Sevdiğini özleyenler buyurun

ooooo herkes burada özleyen topiğine hoşgeldinizzzz:) ya benım yarın vizelerim başlı bi ceeee diyom kaçıyom yıne geliyom yarın hemide ingilizce sınavım varrr:(

beni gördün de geldin diimi kıskanç :dilcikar: sırnaşık şey

evet canım hıh meltem gelirden ben gelemim mi dedim kuşlar söledi:roflol:

bu arada nasılsın kuşumbenneyaptımki??

hehe:icecream:
ılk defa bukadar kalabalıga denk geldım bu topıcte masallah dıyemde nazarım gecmesın:nazar:
h.g. sende asicim nasılsın

iyiyim canım sen nasılsınhihoyyyt

cok ıyıyım asicim askımın yemın torenıne gıttım hasretımı gıderdım geldım
yıne safak saymaya devam-tatlicadiarzu-

harıkaydı mrs.sönmez
bır ellerı bayragımızın ustundekı sılahlarında bır ellerı yanındakı arkadaslarının belınde o yurekten gelen seslerıyle yemın ederlerken tuylerım dıken dıken oldu gozumdekı yasları tutamadım
ama bır okadarda gurur duydum askerımle
komutan konusma yaptı bıde artık sızde bırer mehmetcık oldunuz dedı ya yuregım sızladı
mehmetcıgım tum mehmetcıkler Allaha emanet olun ınsallah

ben hep söylerim birkez daha aşık olmuştum ona
gururlanmıştım asker yolu bekliyorum diye:)

ana tuğçem tanıyamadım kıss Ben seni..
halbukem söyLemiştin ...Hehehe...
Bencede aLLah kimseyi bekLetmesin nörüon kızz bakem..

nöriiim kız ugrasıyommm şimdikiyle onda ara werdim o uğraşsın eccük ehehehedelikafadulden

gzellergzeli ooooooo.. tugçedeee burdaymışşş hoşgeldin bacım..

saol cnm hoşbulduk şafaklar azalmış maaşallah maaşallah allah başka ayrılık yaşatmsın:nazar:

Mrs.Sönmez laaa prenses geldinde bi ses vermedin ha
ne özledim seni ben :(

ayşem geldimmm artık sayılır...kuzum allah kavuştursun tekrardan enişte bey yine asker olmuş hayırlısı olsun hakkınızda canım

harıkaydı mrs.sönmez
bır ellerı bayragımızın ustundekı sılahlarında bır ellerı yanındakı arkadaslarının belınde o yurekten gelen seslerıyle yemın ederlerken tuylerım dıken dıken oldu gozumdekı yasları tutamadım
ama bır okadarda gurur duydum askerımle
komutan konusma yaptı bıde artık sızde bırer mehmetcık oldunuz dedı ya yuregım sızladı
mehmetcıgım tum mehmetcıkler Allaha emanet olun ınsallah

ay ben o andan çok korkuyorum ya dayanamam ben hele mehmetçik oldun

diceklersenağlama allaha emanet olsunlar yarabbim hepsini korusun

ben askerlik dendimi tüylerim diken diken oluyo off offsenağlama

ay ben o andan çok korkuyorum ya dayanamam ben hele mehmetçik oldun

diceklersenağlama allaha emanet olsunlar yarabbim hepsini korusun

ben askerlik dendimi tüylerim diken diken oluyo off offsenağlama

ohoo şekerim daha şimdiden böyleysen bitmez senin askerlik benneyaptımki
az kaldır bakayım kafanı dik dur asker sevdiği olacaksın sen, ne bu salya sümük :mymeka:

ohoo şekerim daha şimdiden böyleysen bitmez senin askerlik benneyaptımki
az kaldır bakayım kafanı dik dur asker sevdiği olacaksın sen, ne bu salya sümük :mymeka:

bende onu diyorum bitmez benim askerlikkksenağlama

ya ben asker sevdiği olucam da

şimdik söle bakim meltemim bbeğim o gitti ertesi gün oldu ne yaptın

mesala o varken birbirinizi herşeyden haberdar ediodunuz dielim gidince neler yaptın :asigim:

bende onu diyorum bitmez benim askerlikkksenağlama

ya ben asker sevdiği olucam da

şimdik söle bakim meltemim bbeğim o gitti ertesi gün oldu ne yaptın

mesala o varken birbirinizi herşeyden haberdar ediodunuz dielim gidince neler yaptın :asigim:

ben biraz şanslıydım şekerim her gün bi kaç kere arayabiliyordu acemilikte.. yine haber veriyordum neler yaptığımı.. birde her gece içimden geldiği gibi yazıyordum.. hatta en başına da yazmıştım.."bu zamana kadar sensiz bişey yapmadım buraya yazıyorum ki sen okuduğunda bunları da sensiz yapmamış olucam" diye :asigim:

ilk hafta çok çok kötüydü, tahminimden çok daha kötü.. ama şimdi çok farklı bi duyguya dönüştü.. dediğim gibi bütün özlemlerinin yanında değişik bi gurur bu şakkıdı

yawrular çeneniz düşmüş :P okuyamıyorm gaariii evde yatılı misafir var da ondan giremiyorm pek

ben biraz şanslıydım şekerim her gün bi kaç kere arayabiliyordu acemilikte.. yine haber veriyordum neler yaptığımı.. birde her gece içimden geldiği gibi yazıyordum.. hatta en başına da yazmıştım.."bu zamana kadar sensiz bişey yapmadım buraya yazıyorum ki sen okuduğunda bunları da sensiz yapmamış olucam" diye :asigim:

ilk hafta çok çok kötüydü, tahminimden çok daha kötü.. ama şimdi çok farklı bi duyguya dönüştü.. dediğim gibi bütün özlemlerinin yanında değişik bi gurur bu şakkıdı

işte bende o gurur hiç yok neden acep yani yok derken

beni aşkımdan ayırcak olan bişey gibi bakıorum şuanda:utangac:

ilk haftayı düşünemiyorum bile evet kuzum şansın varmış o konuda:nazar:

neyse şimdik düşünmim de bunalmim yoksa gidene kadar çıldırmış bi aşkı olmasın

sevdiceğimin:asigim::asigim:

Back
X