Sevdiğini özleyenler buyurun

bende memnun oldum ayşe:)
canlarım hep bi ayrılık çıkıyor
teğmen oluncada 6 ay daha ayrılık gözüküyor çünkü eş durumu tayinlerini kaçırmış oluyorum ama ben ücretsiz izin alıcam
çok yoruldum onsuzluktan:(

gene mi altı ay şaka mı bu yaa sende git peşinden aylar baya çokmuş bitmez bu böle yaw:1shok:

git peşinden bir daha da bırakma. alışmasın öyle gitmeler:) ayrılma peşinden. Allah kavuştursun canım.

gene mi altı ay şaka mı bu yaa sende git peşinden aylar baya çokmuş bitmez bu böle yaw:1shok:

git peşinden bir daha da bırakma. alışmasın öyle gitmeler:) ayrılma peşinden. Allah kavuştursun canım.

ağustosa kadar kesin ayrıyız öğrenci statüsünde
ama ağustostan sonra kalmıcam onsuz kararlıyım
ay ömrüm beklemekle geçti beaaa-tatlicadiarzu-

evet bu şekilde ilk ama evlenmeden önce de faklı şehirlerdeydik. evlenmek için doktorasının bitmesini bekleyiz. şimdi de bu girdi araya işte. bir daha göndermiycem bir yerlere..

zor beklemek vallahi
biz 5 yıllık evliyiz toğlasan 2 sene beraber kaldık bi evde
hep nişanlı giyiz :roflol:

sinemcim bilmiyorum yazdıklarımı okurmuısun aama
erkekler asla ailelerine kusur bulmuyor
nasıl bişey anlamadım

nasıl bişey anlamadım

ay onu bende anlamıyorum ya neden bulmuolarki ya:utangac:

çok zor kuzum
hele bu sefer çok daha fazla zorlandım

abla senin iş te zor yaw valla düş peşine yeter bu hasret dekaydirigubbakcemile5
ay ya şu özlemi engellemenin yolu yokmu hep yanımızda kalsalar olmazmı ölümlü dünyada:kızgın:

nasıl bişey anlamadım

evet ortada bir yanlış var yanlış bana yapılıyo ve eşim bana sen haksızsın diyo ama ben şunu anladım
olaylar üzerinde çok duruyorum haklıyken haksız duruma düşüyorum benlkide ondan kaybedemiyorum
sizlerle paylaşmak çok güzel cünkü okadar olaylar insanı yıratıyokı saglıklı düşünemedim
amasizinle konuşmak baya aydınlattı beni teşekkürler

Back
X