Sevdiğini özleyenler buyurun

yok be ayşecim olmaz çok kızarım dedi
müdür olurmu öle şey dedi
bilmiom napcam sen napıyosun kuzum

iyiyim canım ben de.
nöbetçiydim bugün yorgundum dinlendim biraz.

aslında güvenli olduktan sonra sorun olmuyor ama erkekler işte. ikna etmek kolay değil.
nasılsa yalnız da bırakmış olmayacaksın.

iyiyim canım ben de.
nöbetçiydim bugün yorgundum dinlendim biraz.

aslında güvenli olduktan sonra sorun olmuyor ama erkekler işte. ikna etmek kolay değil.
nasılsa yalnız da bırakmış olmayacaksın.

hayır dedi orda durdu paranoyak psikopat kıskanç manyak
bakalım ne yapacağım
bu arada okulda sıkıntılı bir gündü

benim de zümre arkadaşım iki hafta seminere gidiyor. yerine ben giricemm. şimdi rahatım 19 saat dersim var. haftaya 30 saat zor olacak benim için. alıştım rahata:) müdürü de kıramıyorum.

bende kocısımı cok ozledım elını tutmayalı 4bucuk ay oldu en son ızıne ozmn gelmıstı safak41 off ya gecmıyor gunler

canım kocaeli değirmendere. Gölcük değirmendere biliymormusun kuzum???

gece oldu ya kafam basmadı 88 1 ne demek şekerim:utangac: şifremi veriyrsun bana :1ninca:

yok canım sıfre faln deyıl hanı gecn sene 1988 dogumlu lar gıttıya o 1 de senenın yanı 2008 ın subatında gıdenlere senenın ılk askrılerı olduklarını ıfade edıyo bılmem alatabıldımmı canımbende golcukteyım yanı aslında ızmıtte oturyorum ama esım askerde oldug ıcın golcukte annemdeyım

günaydınnnn
topiğimizi sabah göremeyince bi kalp krizi geçirdim ama sabitlenmiş
bademim evci çıktı halasındaydı dün gece konuştuk bi sürü

yok canım sıfre faln deyıl hanı gecn sene 1988 dogumlu lar gıttıya o 1 de senenın yanı 2008 ın subatında gıdenlere senenın ılk askrılerı olduklarını ıfade edıyo bılmem alatabıldımmı canımbende golcukteyım yanı aslında ızmıtte oturyorum ama esım askerde oldug ıcın golcukte annemdeyım

aaa ne güzel canım Gölcüğün neresindesin tatlım :1hug:
yok yok anlamamam normalmiş benim aşkım askerlik yapmıyor canım. Zaten ölünceye kadar asker.:roflol: Marmarise çıktı tayini orda görevli şu andaŞeniz

günaydınnnn
topiğimizi sabah göremeyince bi kalp krizi geçirdim ama sabitlenmiş
bademim evci çıktı halasındaydı dün gece konuştuk bi sürü

Günaydın ekmek kadayıfımmmm:1hug:
oyyy korkuttular mı seni sabah sabahhŞeniz

Back
X