Sevdiğini özleyenler buyurun

seni anlamamakta ısrar eden bi arkadaş var ya ona anlatmaya çalışıkene oldu :lepi:
biraz abartmışız sanırsam şakkıdı
ceza aldığım mesaj duruyor ama özelden yollasam bi daha ban alırmıyım ki :1ninca:

anladım tatlım canlarım yaaa benım yüzümden :( ama o kız zaten anormal işte.. tövbe tövbe yaaa..

canım hergün nasıl buluşcam şekerim çalışıyo bnm aşkım....

canım benden tavsiye özellikle askerlik yaklaştığında iyice azaltın buluşmalarınızı yoksa çok kötü oluyor :çok üzgünüm:
bizim evler aynı semtte okullar aynı semtte.. her gün günün yarısı beraber geçiyordu.. çok kötü oldum gidince senağlama

slm arkadalar ilk sayfaları okudumda sizleri çok kıskandım evliyim ama çok mutsuzum acaba diyorum sorun bendemi yoksa benim şansssızlıgımmı

hoşgeldin sinemcim insanlar şansız dogarlar belki ama kendi şanslarını daha sonradan kendilerini yaratırlar canım bahsetmek istersen hepiniz seni dinleriz canım..

anladım tatlım canlarım yaaa benım yüzümden :( ama o kız zaten anormal işte.. tövbe tövbe yaaa..

canım bnm neden senin yüzünden olsun kız anormal o da ban almış zatenkaydirigubbakcemile5

canım benden tavsiye özellikle askerlik yaklaştığında iyice azaltın buluşmalarınızı yoksa çok kötü oluyor :çok üzgünüm:
bizim evler aynı semtte okullar aynı semtte.. her gün günün yarısı beraber geçiyordu.. çok kötü oldum gidince senağlama

ay canım ya ben, yazın götürülerse zaten askerlik gibi uzucak görüşemicez ne yapçam ben buluşmalar sıklaşsınsenağlamasenağlama

evet canımcım :1ninca: sen hangisinden aldın, benden sonra yazdığın mı :uhm:

evet şekerim bende senin arkandan yazdığım beni şikayet ettiği mesaj var ya ondan almışım :utangac:

sinem hoşgeldin canım

neden senin suçun olsun hiç bişey için geç deil sende mutlu olcaksın belki gzeller gzelime katılıyorum

dinleriz cnm....

slm arkadalar ilk sayfaları okudumda sizleri çok kıskandım evliyim ama çok mutsuzum acaba diyorum sorun bendemi yoksa benim şansssızlıgımmı

yardımcı olabilceğimiz bişey varsa ya da paylaşmak istersen seve seve dinleriz canım :1hug:

ben 22 aylık eviyim eşimin beni sevmedigini düşünüyorum artık benim için hiçbirşey ifade etmıyo
imkanım olsa onlavakit geçirmek bile istemıyorum

yardımcı olabilceğimiz bişey varsa ya da paylaşmak istersen seve seve dinleriz canım :1hug:

size sorma istıyorum bana yapılan yanlışlarda eşimin umursamaması beniçok üzüyo ama onların canlarını sıkıcak mevzzu oldumu beni rahatlıkla uyarır
şiddete varana kadar düşünün
böyle kocanın sevgisinden şübhe etmezmısınız

canım kayınvalidenlemi sorunun eşine karşı neden bişey hissetmiosun manotonlaşmış olabilir belki

hem daha yeni sayılır.. biraz daha açarsan yorum yaparız cnmcm...

canım konularına baktımda hep eşinin ailesi ile ilgili sorunların var ben snin daha önceki

konunuda görmüştüm bide ailesine çok düşkün heralde eşin dengeyi kuramadığı belli

peki konuştuğunda ne dio?

canım kayınvalidenlemi sorunun eşine karşı neden bişey hisa setmiosun manotonlaşmış olabilir belki

hem daha yeni sayılır.. biraz daha açarsan yorum yaparız cnmcm...

valideyle altlı üstlü oturuyorum ilk zamanlar yeme içme birdi
ama nedense ayırmadılar baştan böyle konuşmamaıştık borçlar bitene kadardı
ama eşim anlıcanız döneklık etti nese dedm
ama annesi inanılmaz geri kadın ama bana sadece
iki kızı var nerde ileri görüş varsa onlara düşünüyo
bedede yok efendım bıyere gıderken izin alcakmısın bebegm olrsa ona verceekmısım
o kendı evıne bebek odası yapcakmış bebegimi bana vermicekmışbende itiraz ettm zıttlık başladı

bana baskı yamaya devam etti kızları gayet cok rahat bigün eşimin yanında bana kötü konuştu
eşimde beni savundu aman allahım eşime ne demedi
karı kılıklı ip... nese barıştılar o günden sonra eşim daha beni savunmadı
eşim tek oglan baba yok 2 kız kerdeş anlıcanız ömür boyu annesi benle
ama benim onlarla yapamıcamı anladı annesi artık evimdeyim ama altı üstlü oturmak genede sorunlarn bitmieiş demektir

Back
X