Sevdiğini özleyenler buyurun

selam şekerler nassınız bakalım:lepi:
sınavdan çıktım sizi yokliyim dedim
yarın da sınavım var dua edin bana tamam mıdelikafadulden:mymeka:
öptüm hepinizia.s.

kuzularım geyik sohbeti bölümünde kk klişeleri diye bölüm var onu konuşuoz cicimle yawrum

bu arada nasılsın kuzularım özledim sizi anammm ogesim gelmiş kaçırmışım tühh yaax

anladım asicim sagol canım..hemen bi bakayım bari:)ders çalış çalış canım sıkıldı yaww..

slm napıonuss kıslar neler war neler yok bakalım anlatın bakalım kimlerin askerleri geldi nişanlanan warmı dökülün bakalımm

aman ciciş bitmiş wallaa maaşallah gerçi son günler hiç bitmez amaaa sabrını weriri RABBıM

saol şekerim ama geçiyo bence sorun yok
kilo almayı bilsem kendim yaparım :))
sen biliyosa söle :D

ben beni seven ama bunu söylemeyen benden intikam alan sevdiğimi özledim:(onu hergün görüyorum,konuşuyoruz hep günün her saati onunla msjlaşmakla geçiyo ama arkadaşız.:( eskiden de böyledi ama ozmnlar sevgiliydik....yeniden onla sevgili olcaz inşallah az kaldıı.....onu ve eski günleri çoook ama çook özlüyorumm..

walla ben bilmiom ama çok deniom ya yoksa bu gidişle uçacam gelinliğin içindeee :)))neler yapıom bilsen ben ki tam bi pasta canawarıyım ama yok oyk :((

ozmn baya zayıfsın cnmm benmki de zayıf yap o da kilo alcm diye ugraşıyo
ilaçlar var vitaminler fln onlardan almak lazım
ben de 45 kg yum boy da 160 fln

he ya ben çok zayıfı ama görsen iştahım müthiş gece yatarken pekmez falan içiyorum ama bakalım nolcak

Back
X