Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse canlarım ben çıkıorum mannak'a devrediorum nöbeti:))))
gelirim gene amaaaa
fazla konuşmayın sonra oku oku bitmio yetişemiorum sizeee.... hahahaha
nilay kıs sen gündüz çalışıyon mu nabıyon görünmüyon
kıslar yemek vaktiiiii görüşürüsssssss a.s.
aman adanalı canım adanalııı benim aşkitomda adana da askerrrr...
ya ben yaben bende çok özledim kocamı herşeyim askerim benim askerimi 300gün var önümüzde daha Allahım bu ayrılık bi bitse çok mutlu olucam :-(
off canım benimmm evlii olunca çok zor oluyor ayrı olmakk
bende 199 gün var dedğimi bilirim ama şimdi azalttık ALLAHTAN 160lardayım ben
hepimiz kavuşacazd biraz sabırkafamçokkarıştı
selam kıslar
ben bi üye oldum bayadır giremiyodum.bizimde 28 gün var.hazırlıklara başlıycam bir haftaya inşallah temizlik bakım alışveriş falan.
Ah canım benim demek adanada askerlik yapıyor eniştemizz çok sevindimmm
Benim eşimde polonyada bende onun yanına gitmek için gün sayıyorummm
Aklın buralarda kalmasın canım buralarrrda hava çok güzelll ama yazlarıı dayanılmaz bir sıcağı vardırr
seninkii nerde merkezdemii yoksa ilçesindemii
mesala kozan ,
kadirli, ceyhan ,karataş ,yumurtalık,pozantııı
canım benim bende 160ları görebilecegimmi acaba tatlım. eşim olmadan hayat çok acı geciyor dayanmak çok zor oluyor seninki nerde yapıyor canım Allahtan benimki adapazarı pamuk ovada çok dua ettim Allah dualarımı kabul etti yakınıma düştü yakında olsa asker asker işte
senindemi eşin askerdeee canımmm
offf 25-26 gün var diyenlerii çok kıskanıyorummmmm
canımm benim askerimmde osmaniyedee:1hug:
aman kızlarr bizim eniştelerrr hep burdaymışşş
osmaniyede bize çok yakın eskidenn bizim ilçemizdii ama şimdi il oldu orasıııı
aslında benimkii masumm bir kıskançlıkkk seviniyorumm bende onların adına ama yüreğime anlatamıyorum sadece:a015:ya kıskanmaaaa edaa nolurrrklava:
bende hep özenirdim 4 ay öncesinde 25lere düşenlere ama onların adına sevinirdimm kavuşacaklar diye onlarda bize derlerdi merak etmeyinn siizde göreceksiniz o günleri diye
bakk şimdi bende öyleyim Rabbim herşeyin kolayını verio...
inşallahh sende göreceksin bu günleri
ilk başta insana hiç gelmicekmiş gibi gelio ama aslında zamna öyle çabuk geçiorkii biz anlamıozz
aslında benimkii masumm bir kıskançlıkkk seviniyorumm bende onların adına ama yüreğime anlatamıyorum sadece:a015:
evett cnmmm çok yakınsın diye söyliyim dedim.. 16 ocakta inş askerim adanadan uçağa binecekkk ocakta orda kar falan oluyormu???
bu aralar sıcakmış sanırım hava