Sevdiğini özleyenler buyurun

bence biraz fazla tepki göstermişssin cnm,kayınvaliden ztn yalnız kalmış,eşide yok,insan oğluyla geliniyle vakit geçirmek ister yalnız ve yaşlı bi kadın olarak,istediği yere gidin onunda gönlü olsun hemde gururlanmış olur gittiği ewe, bu pskoloji çok farklı bence...birazda onun yerine koy kendini empati yap fazla sinirlenme,eşinle başka sorunun ve kızgınlığın varsa bilemem ama annesi için kırıcı konuşma sevmiyosanda bunu en azından çok belli edip kırma eşini,başka kızdığın olaylara tepki göster tabiki hakkını ara ama bence abartılıcak bişey yok be güzelima.sherşeyi kafana takıp sorun yapma hayatım ölümlü dünya boşverr olaylara eğlenceli tarafından bak değiştiremiyosanyerimseniben

iyi güzelde her pazarmı benim canım yokmu
yemin ederm gidicegi yere gecen hafta gittik
hem hafta için kardeşleriyle beraber hiç yanız deglkı
ben hep evdeypm pazarım var onunlamaı oluyum
yanlız olsa nese haftanın 7 günü kardesleriyle

canım siz sürekli kavga ediyormuşsunuz her kavgada konuşmazda küserseniz hep ayrı yatacaksanız adamın önunü küssünüz diye yemek koymıyıp adamada kendinede eziyet edeceksen ayrılın ozaman hazır çocukta yokken.. benım anlamadıgım kaynanan sana fal baktırmaymı gidelim dedi ben mi yanlış anladım..ozaman siz kendinize bi baktırın dedim ilk önce ben..

yok canım benim falla ilgili bişe yazmadım

ayrı yatma bencede araya soğukluk koyma cnm sen nie hoşlanmıyosun eşinin ailesinden?biraz örnek verirmisin..seni üzücek davranışlardamı oldu bu raddeye geldin..19 yaşında kardeşi var diyosun,iyi geçinirsen çokta eğlenceli olabilir kız kardeşin gibi anlaşabilirsin mesela:delphin:sen takmışssın sanki bişeyden arkadaş olur fenamı,ayrıca laf söyletmemesi çok normal değilmi?hangi erkek ailesine laf söyletirki?herkezin ailesi kendine kıymetli kimse söyletmez yanlışmıyım..tabiki gerçekten hataları varsa aranızda konuşmanız doğal ama sen hoşlanmadığın için böyle yapıyosan ayıp etmiş olursun

annesine karşı geldi kendini savundu diye hem de annesinin önünde şiddet uygulamış bi kocadan bahsediyoruz canım..
senin bu söylediklerin çok acayip kalıyor bana göre.. sürekli beni ezecek yer arıyacaklar bende bu durumdan eğlence çıkartıcam.. hiç sanmıyorum :1no2:

ayrı yatma bencede araya soğukluk koyma cnm sen nie hoşlanmıyosun eşinin ailesinden?biraz örnek verirmisin..seni üzücek davranışlardamı oldu bu raddeye geldin..19 yaşında kardeşi var diyosun,iyi geçinirsen çokta eğlenceli olabilir kız kardeşin gibi anlaşabilirsin mesela:delphin:sen takmışssın sanki bişeyden arkadaş olur fenamı,ayrıca laf söyletmemesi çok normal değilmi?hangi erkek ailesine laf söyletirki?herkezin ailesi kendine kıymetli kimse söyletmez yanlışmıyım..tabiki gerçekten hataları varsa aranızda konuşmanız doğal ama sen hoşlanmadığın için böyle yapıyosan ayıp etmiş olursun

ilk evlendigimde kardeşleriyleydım onları alır ne kuzenlerime giderdim
ne yapsam eşime veya annelerine yetiştirirdi
örn.eşim sıgara içmeme kızar kuzenlere eşlik etsem abisine derdi
bende yanıma katmamaya başladım sonra
görümceye işte tavırlar falaan olmaya başladı
22 yaşındakınden bahsediyorum
bana hakkı olmayan sorular sordu benle muhattap olma dedi
abinin karısın anasıl konusursun dedm oda abimin eşisin diye sana secdemi edicem dedi
anlıcanın onlar böyle olmasını istediler

sinemcim tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır dun de dmeiştin mesafeli olmak istiyorum felan diye ozaman sende mesafesiz ol yapıcak bişeyin varmı yok ozaman huzurun neredeyse o raya yönleniceksin canım.. sürekli eşinle kaynananla kavga etmek kimsenın hoşuna gitmez ama sen küçüksün onların suyuna gidickesin .. hep onlarla gezmeyelim birazdabiz gecelim dersen kocana olmaz.. emir gibi algılar.. aşkım bugün yanlız dolaşsak olmazmı sonra başbaşa yemek yesek sonrada evimize geliriz felan desen ne bileyim daha tatlı daha yumuşak olsan olmazmı yani..

iyi güzelde her pazarmı benim canım yokmu
yemin ederm gidicegi yere gecen hafta gittik
hem hafta için kardeşleriyle beraber hiç yanız deglkı
ben hep evdeypm pazarım var onunlamaı oluyum
yanlız olsa nese haftanın 7 günü kardesleriyle

onun kullandığı bi durum bu bence..
benim kayınvalidemin annesi yaşıyor daha.. onun da eşi yok karşı apartmanda oturuyorlar ama kendi kızı olmasına rağmen o çağırmadan bi kere bile kapıya geldiği görmedim ben.. kişilik meselesi bu ya.. ya da kişiliksizlik örneği :kızgın:

geldigimden beri aglıyorum annemler karşıda oturuyolar 40 gün oldu gitmiyorum madem büyükler
görüşleri önemliyse neden benim annede bir büyük
eşim bi anlayışı var 1 ay dolmadan beni anneme götürmez
derm derm gene onun dedigi olur ee ben neden annsi için cırpınıyım

ilk evlendigimde kardeşleriyleydım onları alır ne kuzenlerime giderdim
ne yapsam eşime veya annelerine yetiştirirdi
örn.eşim sıgara içmeme kızar kuzenlere eşlik etsem abisine derdi
bende yanıma katmamaya başladım sonra
görümceye işte tavırlar falaan olmaya başladı
22 yaşındakınden bahsediyorum
bana hakkı olmayan sorular sordu benle muhattap olma dedi
abinin karısın anasıl konusursun dedm oda abimin eşisin diye sana secdemi edicem dedi
anlıcanın onlar böyle olmasını istediler

dmekki bunlar kusura bakma ama çirfef insanlar olur ya demekki öyleler canım.. ama sen sen ol kocanla aranı hiç bozma sen kocanla ne kadar kötü olursan onlar hayf alırlar.. yani onlarla sonunun varsa onlarla çöz kocaan senın annen böyle kardeşin şöyle dersen el olsa kaldıramaz..

sinemcim tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır dun de dmeiştin mesafeli olmak istiyorum felan diye ozaman sende mesafesiz ol yapıcak bişeyin varmı yok ozaman huzurun neredeyse o raya yönleniceksin canım.. sürekli eşinle kaynananla kavga etmek kimsenın hoşuna gitmez ama sen küçüksün onların suyuna gidickesin .. hep onlarla gezmeyelim birazdabiz gecelim dersen kocana olmaz.. emir gibi algılar.. aşkım bugün yanlız dolaşsak olmazmı sonra başbaşa yemek yesek sonrada evimize geliriz felan desen ne bileyim daha tatlı daha yumuşak olsan olmazmı yani..

ay sen nasıl bi insansın valla ağzım açık okuyorum insan değil melek yahu :1shok:
-sinem kızma ama- kocası odun gibi bi adam öyle tatlı dille yola gelecek zamanı çoktan geçmiş..
şimdi karısına olur canım yiyelim dese annesini gördüğü an ben sana gitmeyelim dedim otur oturduğun yerde diye lafı değiştirebilecek kapasitesiz bi arkadaş :delphin:

ne olur kabalıgımı bagışlayın ama
eşim tam öküz ne anlar tatlı dille
ailesi eşimi çok kırdılar bese mutlulugum için cabam bana deger versn
genede benden kotusu yok dememkı eşim o dillden anlamıyo

benim yerimde olsanız bu kocaya nasıl davranırdınz peki
anlattım böyle insan tavırlımı yoksa nee
yada bana yaptıklarını görmiyim oo hakaret etsn ben onu pohpohlıyım hıı

ay sen nasıl bi insansın valla ağzım açık okuyorum insan değil melek yahu :1shok:
-sinem kızma ama- kocası odun gibi bi adam öyle tatlı dille yola gelecek zamanı çoktan geçmiş..
şimdi karısına olur canım yiyelim dese annesini gördüğü an ben sana gitmeyelim dedim otur oturduğun yerde diye lafı değiştirebilecek kapasitesiz bi arkadaş :delphin:

yokokadarda degildir canım

ozaman sinemcim ara anneni o gelsin sana.. anlat herşeyi inceldigi yerden kopsun de madem..

katılıyorum canım herşey kısır bi döngüye girmiş artık.. aileni de sok devreye, ne olacaksa o olsun..
yazdıklarından anladığım kadarıyla kocana saygıyı çoktan kaybetmişsin.. saygı duymadığın bi insanı nasıl sevebilirsin :uhm:
ya da madem aileni görmeye bile ayda bi izin veriyor, bu sefer gittiğinde geri dönme biraz süründür kocanı ama sakın sakın kocandan başkası gelmeden de gitme, dönme..
ha döndüğünde yine mi aynısı oluyor bu ilişkinin sana zarardan başka verebileceği bişey kalmamıştır yasakkelime

katılıyorum canım herşey kısır bi döngüye girmiş artık.. aileni de sok devreye, ne olacaksa o olsun..
yazdıklarından anladığım kadarıyla kocana saygıyı çoktan kaybetmişsin.. saygı duymadığın bi insanı nasıl sevebilirsin :uhm:
ya da madem aileni görmeye bile ayda bi izin veriyor, bu sefer gittiğinde geri dönme biraz süründür kocanı ama sakın sakın kocandan başkası gelmeden de gitme, dönme..
ha döndüğünde yine mi aynısı oluyor bu ilişkinin sana zarardan başka verebileceği bişey kalmamıştır yasakkelime

ayrılmak bizde evlilik bikere tabi babam bu konuda bana destek ama
gene yapamıyorum
meltemre bana kendinden bahsedermısın

bana baya destek oldun olumlu cevaplar yazdın
dünde burdaydın sadece tanımak istedim hanı çalışıyomusun cocugun varmu gibilrnden

canım sevgilim eskişehirde ben denizlideyim, nasıl canım yanıyor anlatamam,mektuplarını her gün okuyorum, sesine,yüzüne kokusuna hasret kaldım....

sen anlattın ben dinledim sadece düşüncelerimi paylaştım canım :1hug:
vaktim oldukça hep burdayım ben :))
yeni mezunum çalışmıyorum canım henüz evli de değilim nişanlıyım yerimseniben

sen anlattın ben dinledim sadece düşüncelerimi paylaştım canım :1hug:
vaktim oldukça hep burdayım ben :))
yeni mezunum çalışmıyorum canım henüz evli de değilim nişanlıyım yerimseniben

allah tamamını erdirsin inşallah cok mutlu olursun
ayrıca suraklı orda olmana sevindim
sorunlarınlamla sizleri yorucam ama napıyım
bırıne antmam lazım
hıı eşim geldi içerde
tatlı getirmıs benden cay istedi