güzel siz rahat görüşebiliyorsunuz ben günde 4kez konuşmayı rüyamda bile göremiyorum.2gündür ses seda yok senağlama
zaten artık şafak sayıp da iyice bunalım olmayı da bıraktım,yemin törenine geri sayım yapıyorum onda bari idare edebilirim napalm :sm_confused:

cnm ilk günler normaldir zor arar
ama zmnla siz de rahata erersiniz:nazar: üzülme

Üzülme canım arar.Biraz zaman geçsin alışır daha rahat hareket eder.İlk zamanlar birazda korku oluyor etraftan ayrılamıyorlar.Sanki bişey olucak gibi.Kuzu gibi bir arada takılıyorlar.

teşekkür ederim kızlar a.s. vallahi biz çok ciddi kavgalarda bile en fazla o günün akşamına kadar konuşmadan durabiliyoduk,şimdi 2gündür hiç sesini duyamadım bööyle elim kolum bağlı 'belki yarın arar..' diye kendimi kandırıp duruyorum bakalm.inş biz de sizin gibi oluruz,yoksa sesini duymadan o 15ay hayatta geçmez senağlama

kızlar günler geçmiyo yaabenneyaptımkibenneyaptımkikısa dönem ağrı doğubeyazıt şafak saymıyorum ama çok zormuş beebenneyaptımki:asigim::asigim:
:asigim:çok özledim:asigim:

şafak: 043 kütahya
43.gif

yok canm yani yine urfa da ama hani merkezde mi yoksa ilçesine mi göndercekler o belli olcak,yoksa yine urfada canm

geçen sene bu dönemde en yakın arkadaşlarımdan biri gitti Şanlıurfa'ya askere, buraya da yakındı, sevindik ama askerliği zor geçti çok sıkıntı çekti, Urfa'nın askerliği zor diyolar, Allah yardımcıları olsun:delphin:

Back
X