- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni gördün de geldin diimi kıskanç :dilcikar: sırnaşık şey
hehe:icecream:
ılk defa bukadar kalabalıga denk geldım bu topıcte masallah dıyemde nazarım gecmesın
h.g. sende asicim nasılsın
ana tuğçem tanıyamadım kıss Ben seni..
halbukem söyLemiştin ...Hehehe...
Bencede aLLah kimseyi bekLetmesin nörüon kızz bakem..
ben varım asicimm
harıkaydı mrs.sönmez
bır ellerı bayragımızın ustundekı sılahlarında bır ellerı yanındakı arkadaslarının belınde o yurekten gelen seslerıyle yemın ederlerken tuylerım dıken dıken oldu gozumdekı yasları tutamadım
ama bır okadarda gurur duydum askerımle
komutan konusma yaptı bıde artık sızde bırer mehmetcık oldunuz dedı ya yuregım sızladı
mehmetcıgım tum mehmetcıkler Allaha emanet olun ınsallah
ay ben o andan çok korkuyorum ya dayanamam ben hele mehmetçik oldun
diceklersenağlama allaha emanet olsunlar yarabbim hepsini korusun
ben askerlik dendimi tüylerim diken diken oluyo off offsenağlama
ohoo şekerim daha şimdiden böyleysen bitmez senin askerlik benneyaptımki
az kaldır bakayım kafanı dik dur asker sevdiği olacaksın sen, ne bu salya sümük :mymeka:
bende onu diyorum bitmez benim askerlikkksenağlama
ya ben asker sevdiği olucam da
şimdik söle bakim meltemim bbeğim o gitti ertesi gün oldu ne yaptın
mesala o varken birbirinizi herşeyden haberdar ediodunuz dielim gidince neler yaptın :asigim:
ben biraz şanslıydım şekerim her gün bi kaç kere arayabiliyordu acemilikte.. yine haber veriyordum neler yaptığımı.. birde her gece içimden geldiği gibi yazıyordum.. hatta en başına da yazmıştım.."bu zamana kadar sensiz bişey yapmadım buraya yazıyorum ki sen okuduğunda bunları da sensiz yapmamış olucam" diye :asigim:
ilk hafta çok çok kötüydü, tahminimden çok daha kötü.. ama şimdi çok farklı bi duyguya dönüştü.. dediğim gibi bütün özlemlerinin yanında değişik bi gurur bu şakkıdı