Sevdiğini özleyenler buyurun

kızmadım da söyleme tuhaf geliyor bana da yetişkin birinin abla diye hitap etmesi. belki ailenin en küçük çocuğu olmaktan kaynaklanıyordur. bu arada evlendiğimde 27 yaşındaydım şimdi 28:)

Şeniz:emir_bebek:
kızmadım da söyleme tuhaf geliyor bana da yetişkin birinin abla diye hitap etmesi. belki ailenin en küçük çocuğu olmaktan kaynaklanıyordur. bu arada evlendiğimde 27 yaşındaydım şimdi 28:)

ben de evin en büyüğüyüm bu yüzden çok alışıgım abla olmaya kaydirigubbakcemile3

ay bende abla abi lafını pek sevmiyorum ama abla diorum tabi gene benden büyüklereeeefisfisfis

[/QUOTE]ben de evin en büyüğüyüm bu yüzden çok alışıgım abla olmaya kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

en büyük senmisin cicim
kaç kardeşsiniz yafrumkaydirigubbakcemile2

kızlar anlatın bakalım ablanıza naniknanik bu gün sayan resimleri nasıl yerleştiriyorsunuz profilinize. ben de istiyorum onlardan

ticker.7910 yaz google... abla hemen çıkıo zaten ordan en üstte kk da vardı da linki bulamadım

kızlar teşekkür ederim ama ben buraya ekleniş kısmını yapamadım. adresteki ayarlamaları yaptıktan sonra bana verdiği linki nereye ekleyeceğim

kızlar teşekkür ederim ama ben buraya ekleniş kısmını yapamadım. adresteki ayarlamaları yaptıktan sonra bana verdiği linki nereye ekleyeceğim

profil ayarlarını aç canım orda kilo-doğum takip yazan kutucuğa da yapıştır yerimseniben

yaptımmm. oldu galiba. çokkkk teşekkür ederim kızlar zahmet verdim size bir sürü. Allah sizi bir an önce sevdiklerinize kavuştursun inşallah... tabii beni de:Saruboceq:

yaptımmm. oldu galiba. çokkkk teşekkür ederim kızlar zahmet verdim size bir sürü. Allah sizi bir an önce sevdiklerinize kavuştursun inşallah... tabii beni de:Saruboceq:

kendi adıma rica ederim yerimseniben ne demek her zaman..
amiin amiin.. :Saruboceq:
senin askerin geldiğinde benimkinin gelmesine daha 275 gün olacak :çok üzgünüm:
asinin ki daha gitmediği için gelmesine de daha baya bi vakit olacak sırnaşık şey

kendi adıma rica ederim yerimseniben ne demek her zaman..
amiin amiin.. :Saruboceq:
senin askerin geldiğinde benimkinin gelmesine daha 275 gün olacak :çok üzgünüm:
asinin ki daha gitmediği için gelmesine de daha baya bi vakit olacak sırnaşık şey

hee hee senin ki geldiğinde bnm ki anca mı gitçek kız aman ya ben göndermicem korkuorum ya :utangac: gülme kız evet vakit olcak ama ne yapimmmmmÇok üzgünüm çoook

ay canım ben bişey yapmadım meltemcim hal etti ama bende rica ederimmmmhihoyyyt

hee hee senin ki geldiğinde bnm ki anca mı gitçek kız aman ya ben göndermicem korkuorum ya :utangac: gülme kız evet vakit olcak ama ne yapimmmmmÇok üzgünüm çoook

ay canım ben bişey yapmadım meltemcim hal etti ama bende rica ederimmmmhihoyyyt

daha çoook olduğu için güldüm şekerim yanlış anlama :utangac:

beraber yaptık işte :mymeka: beraber rica edelim olsun bitsin..

bu arada kim kızdırdı kız seni ziyaretçi de özel mesaj da kapalı :oklava:

daha çoook olduğu için güldüm şekerim yanlış anlama :utangac:

beraber yaptık işte :mymeka: beraber rica edelim olsun bitsin..

bu arada kim kızdırdı kız seni ziyaretçi de özel mesaj da kapalı :oklava:

yanlış anlamadım canım bnm :1hug:
kmse kızdırmadı ben ayarları kurcalarken kapattım iişte sonrda açtım şekerimhihoyyyt
ay anam ben yazıorum ama çıkmışın bilem olsun gelince okursun sendekaydirigubbakcemile4

yanlış anlamadım canım bnm :1hug:
kmse kızdırmadı ben ayarları kurcalarken kapattım iişte sonrda açtım şekerimhihoyyyt
ay anam ben yazıorum ama çıkmışın bilem olsun gelince okursun sendekaydirigubbakcemile4

geldim şekerim
vampiriz biz gece bize uyku yok :1ninca:

Günaydın kızLarr nabersiniz bakaLm..
NasıL gidio...
Henüz kimse uğramamış buraya...
***** 51 Niğde***** 'deyiz bugün aşkımLa...Benim memLeketimde...
Aşkım AtLa bakım sırtıma bi tur ataLım kaydirigubbakcemile3

Back
X