Sevdiğini özleyenler buyurun

:1no2:kız asi kafayı yemişsin sen

kimse hayatı ertelemek istemez ama bunun hayatı ertelemekle bi ilgisi yokki...
karar senin valla kuzum

yok kurbikim benim değil aşkım istemio zaten ben öle arada kendimi avutuom bkmayın sositososito

kızım asi cim sen sanki şimdi evlendim diyelim 15 sanki bir aradamı kalcan zannedıyon birliktemi askerlik yapacagınızı zannediyon:) delü..... kurbikçim sen nişanşıydın demi ne zamandır nişanlısın?

kızlar hepinizi öptüm
özledim sizi valla
acayip yorgunum ben ufaktan kaçayım(tavuk gibi yatıyo demeyin arkamdan haa napıyım çok yoruldum)
belki rüyamda aşkımı görürüm
hadi size de şimdiden iyi geceler
rüyanızda askerlerinizi görün emi

kızım asi cim sen sanki şimdi evlendim diyelim 15 sanki bir aradamı kalcan zannedıyon birliktemi askerlik yapacagınızı zannediyon:) delü..... kurbikçim sen nişanşıydın demi ne zamandır nişanlısın?

evet hayatım nişanlıyım 3 aydır..Aralık 12de nişanlandık:asigim:
yeni sayılırız kuzum..

iyi geceler elifçimŞeniz

evet hayatım nişanlıyım 3 aydır..Aralık 12de nişanlandık:asigim:
yeni sayılırız kuzum..

iyi geceler elifçimŞeniz

ayyy daha çok yenisinnn:)kıyamammm acaba aşkım gelince bende nişanlanırmıyım:( hem okulum var daha annem izin vermez sanırım:( 21 yasındayım ben yaaaaalülülülülülü

ayyy daha çok yenisinnn:)kıyamammm acaba aşkım gelince bende nişanlanırmıyım:( hem okulum var daha annem izin vermez sanırım:( 21 yasındayım ben yaaaaalülülülülülü

kız bende 20 yaşındayım ama benim arkadaşlarım çocuk bile doğurdudelikafadulden
benimde okul derdim olsaydı istemezdi bizimkiler..
darısı başına kuzumkaydirigubbakcemile2
nişanlandık ama tadını bile çıkaramadık..gelince anlıcaz artık nişanın ne olduğunugamyoncuiremsu

aman kurbikim ne bilim...
biri aradı numarnızı burdan aldık diye malın teki bende yanlış dedim kapadım suratına aramadı allhtan merak ettm ondan kuzum

evet kurbikçim benım liseyi birlikte okudugumuz arkadasımın 2 tane çocugu var:) aslında evlenmekten ziyade kendi düzenim olsun istiyorum ben ama olsun herşeyin zaamanı var bakalım nasip kısmet herşey zamanı gelince oda olur inşallah:)

aman kurbikim ne bilim...
biri aradı numarnızı burdan aldık diye malın teki bende yanlış dedim kapadım suratına aramadı allhtan merak ettm ondan kuzum

kaydirigubbakcemile3kız öle tvlerde geçio ya..şu boyda şu yaşta erkek arkadaş arıom diye:jeyyar::jeyyar:oralara mı yazdın kızzz yoksam:jeyyar: ceyarrrr

evet kurbikçim benım liseyi birlikte okudugumuz arkadasımın 2 tane çocugu var:) aslında evlenmekten ziyade kendi düzenim olsun istiyorum ben ama olsun herşeyin zaamanı var bakalım nasip kısmet herşey zamanı gelince oda olur inşallah:)

sorma hayatım ya..
benimde bi arkadaşın 2 yaşında kızı var...
bi tanesinin de 8 aylık :ecrin_bebek:
bi tanesi stajdan arkadaşım..patronla evlendi ayarttı herifi:jeyyar: 1 senelik evliler...

nasip kısmet bebeğim ya bakalım bize de 2010 da yol görünüo-tatlicadiarzu-

Back
X