Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım ben tuvaleti bilmiyodum da bana da duşu anlattı tabi duş derseniz sırnaşık şey akan suyun altına giriyolarmış çıkıyolarmış suları aka aka koğuşlara geçip giyiniyolarmış sanırsam 60sn falan sürüyomuş sırnaşık şey
hadi gözünaydın asabiye :)
şafak: 034 istanbuldayız bgn bitanemm
aşıkımızı yaşadağımız yerdee delikafadulden
maşallah maşallahdarısı başımıza :asigim: artık "askerini bekleyip evlenenler " topiği açarız, ilk açan sen olacaksın sanırım -tatlicadiarzu-
canım kader arkadaşım:1hug: benimkide ağrı doğubeyazıtta
kaydirigubbakcemile5 sorma bugün 2kat iyiyim ağzım kulaklarımın etrafında tur atmakta.. :dance:
benimki 128gün acemilik yapacaktı,biraz önce aradı öyle olmayacakmış bizim de 50gün sonra falan acemilik bitecek dedi.yemin töreni sonrası da çavuş olacakmış daha rahat edicez dedi.
aramasını da hiç beklemiyodum..kısaca süperim.
geri sayıma devam tabiki; 13 ... :asigim:
senden ne haber canm..
kız gelince hemen başlicak mısnız bakim hazırlıklara:jeyyar:ayh cnm bnm yaa saol
allah söletti hehe :)
Napıosunuz kızLar Bana hiç biriniz bişey yazmamışsınız hıhhhhh
ciddi bi konuyu sohebte çevirmişler bi kaç kişi
ondan 1 gün ceza almışkafamçokkarıştı
ben konuşabildim bugün çok şükür
off çok özledim herşeyimi![]()
Kızlar nasılsınız?Ben girp oldum ya çok üşüyorum...
banlanmıştım döndümmmmmmmm sırnaşık şey
nabersinisss
aman yaw saçma bi konu vardı oraya dalga geçer gibi bi cvp yazdım ona kızmışlar a.s
sana da olmuştu ya öle anlamadm ben de
aman bea site yönetimine sesleniyorm
"beni banlasan durmammm" sırnaşık şey
Aleykumselam canım benim, biraz gec gördüm mesajimi, simdi sen Gaziantep'ten Eskişehir'e doğru yol almışsındır bile :) hayırlı teskereler olsun inşallah