Sevdiğini özleyenler buyurun

şafak takvimine baktığımda askerliğin %25i tamamlanmış diyor
bu bile nasıl mutlu ediyor anlatamam.. :asigim:
bir an önce insek şu tepeden aşağı ben kaptırır yuvarlanırım o zaman zaten sırnaşık şey

meltemim var ya güldürüosun sen bni nereye yuvarlanıon kuşum nerden aklına gelio böle laflarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meltemim var ya güldürüosun sen bni nereye yuvarlanıon kuşum nerden aklına gelio böle laflarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey
ne bileyim şekerim ya özlemim çeneme vurdu galiba benneyaptımki ya da elime işte fisfisfis
bu bi kaç gündür biraz sulu biraz da gevezeyim ama bende anlamadım :sm_confused:

sırnaşık şey
ne bileyim şekerim ya özlemim çeneme vurdu galiba benneyaptımki ya da elime işte fisfisfis
bu bi kaç gündür biraz sulu biraz da gevezeyim ama bende anlamadım :sm_confused:

yok şekerim yok böyle gayet ve gayet iyisin kuşum bnm kaydirigubbakcemile5

hee iyiki vurmuş :1hug:

dışarıya sululuğu belli etmiyosam aferin bana hihoyyyt
ne zaman yatıcan şekerim :ecrin_bebek:

etmiyosun kuzum süpersinsositososito

ben mi yatmıcam heraldesırnaşık şey

ay valla yerimden kalkçak halim yok yatmaya gidene kadar uykum açılır az daha

oyalanim bari:utangac:

sen ne zman yatçan yawrum?

etmiyosun kuzum süpersinsositososito

ben mi yatmıcam heraldesırnaşık şey

ay valla yerimden kalkçak halim yok yatmaya gidene kadar uykum açılır az daha

oyalanim bari:utangac:

sen ne zman yatçan yawrum?

yatağın çok mu uzak kız uykusu açılırmış :roflol:
benimki yanımda valla -tatlicadiarzu-

böceğim bi 10 dk içinde arayacak onla konuşup yatıcam ben artıkın mirmirmirmir

yatağın çok mu uzak kız uykusu açılırmış :roflol:
benimki yanımda valla -tatlicadiarzu-

böceğim bi 10 dk içinde arayacak onla konuşup yatıcam ben artıkın mirmirmirmir

uzak deilde işte ben kalkmim diye bahane arıodum üşendimde azıcık:utangac:

yat tabi kız yorulmuon mu sen? ben hep evdeyim oturmaktan yoruldum :roflol:

arasında pozitif enerjiyle uyu kuşum:asigim:

nurum sen bu saatte burda olurmuydun ay biraz daha uyumazsam akşama kadar uyucam

yarın heralde ya:emir_bebek:

evet canım sayfayı yenilemden gitti galibahihoyyyt

bende yatıyorum canımcm sana bol askerli rüyalar diliyorum mucukskaydirigubbakcemile4

bakma biz gelen bi arkadaşın derdini paylaşmak için konuşuyoruz bunları yoksa burası asker bekleme topiği canım..

şafak daha 323 off ya senağlama
zaten şafak topiğinde yeni gelenler dökülüyor okudum onları bende kendime gelmeye çalışıyorum şimdi senağlama
canım bnm sabredicez,güzel düşünücez sağ salim kavuşucağımızı bilicez,onlarada dualarımızla ve güzel düşüncelerimizle pozitif enerji yollıycaz:1hug:dönüceğini bildikten sonra beklemek bile güzel..tek ayrılıklarımız böyle olsun:çok üzgünüm:üzmeyelim kendimizi sabredelim canım.bnm şafak 427..sen benden öndesin.iyiki burası var..sizin gibi kardeşlerimi gördükçe yalnız olmadığımı hissediyorum ve bana güç veriyo.iyki varsınız kızlar:ecrin_bebek:

canım bnm sabredicez,güzel düşünücez sağ salim kavuşucağımızı bilicez,onlarada dualarımızla ve güzel düşüncelerimizle pozitif enerji yollıycaz:1hug:dönüceğini bildikten sonra beklemek bile güzel..tek ayrılıklarımız böyle olsun:çok üzgünüm:üzmeyelim kendimizi sabredelim canım.bnm şafak 427..sen benden öndesin.iyiki burası var..sizin gibi kardeşlerimi gördükçe yalnız olmadığımı hissediyorum ve bana güç veriyo.iyki varsınız kızlar:ecrin_bebek:

:dilcikar: sanada günaydın:dilcikar:

benımkide uzun dönem yapıor canım ama çoguuuu gitti azı kaldı 13.5 aydır bekliyorum işte ama çok şükür 47 gun ü kaldı ama bizim hasretliğmi devam edicek o geldiğinde ikimizde sakaryalıyız evlerimizde sakaryada yakın sayılır ama ben kutahyada üniversiteye yerleştim bu yıl 1. yılım biticek allahın izniyçe sınıfta kalmassam allahın izniyle sakaraya ya geçiş yapmak istiyorum egr geçiş yapabilirsem ayrı kalmamış olucaaaasssskaydirigubbakcemile3
ay inşallah hayatım..gözünü sewiyim kalmamaya bak..ben hala alttan kalan derslerimle uğraşıyorum bitmedi okulum,okul en büyük engelim çünkü diplomamı almadan ailem bizi ewlendirmiyo:(yoksa askere gitmeden önce ewlenirdik biz:delphin:allah rast getirsinde sakaryaya geçiş yaparsın işallah..şafağı bnm gibi 3 haneli olan arkadaşlarada allah nasip etsin senin gibi,o günleride görürüz işallaha.sherşey gönlünce olsun cnm

Back
X